kocha popovich wrote:4:1 za brazil. demontiraju nas. prvi gol u prvih deset minuta. drugi brzo zatim iz glupo skrivljenog penala. treci je autogol. na pocetku drugog vlahovic dobija crveni, nije ni njemu jasno kako je mogao tako glup start da napravi. cetvrti gol za brazil je iz ofsajda, ali je svima vec toliko svejedno da se sudija ni ne cima da gleda var. na 4:0 neko iz zadnje linije postize gol iz odbitka. Mitar ulazi i posle pet minuta izlazi hramljuci. nije mu nista ozbiljno, ali mora dve nedelje pauze.
scenario za horor film, znam. od onih najgorih iz b produkcije gde nije dovoljno jedno zlo, nego moraju i zombiji i vampiri i pomahnitala opatica i sizofrena deca sa maceta i perverzni klonovi. jebiga, to sto je horor film ne znaci da nije realnost koju smo precesto gledali. reci ce neko, ali sad smo mnogo bolja ekipa. svake godine smo verovali da smo mnogo bolja ekipa. sad imamo piksija. imali smo ga i onda pa je drknuo precku. sad imamo mitrovica. imali smo i mijatovica koji nije igrao u yoyo fulhamu nego bio prvi napadac reala iz madrida.
ko dovoljno prozivi na ovoj planeti u nasem plemenu jednostavno zna da nema cemu da se nada. ako se nekad nesto dobro i desi, bice to izuzetak od svih pravila, bozja volja, providjenje.
Moja nocna mora se nije ostvarila, ali visila je u vazduhu. Nema ovo veze sa razlikom u kvalitetu. Izasli smo luzerski kao i uvek na WC. Srce u petama, preskakanje terena, ispucavanja, nepovezani pasovi, bespotrebna komplikovanja, totalna impotencija u napadu. Koliko je do kraja bilo suteva na gol? Gledao sam KKP i bacao pogled na mahove. Brazil iz prvog poluvremena je bio suvi prosek. U drugom smo imali srece da nas ne napune do vrha, ali i to je bilo vise do nas nego do njih. Posle gola nam se potpuno raspala igra. Sad ce izaci spustenih gaca i afrikancima, bice neka mucna utakmica po vrucini, dobre sanse da nas roknu i onda u poslednjem kolu izvlacimo bod protiv Sv.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.