Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Re: Kosarka Rio 2016 - muski turnir

Postby John Doe » 21 Aug 2016, 21:41

Simonović +/- stats +6 :D
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Demokratski rob » 21 Aug 2016, 21:42

Image

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Zappa » 21 Aug 2016, 21:42

pick&roll wrote:
Zappa wrote:Što se blamiramo sa ovim slavljima.

Pre sa takvim komentarima...

:biggrin:

Samo da pozdravim sve Saletove dezurne pljuvace, i sve one koji su stali na Bobijevu stranu.

+1 i navijače Francuske i one koji su napadali na Đorđevica posle objavljivanja spiska bez igrača jednog kluba.
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Raoul Duke » 21 Aug 2016, 21:42

AirBall wrote:Izuzetno sam zadovoljan, ekipa je pokazala karakter na kraju i spustila razliku na prihvatljivu

Ovo je nas maksimum sa Stimcem, Bircevicem, Nedovicem i kompanijom

Sale je alhemicar, izvukao je nemoguce

Ко је разочаран, само нека поново прочита ова имена и нека се замисли од кога је Сале направио другопласирану екипу на ОИ.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Pit Bull » 21 Aug 2016, 21:43

Za pocetak, sve cestitke Aleksandru Sasi Djordjevicu, ostatku strucnog staba i svim igracima sto su nas jos jednom obradovali i osvojili jos jedno srebro na velikom, najvecem, takmicenju za Srbiju. Bilo je dosta onih koji nisu verovali da mozemo do medalje, da je u kosarci ona nerealna ali otom potom.

Dolaskom Djordjevica ovo je trece takmicenje gde smo igrali najmanje polufinale i definitivno je jasno da mi, dok je on tu, na svaki sampionat idemo po medalju i to je realnost.

Takodje, on je sa Stimcem i Bircevicem u ekipi to napravio, sa Nedovicem koji nije imao nikakvu ulogu, sa jako losim Jovicem na ovom prvenstvu, bravo.

Sto se finalne utakmice tice, imam dosta zamerki ali to ne umanjuje nas uspeh ni za milimetar ali to nije razlog da se ne spomene.

Ono sto mi je najvise smetalo je utisak da su njihovi igraci zeleli vise pobedu nego nasi, to je za mene nedopustivo, ovakvu priliku dobijas jednom u karijeri i ne ostavis sve sto imas na parketu, mozda su i ostavili, medjutim ja nisam stekao takav utisak.

Pod dva, smatram da je postavka utakmice bila katastrofalna. Zurili smo dosta puta, mi smo imali pristojan pocetak i tada na nekih 14:12 ili koliko je bilo smo morali da usporimo maksimalno utakmicu, da igramo napade od 15+ sekundi i da idemo na skok. Mi to nismo ucinili, poceli smo da trcimo, dopustili smo im da se razigraju, Duranta smo napalili i vise povratka nije bilo, oni kad odu na +10 to je zavrsena utakmica.

Jos jednom, bas los govor tela nasih igraca, ne shvatam da ih Sale Djordjevic nije uspeo napaliti, neko ko ima toliko titula i uspeha iza sebe, nije mi jasan strah, cega se bojis? Blokade? Pa isti kurac udario ti blokadu ili se zbunio u napadu kao sto je svaki put bilo. Zasto Amerika mora otici na +30 da mi pocnemo da se "ne plasimo"...

Pojedinci su opet zakazali, Bogdanovic je opet nestao, opet kad nema ideje on uvali loptu dole nekome, tipa Stimcu gde u startu znas da on ne moze tu nista da ucini. Isti kurac, bacio loptu u aut ili dole...

Teodosic nije bio lider kakav je trebao da bude veceras, mada realno ofanzivnog plana nije ni bilo, moralo se znati ko resava, to su Teodosic, Bogdanovic, Jokic i Raduljica + ostali kada su imali otvorene suteve. Mi na nekih -15 u 2/4 dolazimo u situaciju da Simonovic 4 napada suta za tri, ej bre Simonovic suta u finalu 4 vezana napada, to se ne sme desiti ni kad igra u ABA ligi, to mu nije posao.

Dolazimo u situaciju da Markovic mora da suta, da Jovic ima otvoren sut a ne gradi se akcija za Bogdanovica i Teodosica. Bogdanovic sutne 2-3 nerezonske trice i onda se ukenja kad ne pogodi niti jednu pa ne suta ni ono sto treba nego uvaljuje kao sto sam vec rekao.

Dosta lose rasporedjene uloge u napadu, niti jednu im loptu dole nismo prodali, prepali smo se, tako se ne moze ni u 30 razlike uci.

Opet, nema potrebe da se mraci, nerealno je sa Bircevicem i Stimcem u 12 ocekivati da se suprostavis ekipi koja ima ljude koji zaradjuju 30+ miliona godisnje. Ovo je vanserijski uspeh i kao takvog ga treba posmatrati. Mislim da je, za pocetak, vreme da osvojimo EuroBasket, prilika za godinu dana.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby familija » 21 Aug 2016, 21:43

Svaka cast momci Sale i strucni stab...veliki uspeh za ovu Srbije...ogroman...srebrna medalja :blue: :blue: :blue:
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby neza » 21 Aug 2016, 21:43

Raoul Duke wrote:Опет смо хтели Стрелом на Ф-117. Јебига, омашили смо :D

Хвала момцима за диван успех!

normalno kada ga ne gadjamo protivgradnom reketLom kao onomd '99... :beyond:

momci, svaka cast, ovo je velika stvar koju ste uradili za nasu zemlju! :blue:
neza

Postby Houdini » 21 Aug 2016, 21:43

koliko god delovalo da su nas ubili, imali smo mi svojih sansi, trebalo je samo pogoditi neke suteve u 2/4.. na pocetku su bili dosta stegnuti, a posle je vec lako sutirati kad imas prednost..

nema veze, ogroman uspeh, bravo Sale, bravo momci.. tu su evropska i svetska prvenstva, a ubrzo ce i te OI.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby jupol » 21 Aug 2016, 21:44

John Doe wrote:Simonović +/- stats +6 :D

:biggrin: :biggrin: :biggrin: car!
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Slavisak » 21 Aug 2016, 21:44

Da bi jos vise napredovali i da bi se malo blize primakli amerima, mora da se radi bolje sa mladjim kategorijama, da se selektiraju igraci koji ce fizicki atletski zadovoljiti kriterijume moderne kosarke, mora da se radi na tehnici sa njima , ma koliko cenio Kalinicevu fizikalnost i pozrtvovanje, on je primer pogresnog rada struke , nezamislivo mi je da takav igrac reprezentativac, ima onako uzasnu tehniku vodjenja lopte , kada je uzme u ruke i pocne da je vodi ili dribla, osecaj je da ce da mu ispadne iz ruku svakog trenutka. Mnogo problema ima u nasoj kosarci , koje treba da se resavaju, ucinak mladjih selekcija u poslednjih nekoliko godina je katastrofalan, a sve ove nedostatke koje sam nabrojao su vidljivi kod njih samih, mora nesto da se resava , ali bojim se da ce svi da se kriju iza ove osvojene srebrne medalje.
Slavisak

Postby Sir Oliver » 21 Aug 2016, 21:45

Momci, hvala vam do neba za svu radost koju ste nam priustili. Mozemo bolje od ovoga danas, ali, realno, oni su neka druga dimenzija, pre svega fizike i brzine. Cestitke Saletu i strucnom stabu na ovom fantasticnom uspehu.
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Slavisak » 21 Aug 2016, 21:47

Teodosic nije bio lider kakav je trebao da bude veceras, mada realno ofanzivnog plana nije ni bilo, moralo se znati ko resava, to su Teodosic, Bogdanovic, Jokic i Raduljica + ostali kada su imali otvorene suteve. Mi na nekih -15 u 2/4 dolazimo u situaciju da Simonovic 4 napada suta za tri, ej bre Simonovic suta u finalu 4 vezana napada, to se ne sme desiti ni kad igra u ABA ligi, to mu nije posao.

Teodosica su ugusili u odbrani, to im je i bio plan, disali su mu za vratom celu utakmicu , naucili su lekciju iz prve utakmice u grupi.
Slavisak

Postby Observer » 21 Aug 2016, 21:47

Pit Bull wrote:Ono sto mi je najvise smetalo je utisak da su njihovi igraci zeleli vise pobedu nego nasi, to je za mene nedopustivo, ovakvu priliku dobijas jednom u karijeri i ne ostavis sve sto imas na parketu, mozda su i ostavili, medjutim ja nisam stekao takav utisak.

+1
Stalno se spominje naš čuveni inat, mislim da toga večeras nije bilo sem u tragovima kod pojedinaca.
No dobro, bitno da se ređaju medalje. Ogroman i zaslužen uspeh sve u svemu :hatman:
Nosce te ipsum
Observer

Postby Гроф Тинторето » 21 Aug 2016, 21:49

Kad se podvuce crta, mi smo izdominirali :D. Bravo za sve
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby cecans » 21 Aug 2016, 21:49

Cestitke Saletu i momcima na osvojenom srebru :bravo:
cecans

PreviousNext

Return to Rio 2016