delgado wrote:Liv

Sama znas da sam ovde u prolazu...
Hteli ste - uspeli ste. Dobili ste privatni forum , gde vladaju vasa pravila a ne neka koja treba da se postuju i ciji je forum poznat i koji ce uvek da ima vise pratioca i postera. Dzaba se lavrnja lomio da vam odgovara 'ko je tad vodio racuna o osecanjima fedalovih navijaca, navijaca kurte,murte..' Hteli ste jednostavno svoja pravila, vas forum. Mogli ste i sami da ga napravite, ali ovako imate sve sredjeno. Ocete da vam kazem sta ste ? Gomila razmazenih navijaca koja place ko kisa kad njihov IDOL tm ne ostvari svaku pobedu, a kada drugi koju su obavezno jebivetri gube ili slicno, onda se onako nasladjujete i uzivate u tome. Otisli ste zbog 'politike foruma' , kako da ne. Lepo rece jedan cenjeni forumas - "vasar" ...
I apsolutno me ne zanima da ucestvujem u tome, dakle samo sam 'svratio' . A vi uzivajte...
PS . Dabogda da prvo mesto ostane san

hvala ti na svim ovim kvalifikacijama i na tome sto ti "znas" zasto se odande otislo
nista ti ne znas o tome, sto se vidi iz ovog posta.
a to ko je razmazeni navijac se takodje vidi iz tvog posta.
nikakva pravila foruma nismo prekrsili time sto smo kritikovali janka za ono ponasanje.
s obzirom koliko sam te do sad upoznala, da se novak onako ponasao ti bi se nasladjivao do sutra. pljuvao bi ga za sve pare.
a ovde su ljudi, ukljucujuci i mene, samo istakli koliko je bilo ruzno onako se ponasati.
niko nije likovao mogao bi to da utuvis u glavu.
ili bar , ako ti je pomerena percepcija u tim stresnim trenucima, da iskuliras i da se ne javljas sa teskim uvredama na racun ljudi koji ti nista nisu uradili, osim sto su ucinili najveci greh, kritikuju janka. koji je sav bezgresan i o njemu samo lepo sme da se prica.
trebao bi da naucis neke zivotne lekcije, jedna od prvih je da ne ocekujes obzir za tvoja osecanja , dok ti nemas obzira za tudja . gazis gde stignes i kako ti se cefne, boli te uvo dal ces nekog da uvredis.
prva prilika kad se iznerviras, ti drvlje i kamenje na sve koji su ti pri ruci. e pa nece moci.