Board index Košarka Košarkaški miks

Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Re: Vujošević Duško vs Čović Nebojša

Postby licimur » 07 Apr 2014, 06:30

irriducibili wrote:
Statista wrote:Kad vec insistiras (ionako to vise nije bitno), svi koji me licno znaju, upoznati su sa cinjenicom da od malih nogu navijam za Partizan.

Do dana danasnjeg niko ko ne zna ne bi pogodio. Svaka cast majstore... :okk:

Ja sam bio 100% ubedjen da je covek partizanovac. Mada da budem iskren gledao sam jednu utakmicu FKCZ u njegovom drustvu tako da sam na osnovu tadasnjih reakcija mogao pretpostaviti da nije nas. :D
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby harmonica » 07 Apr 2014, 07:18

harper lee wrote:Takve stvari su, inace, pre opis posla upravo tih Danilovicevih drugara koje je sacekivao na Aerodromu kao velike patriote.

Siroko internet prostranstvo kaze da je Stanisic valjda pomogao Danilovicu da premesti neku familiju uz Sarajeva kada je besneo rat. Ima valjda ovde ljudi koji to mogu da potvrde ili opovrgnu, posto ja zaista ne znam da li je to istina...

@emisija
Izgleda da smo preterano reagovali, marketinska bolest dobija medijsku paznju samo kada je Dule pominje
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby grobar_Zvornik » 07 Apr 2014, 09:21

Отприлике то је тај ток, с тим да се што је огромна срамота новинара у Србији нигдје не спомиње најбизарнија могућа увреда од стране (цензура) упућена Вујошевићу.

Image
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Unexpected » 07 Apr 2014, 09:28

Spominju Novosti...
The End.
Unexpected

Postby grobar_Zvornik » 07 Apr 2014, 09:33

Мислим на критику, не на извјештај. Схватам да је некада ипак етика на првом мјесту, мада... Пренешена бизарност није ништа мање смеће без критике за исту.

Како год, Дуле је на 199% мотива пред мечеве одлуке након синоћњих салви увреда и клевета од стране (цензура).
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby BlackPoint » 07 Apr 2014, 09:41

A jel zna neko ko je taj Srećko Slanagić ili tako nekako , što je pitao onaj gledalac N.Dr.Č.?
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 09:47

Naravno, forum se od jutros vraca na staru, dobru navijacku jadnost.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Diktator » 07 Apr 2014, 09:49

irriducibili wrote:
Statista wrote:Kad vec insistiras (ionako to vise nije bitno), svi koji me licno znaju, upoznati su sa cinjenicom da od malih nogu navijam za Partizan.

Do dana danasnjeg niko ko ne zna ne bi pogodio. Svaka cast majstore... :okk:

p***ka najveca,dusa prodana,pola URS pola Sumadija :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby harmonica » 07 Apr 2014, 10:08

harper lee wrote:Naravno, forum se od jutros vraca na staru, dobru navijacku jadnost.

Care to explain? Jel meni upuceno, ili neka generalna konstatacija?
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Diktator » 07 Apr 2014, 10:11

TI: "Zabraniti sponzorske ugovore"
Izvor: Beta

Beograd -- Transparentnost Srbija, ocenila je da "treba zabraniti sponzorske ugovore javnih preduzeća i firmi s državnim udelom" sa sportskim klubovima.

Transparentnost Srbija je to saopštila povodom toga što su se predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i predsednik JSD Partizan i trener košarkaša Partizana Duško Vujošević u polemici na Televiziji B92 u nedelju uveče saglasili da je novac glavni razlog njihovog sukoba.

"Otvoreno smo čuli da je država, odnosno (lider SNS) Aleksandar Vučić, iako vatreni navijač Zvezde, obezbedio da Telekom i NIS sklope ugovore za sponzorisanje Partizana", prenosi Transparentnost Srbija.

"I čuli smo da je za Partizan problem što Zvezda od 'državnih firmi' dobija znatno više. Korišćenjem istog političkog mehanizma. Toliko o tržištu, liberalizmu, departizaciji", piše u saopštenju, objavljenom na stranici Transparentnosti Srbija na Fejsbuku.

"Čuli smo da je rešenje da pomoć državnih preduzeća Zvezdi i Partizanu bude ista", ali "možda je rešenje da bude 0 i da klubovi budu na tržištu?", pita organizacija.

"Čović i Vujošević su dokazali da treba zabraniti sponzorske ugovore za javna preduzeća i firme s državnim udelom, čak i ako postoji potencijalno komercijalni interes za reklamiranje. Jer politički interes je u Srbiji jači od komercijalnog", piše u saopštenju organizacije Transparentnost Srbija.

:beyond:

mozda bi na pocetku bilo tesko..ali kontam da bi ovo imalo + efekat na reprezentativnu kosarku.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby BlackPoint » 07 Apr 2014, 10:23

Počinje repriza na b 92
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby Unexpected » 07 Apr 2014, 10:38

Diktator wrote:mozda bi na pocetku bilo tesko..ali kontam da bi ovo imalo + efekat na reprezentativnu kosarku.

Možda, ali onda zabraniti i privatizaciju javnih preduzeća... Zabraniti im i uzimanje udela u drugim preduzećima...

EDIT: Taman posla da se neko seti da traži zabranu ulaska politike u sport...
The End.
Unexpected

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 10:41

Ne znam da li je ovo tema za ovaj topik ali za svaki slucaj cu da napisem ovde da ne bi neko protumaico kao provokaciju.

Jedan od mojih najvecih utisaka od sinoc, nakon sto sam razmislio sta sam zapravo cuo, je da je KK Partizan najebao ako se nesto hitno ne promeni u nacinu upravljanja klubom. Ekipa koja vodi Zvezdu moze biti ovakva ili onakva ali ocigledno rezonira sa poslovnom politikom u Srbiji, izmesta se prema privatnom sektoru (ciljano, pod politickim uticajem, reketom, ovako ili onako, nebitno), ima informacije o tome sta se planira u evropskoj kosarci i generalno izgleda kao da ima neki plan sta hoce da postigne s klubom. Partizan, ako je sudeci po Vujosevicu sinoc, ima samo jednu ideju - da mu drzava da jos vise para jer sa ovih 1.9 miliona evra koliko ce samo ove godine dobiti od drzave nema ni za sta osim za placanje zaostalog poreza. Pri tome, Partizan nece reprogram (nije hteo kad je moglo), nece UPPR, nece parajlije u klubu, a trziste igraca i zarada od navijaca su nedovoljni da se obezbedi stabilno poslovanje kluba. Ergo, da sam na mestu navijaca Partizana bio bih jako, jako zabrinut posle onoga sto sam sinoc cuo.

Interesantno je da je i sam Vujosevic izgleda shvatio da je citava njegova prica o finansiranju KK Partizan suplja i gde god da je krenuo da prica o parama uglavnom se bavio fudbalskim klubovima. Sto se kosarke tice, nije osporio cinjenicu da je Partizan dobio 1.9 miliona od drzave a Zvezda 1.5 miliona. Da li tih 1.5 miliona ide u privatni klub, da li ima ili nema smisla nekome davati te pare a da nije imao rezultate u blizoj istoriji i slicno, da li Andrej Vucic reketira ili ne reketira privatnike, to su price za navijacke forume. Cinjenica je da direktno od drzave KK Partizan uzima najvise para a da je i pored toga pokrenuo nezapamcenu dreku o aparthejdu i nemaru drzave prema Partizanu. To sto Dule Vujosevic i Predrag Sasa imaju neke principe (necu reprogram, necu UPPR, sta ce Partizanu marketing, necu da mi se neko mesa u rad kluba) ne znaci da su te principe obavezni da placaju budzetski korisnici. A posto se sinoc Vujosevic potrudio da spali i poslednje mostove izmedju njega i najmocnijih politicara u drzavi sva je prilika da i nece.

Covic dr Nebojsa je sinoc ispao nevidjeni magarac i sitna dusa jer je sve bacio pod noge zbog sumnjivog zadovoljstva da se na licnom nivou obracunava sa Vujosevicem ali i pored toga sinocnja emisija bi trebalo da bude veci signal za uzbunu u Partizanu nego u Zvezdi. I to ne zbog aparthejda i drzavnog favorizovanja Zvezde vec zato sto Partizan polako prelazi granicu opste konfrontacije koja moze da dovede samo do samounistenja i niceg drugog. Shvatite ovo kako hocete ali, kako ja to vidim, Partizan je u opasnim govnima a njegovo rukovodstvo cini sve sto moze da ga u ta govna gurne jos dublje.
harper lee

Postby harper lee » 07 Apr 2014, 10:47

harmonica wrote:
harper lee wrote:Naravno, forum se od jutros vraca na staru, dobru navijacku jadnost.

Care to explain? Jel meni upuceno, ili neka generalna konstatacija?

Ti si napisao jedan post u medjuvremenu, odakle ti ideja da se odnosi na tebe? Svaki post koji se bavi odbranom i podrskom "nasoj strani" posle onoga cemu smo sinoc prisustvovali moze biti samo navijacka jadnost. Sinocnja emisija lako moze biti prekretnica u drzavnoj podrsci Zvezdi i Partizanu u smislu da ce ta podrska aklamacijom biti svedena na mrvice i ako su i jedni i drugi pametni danasnji dan treba da provedu u sanaciji stete koju su sinoc napravili.
harper lee

Postby Unexpected » 07 Apr 2014, 10:53

harper lee wrote:Interesantno je da je i sam Vujosevic izgleda shvatio da je citava njegova prica o finansiranju KK Partizan suplja i gde god da je krenuo da prica o parama uglavnom se bavio fudbalskim klubovima. Sto se kosarke tice, nije osporio cinjenicu da je Partizan dobio 1.9 miliona od drzave a Zvezda 1.5 miliona. Da li tih 1.5 miliona ide u privatni klub, da li ima ili nema smisla nekome davati te pare a da nije imao rezultate u blizoj istoriji i slicno, da li Andrej Vucic reketira ili ne reketira privatnike, to su price za navijacke forume. Cinjenica je da direktno od drzave KK Partizan uzima najvise para a da je i pored toga pokrenuo nezapamcenu dreku o aparthejdu i nemaru drzave prema Partizanu. To sto Dule Vujosevic i Predrag Sasa imaju neke principe (necu reprogram, necu UPPR, sta ce Partizanu marketing, necu da mi se neko mesa u rad kluba) ne znaci da su te principe obavezni da placaju budzetski korisnici. A posto se sinoc Vujosevic potrudio da spali i poslednje mostove izmedju njega i najmocnijih politicara u drzavi sva je prilika da i nece.

Samo dve ispravke, 1,7M (ne u celosti isplaćenih), barem je to rečeno. Hteli smo reprogram, zakasnili, većim delom našom krivicom, a jednim delom zbog traženja hipoteke od strane PU (na kraju je banka prihvatila hipoteku na igrača).
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Košarkaški miks