Board index Košarka Evropska košarka

Grcka A1 Liga

Re: Grcka A1 Liga

Postby HariHaler » 30 May 2011, 15:40

CRNO BELI SVET wrote:Magija koju prikazuje u pojedinim momentima je direktan proizvod tog ludila u njegovoj glavi, samo je pitanje kada će ono da se kanališe kroz spektakularne poteze, a kada kroz pravljenje sranja na terenu i oko njega...

Ma daj CBS, kakvo ludilo, pa nije genije? Da ga nisam gledao, pomislio bih da je reinkarnacija Salvadora Dalija.

Teodosic ima visok kosarkaski IQ, i ume sjajno da asistira, ali imam utisak kao da neki misle da je kreativniji od Magica?

Kada je proglasen za najboljeg igraca Evrope ove godine, cini mi se da sam bio u manjini, kada sam rekao da decko apsolutno ne zasluzuju tu titulu, pored Gasola, a pogotovo iz danasnje perspektive - Dirka.

Njegove asistencije bi trebalo da budu odlika svakog plejmejkera. Zasto nisu?! To je neka druga prica.

Teodosic je jako nestabilan igrac. Veoma lako plane i ulazi u konflikte, koje ne koristi tako sto podigne igru na visi nivo, vec tako sto padne i sjebe ekipu.

I prosle godine je u finalu imao incident sa DDom(i tu je izgoreo), pa kasnije i u reprezentaciji je nastavio sa vracanjem duga Focisu(naravno, ne kazem da je on glavni krivac zbog incidenata, ali jedan od krivaca jeste.) I u Pioniru je, u dresu FMPa, imao konflikt sa Grobarima.

U najnovijem incidentu se poneo krajnje neprofesionalno i nevaspitano. Ali, desava se, nista strasno. Ide na njegov konto, nadam se da ce, napokon, izvuci neke pouke.

Ove sezone ne igra na svom nivou. Spanulis ga gusi i pretvara u sutera.

Olimpijakos ima jako los i neujednacen sastav. Fali im Nesterovic za unutrasnju igru, a to Zeljko maestralno iskoriscava.

Sve u svemu, za mene od pocetka sezone nije postojala dilema ko ce biti prvak. Fala Bogu, pa postoji arhiva. A i imam 1 internu opkladu, pa cekam kraj serije da je naplatim. :fies:
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby Sasa_Beli » 30 May 2011, 16:13

Kakva budaletina to je strasno ...
Sasa_Beli

Postby Talicni Tom » 30 May 2011, 16:24

HariHaler wrote:
CRNO BELI SVET wrote:Magija koju prikazuje u pojedinim momentima je direktan proizvod tog ludila u njegovoj glavi, samo je pitanje kada će ono da se kanališe kroz spektakularne poteze, a kada kroz pravljenje sranja na terenu i oko njega...

Ma daj CBS, kakvo ludilo, pa nije genije? Da ga nisam gledao, pomislio bih da je reinkarnacija Salvadora Dalija.

Teodosic ima visok kosarkaski IQ, i ume sjajno da asistira, ali imam utisak kao da neki misle da je kreativniji od Magica?

Kada je proglasen za najboljeg igraca Evrope ove godine, cini mi se da sam bio u manjini, kada sam rekao da decko apsolutno ne zasluzuju tu titulu, pored Gasola, a pogotovo iz danasnje perspektive - Dirka.

Njegove asistencije bi trebalo da budu odlika svakog plejmejkera. Zasto nisu?! To je neka druga prica.

Teodosic je jako nestabilan igrac. Veoma lako plane i ulazi u konflikte, koje ne koristi tako sto podigne igru na visi nivo, vec tako sto padne i sjebe ekipu.

I prosle godine je u finalu imao incident sa DDom(i tu je izgoreo), pa kasnije i u reprezentaciji je nastavio sa vracanjem duga Focisu(naravno, ne kazem da je on glavni krivac zbog incidenata, ali jedan od krivaca jeste.) I u Pioniru je, u dresu FMPa, imao konflikt sa Grobarima.

U najnovijem incidentu se poneo krajnje neprofesionalno i nevaspitano. Ali, desava se, nista strasno. Ide na njegov konto, nadam se da ce, napokon, izvuci neke pouke.

Ove sezone ne igra na svom nivou. Spanulis ga gusi i pretvara u sutera.

Olimpijakos ima jako los i neujednacen sastav. Fali im Nesterovic za unutrasnju igru, a to Zeljko maestralno iskoriscava.

Sve u svemu, za mene od pocetka sezone nije postojala dilema ko ce biti prvak. Fala Bogu, pa postoji arhiva. A i imam 1 internu opkladu, pa cekam kraj serije da je naplatim. :fies:

Potpisujem.
Volim ga kao igrača, ali mora da poradi na sebi.
Ipak mislim da odnosi među samim igračima, pa čak igrača prema klubu i obratno nisu na nivou tima koji teži da osvaja titule. Puno je unutrašnjih sukoba, čini mi se, i to je jedan od razloga lošije igre i tima i pojedinaca.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby Alonzo » 30 May 2011, 18:10

Alonzo kada vam kaze da je Teodosic nestabilan i da nije bas normalan -> vi mu ne verujete... :P...i pokusavate na razne nacine da ga opravdavate. A samo par dana kasnije -> show by Teodosic. Mislite da je ovo kraj? Nema sanse...on ne moze miran. Mozda ce iskulirati sl. tekmu zato sto je pod lupom, ali opet ce se on vratiti na svoje.

Jednostavno radi se o problematicnom igracu, koji ne moze da se kontrolise.

Ima losu sezonu iza sebe, morace dobro da razmisli gde da nastavi karijeru. Olimpijakos mu ne preporucujem.

CInjenica je i da je Duda isuvise popustljiv prema njemu, pa bih bas voleo da vidim nekog stranog trenera kako bi sve ovo sankcionisao.
Alonzo

Postby vasilij zajcev » 30 May 2011, 20:55

Gurovic je svojevremeno zategao flasu od litar i po u lika pored mene, nasumicno gadjajuci Partizanove navijace. Teodosic sada ovo. Milicic je pokazao svoj nivo x puta. nisu to slucajno drugari sa sipke...
Image

Uploaded with ImageShack.us

shaban ostaje shaban, ma koliko dobar igrac bio. da ne bude zabune, nema veze sa Zvezdom...
vasilij zajcev

Postby kotrljko » 30 May 2011, 21:09

Teodosić na sudu
30.05.2011 21:40
Postavite svoj komentar! 0 Comments

Miloš Teodosić će u utorak morati na sud zbog incidenta koji je napravio na drugoj utakmici finala plej-ofa između Olimpijakosa i Panatinaikosa. Reprezentativac Srbije je gađao navijača "zelenih" plastičnom flašom, što sudije nisu primetile, niti je ušlo u zapisnik utakmice.

Ipak, na osnovu video snimka pokrenut je postupak, pa će Teodosić u utorak morati da se pojavi pred Sportskim sudom u Atini. Kako prenose grčki mediji ne treba očekivati drastičnu kaznu za Teodosića, kako se dodatno ne bi pojačavala napetost pred treću finalnu utakmicu. Srpski košarkaš će najverovatnije morati javno da se izvini navijaču Panatinaikosa kojeg je gađao flašom.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z1NrtSyfS9
kotrljko

Postby Bodi Bond » 31 May 2011, 17:30

Malo sam se raspitao oko smanjenja budžeta Paou i Oliju. Za sada je to više kukanje nego što je tako. Svi dobijaju sve na vreme, mada neki dobijaju umanejne plate bez obrazloženja. Revizija ugovora će se raditi, možda, tek kad abudu poznati sastavi timova za narednu sezonu.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby SureShot » 31 May 2011, 18:25

Teo kažnjen sa 6.600 evra

Reprezentativac Srbije i igrač Olimpijakosa Miloš Teodosić kažnjen je sa 6.600 evra zbog gađanja flašom vode navijača Panatinaikosa tokom drugog meča finala plej-ofa.

Ovu kaznu izrekao je Disciplinski sud Košarkaške federacije Grčke, koji je kaznio i Panatinaikos sa 10.000 evra zbog loše organizacije i ubacivanja raznoraznih predmeta u teren.

Reprezentativca Srbije tokom odluke o kažnjavanju zastupao je nekedašnji igrač Prejaca, a sada pomoćnik u stručnom štabu Milan Tomić, dok je ispred aktuelnog Grčkog i evropskog šampiona bio njihov advokat.

Teodosić je izjavio da se kaje zbog postupka, pa je košarkaška federacija odlučila da ga poštedi veće kazne.

Tako je reprezentativac Srbije izbegao suspenziju, pa će biti na raspolaganju treneru Dušanu Ivkoviću u utakmici broj tri koji se sutra igra u Pireju.

Panatinaikos je dobio prethodna dva meča i nalazi se na korak od još jedne titule.

http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-l ... -6600-evra
SureShot

Postby Talicni Tom » 01 Jun 2011, 20:10

Odlučio Željko da i sa Tepićem pobjedi Oli.
Talicni Tom

Postby bekrinjo » 01 Jun 2011, 20:20

Oslabljeni Aris poveo u bitci za Solun

Treća utakmica serije za treće mjesto opravdala je renome Solunskog derbija kao jednog od najžešćih u Europi - u tvrdoj i napetoj utakmici začinjenoj naelektriziranom atmosferom bolje se snašao Aris koji je na Paokovom parketu izborio pobjedu za 2-1.

objavljeno danas u 20:14; autor: Domagoj Grbavac

Da je suparništvo Arisa i Paoka jedno od najvećih u Europi, potvrdila je treća utakmica serije koja odlučuje o trećeplasiranom. U utakmici s nekoliko preokreta i prekidom pred kraj utakmice, bolje se snašao gostujući Aris koji je slavio 59:67 unatoč neigranju Wintersa i Tapoutosa. Do pobjede ih je vodio veteran Nikos Hatzivrettas koji je ubacio 19 koševa. Paoku nije pomogao ni double-double Todora Gečevskog koji je ubacio 12 koševa i uhvatio 10 skokova, kao ni 16 koševa bivšeg Cibosa Rawlea Marshalla. Zvonko Buljan je dobio pet minuta i ubacio dva koša.
Domaćin Paok je bolje otvorio utakmicu i nakon prve četvrtine vodio 16:9, ali Aris okreće u drugoj i na poluvrijeme odlazi s prednošću 28:30. Novi preokret dogodio se na otvaranju četvrte četvrtine u koju je Paok ušao serijom 7-0 za četiri koša prednosti, ali Aris ih stiže dvije minute prije kraja. Ključni igrač bio je Hatzivrettas koji je najprije izjednačio na 56:56, a uskoro dodao i šut s poludistance te tricu preko ruke iz vrlo teške situacije za vodstvo 56:62 minutu prije kraja. Christmas, Marshall i Apostolidis su s druge strane promašili šuteve za ostanak u utakmici.

Takav razvoj događaja potaknuo je navijače na gađanje igrača Arisa svime što im je došlo pod ruku, a nakon eksplozije petarde utakmica je prekinuta 18 sekundi prije kraja pri vodstvu Arisa od pet koševa razlike. Utakmica se ipak nastavila i do kraja je Aris povećao na konačnih 59:67.

Osim Hatzivrettasa, u redovima pobjednika su se istaknuli King i Sloukas koji su ubacili po 15, dok je 10 koševa dodao Brown. Kod Paoka je dobar bio i Dozier koji je također ubilježio double-double učinak od 14 koševa i 10 skokova
bekrinjo

Postby Alonzo » 01 Jun 2011, 20:49

Pao je preuzeo kontrolu u 2/4.

Izgleda mi kao da se Oly predao...
Alonzo

Postby Talicni Tom » 01 Jun 2011, 21:14

Teodosić je popio tabletu za smirenje. Sav je usporen i smiren.
Talicni Tom

Postby Alonzo » 01 Jun 2011, 21:16

Talicni Tom wrote:Teodosić je popio tabletu za smirenje. Sav je usporen i smiren.

Tableta se zove DI10987654321000...Dusan Ivkovic...:D
Alonzo

Postby AirBall » 01 Jun 2011, 21:42

Igraju u serijama... Vrlo slaba i nervozna utakmica...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 01 Jun 2011, 21:43

Kakav sah u Pireju, obozavam ovakvu kosarku :)
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Evropska košarka