Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Goca_64 » 15 Jun 2011, 23:46

Liv wrote:Sad se setih, jel' igramo prognozu od petka? Ako da, treba nam tema :P

Nego sta nego igramo, sa primenom vec dobro isprobane metode nazvane po autoru iste :tenis:
Evo ja mogu da otvorim, ali ako mi se dozvoli "prepisivanje", mrsko mi je prisecati se pravila i uoblicavati ih u smislene recenice sad u ovo doba...
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Re: ATP TOUR 2011

Postby delgado » 18 Jun 2011, 23:59

Liv :ajdejebote: Sama znas da sam ovde u prolazu...
Hteli ste - uspeli ste. Dobili ste privatni forum , gde vladaju vasa pravila a ne neka koja treba da se postuju i ciji je forum poznat i koji ce uvek da ima vise pratioca i postera. Dzaba se lavrnja lomio da vam odgovara 'ko je tad vodio racuna o osecanjima fedalovih navijaca, navijaca kurte,murte..' Hteli ste jednostavno svoja pravila, vas forum. Mogli ste i sami da ga napravite, ali ovako imate sve sredjeno. Ocete da vam kazem sta ste ? Gomila razmazenih navijaca koja place ko kisa kad njihov IDOL tm ne ostvari svaku pobedu, a kada drugi koju su obavezno jebivetri gube ili slicno, onda se onako nasladjujete i uzivate u tome. Otisli ste zbog 'politike foruma' , kako da ne. Lepo rece jedan cenjeni forumas - "vasar" ...

I apsolutno me ne zanima da ucestvujem u tome, dakle samo sam 'svratio' . A vi uzivajte...
PS . Dabogda da prvo mesto ostane san :crybaby:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Liv » 19 Jun 2011, 00:05

Delgado,
zashto si ti ovde samo ti znash. Dokle god se ne spushtash na lichni nivo u komunikaciji s forumashima i time poshtujesh opshta pravila dobrodoshao si.
Shto se selidbe tiche obratio si se na pogreshnu adresu. A shto se tog 'stava' tiche mogao si i da kvotujesh onoga ko je to originalno napisao ;)
Liv

Postby M.S. » 19 Jun 2011, 00:15

Liv, a odakle je originalan stav, sa onog foruma?
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Liv » 19 Jun 2011, 00:16

M.S. wrote:Liv, a odakle je originalan stav, sa onog foruma?

Da. S kojim se delgado ochigledno slazhe. Njegovo pravo naravno, samo je skoro pa prepisano.
Liv

Postby M.S. » 19 Jun 2011, 00:32

Baš nisam u toku, što mi je baš i drago. Meni super iskreno što su air i družina napravili ovo mesto i istina da je bilo najbolje na ovim prostorima da se kolektivno dođe. Civilizovana pravila komunikacije bi svuda trebalo da budu ista, a ne naša TM pravila.

A da l' smo vašar ili razmaženi navijači, očajne domaćice, veštice na metli... To je ta lepota u očima posmatrača.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Gama » 19 Jun 2011, 00:33

Ma ko se raduje Jankovom porazu a pogotovu povredi. Svi smo razocarani a Delgado to shvata kako on to samo ume. Pa i Novak da se tako ponasao kritikovali bi ga. Al' ajde neka neko to objasni Delgadu.
A predaja je samo slag na torti posle svega.
Gama

Postby alcesta » 19 Jun 2011, 00:41

Ja izgleda hronično nisam u toku :tap: ali kad su ovakve stvari u pitanju nije mi žao zbog toga.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby cecans » 19 Jun 2011, 00:44

Stvarno ne razumem? Ko se ovde radovao Jankovom porazu?
cecans

Postby Gama » 19 Jun 2011, 01:07

Pa nemam pojma cecans. Delgado kaze da se nasladjujemo i uzivamo u porazu :krsti:. Ja ne razumem sta je pisac hteo da kaze a iskreno i ne zanima me. Njegov problem a i ima apsolutno pravo da shvata stvari kako zeli.
Niti se ja ljutim sto zeli Novaku to sto zeli jer i na to ima apsolutno pravo i niko mu to ne moze i ne sme zabraniti. Mislim, stvarno je smesno ali odbicu mu na godine.
Gama

Postby cecans » 19 Jun 2011, 09:45

Tnx Gama , pretpostavila sam da je tako nesto u pitanju.
cecans

Postby Altair » 19 Jun 2011, 10:24

delgado wrote:Liv :ajdejebote: Sama znas da sam ovde u prolazu...
Hteli ste - uspeli ste. Dobili ste privatni forum , gde vladaju vasa pravila a ne neka koja treba da se postuju i ciji je forum poznat i koji ce uvek da ima vise pratioca i postera. Dzaba se lavrnja lomio da vam odgovara 'ko je tad vodio racuna o osecanjima fedalovih navijaca, navijaca kurte,murte..' Hteli ste jednostavno svoja pravila, vas forum. Mogli ste i sami da ga napravite, ali ovako imate sve sredjeno. Ocete da vam kazem sta ste ? Gomila razmazenih navijaca koja place ko kisa kad njihov IDOL tm ne ostvari svaku pobedu, a kada drugi koju su obavezno jebivetri gube ili slicno, onda se onako nasladjujete i uzivate u tome. Otisli ste zbog 'politike foruma' , kako da ne. Lepo rece jedan cenjeni forumas - "vasar" ...

I apsolutno me ne zanima da ucestvujem u tome, dakle samo sam 'svratio' . A vi uzivajte...
PS . Dabogda da prvo mesto ostane san :crybaby:

hvala ti na svim ovim kvalifikacijama i na tome sto ti "znas" zasto se odande otislo
nista ti ne znas o tome, sto se vidi iz ovog posta.

a to ko je razmazeni navijac se takodje vidi iz tvog posta.
nikakva pravila foruma nismo prekrsili time sto smo kritikovali janka za ono ponasanje.
s obzirom koliko sam te do sad upoznala, da se novak onako ponasao ti bi se nasladjivao do sutra. pljuvao bi ga za sve pare.

a ovde su ljudi, ukljucujuci i mene, samo istakli koliko je bilo ruzno onako se ponasati. niko nije likovao
mogao bi to da utuvis u glavu.
ili bar , ako ti je pomerena percepcija u tim stresnim trenucima, da iskuliras i da se ne javljas sa teskim uvredama na racun ljudi koji ti nista nisu uradili, osim sto su ucinili najveci greh, kritikuju janka. koji je sav bezgresan i o njemu samo lepo sme da se prica.

trebao bi da naucis neke zivotne lekcije, jedna od prvih je da ne ocekujes obzir za tvoja osecanja , dok ti nemas obzira za tudja . gazis gde stignes i kako ti se cefne, boli te uvo dal ces nekog da uvredis.
prva prilika kad se iznerviras, ti drvlje i kamenje na sve koji su ti pri ruci. e pa nece moci.
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Maki » 19 Jun 2011, 11:44

Bilo mu je tesko sinoc i ja ga razumem.Nisam videla sta je tacno napisao(i dobio opomenu) ali sam sigurna da je to u afektu uradio.
Svi smo ovde sinoc napali Janka( opravdano),a covek kad je besan i nervozan i plus cita takve stvari svasta mu padne na pamet.Stavila sam se na njegovo mesto i tacno znam kako se osecao...Ja ga ne pravdam ali ga potpuno razumem!

Pravda za Delgada! :nargile: :biggrin:
Maki

Postby Liv » 19 Jun 2011, 11:59

U afektu se ne vredjaju forumashi. To nece biti tolerisano ni pod kakvim navijackim izgovorima.
Liv

Postby Goca_64 » 19 Jun 2011, 12:02

Maki wrote:Bilo mu je tesko sinoc i ja ga razumem.Nisam videla sta je tacno napisao(i dobio opomenu) ali sam sigurna da je to u afektu uradio.
Svi smo ovde sinoc napali Janka( opravdano),a covek kad je besan i nervozan i plus cita takve stvari svasta mu padne na pamet.Stavila sam se na njegovo mesto i tacno znam kako se osecao...Ja ga ne pravdam ali ga potpuno razumem!

Pravda za Delgada! :nargile: :biggrin:

Maki, napali su Jankovo ponasenje i na "drugim mestima", ali je nas mali drug nasao za shodno da upravo ovde dodje i da se ispovraca po svima nama.
Evo ja cu ti reci sta je napisao:
"Radujte se sitne duse prodane..."
"Povuci vodu, smrdi" - komentar upucen jednoj od nasih forumasica koja je prenela reakcije iz stampe na Jankovo ponasanje.
"Dolazim na tortu i sok (parafraziram) u Beograd" - aludirajuci na to da cu ja slaviti Jankov poraz i povredu.

Zao mi je, jako mi je zao sto se stvari kod naseg druga razvijaju u tom pravcu... steta.
A posebno mi je zao sto podpada pod uticaj jednog jako, jako loseg i zlog coveka, za koga i sama smatram da mi je veliki promasaj u zivotu sto sam ga uopste upoznala. Ja tol'ko...

edit: ako modovi smatraju da treba editovati i moje citate, slobodno...fuj su cak i kada ih se prenosi indirektno.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

PreviousNext

Return to Teniski miks