CRNO BELI SVET wrote:Magija koju prikazuje u pojedinim momentima je direktan proizvod tog ludila u njegovoj glavi, samo je pitanje kada će ono da se kanališe kroz spektakularne poteze, a kada kroz pravljenje sranja na terenu i oko njega...
Ma daj CBS, kakvo ludilo, pa nije genije? Da ga nisam gledao, pomislio bih da je reinkarnacija Salvadora Dalija.
Teodosic ima visok kosarkaski IQ, i ume sjajno da asistira, ali imam utisak kao da neki misle da je kreativniji od Magica?
Kada je proglasen za najboljeg igraca Evrope ove godine, cini mi se da sam bio u manjini, kada sam rekao da decko apsolutno ne zasluzuju tu titulu, pored Gasola, a pogotovo iz danasnje perspektive - Dirka.
Njegove asistencije bi trebalo da budu odlika svakog plejmejkera. Zasto nisu?! To je neka druga prica.
Teodosic je jako nestabilan igrac. Veoma lako plane i ulazi u konflikte, koje ne koristi tako sto podigne igru na visi nivo, vec tako sto padne i sjebe ekipu.
I prosle godine je u finalu imao incident sa DDom(i tu je izgoreo), pa kasnije i u reprezentaciji je nastavio sa vracanjem duga Focisu(naravno, ne kazem da je on glavni krivac zbog incidenata, ali jedan od krivaca jeste.) I u Pioniru je, u dresu FMPa, imao konflikt sa Grobarima.
U najnovijem incidentu se poneo krajnje neprofesionalno i nevaspitano. Ali, desava se, nista strasno. Ide na njegov konto, nadam se da ce, napokon, izvuci neke pouke.
Ove sezone ne igra na svom nivou. Spanulis ga gusi i pretvara u sutera.
Olimpijakos ima jako los i neujednacen sastav. Fali im Nesterovic za unutrasnju igru, a to Zeljko maestralno iskoriscava.
Sve u svemu, za mene od pocetka sezone nije postojala dilema ko ce biti prvak. Fala Bogu, pa postoji arhiva. A i imam 1 internu opkladu, pa cekam kraj serije da je naplatim.

The mind is everything. What you think you become.