Board index Košarka Svetsko prvenstvo u košarci 2023.

Grupa I - Srbija, Dominikanska Republika, Italija, Portoriko

Koje dve selekcije prolaze u četvrtfinale?

Poll ended at 01 Sep 2023, 15:03

Srbija
29
48%
Dominikanska Republika
25
42%
Italija
5
8%
Portoriko
1
2%

Total votes : 60

Re: Grupa I - Srbija, Dominikanska Republika, Italija, Porto

Postby Rajs » 01 Sep 2023, 12:15

Sve je u pravu Dule
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Bogun » 01 Sep 2023, 12:15

Napisah, pa obrisah, mislim da postoje 4 scenarija u kojem ispadamo:

1.
Portoriko pobedi danas, Portoriko pobedi u nedelju, mi izgubimo u nedelju.

Portoriko 4:1, Dom Rep 4:1, Italija 3:2, Srbija 3:2

Bilo koja pobeda nam donosi prvo mesto.

2.
Portoriko pobedi danas, Italija pobedi u nedelju, mi izgubimo u nedelju.

Dom Rep 4:1, Italija 4:1, Srbija 3:2, Portoriko 3:2

Bilo koja pobeda donosi drugo mesto.

3.
Dominikanska pobedi danas, Italija pobedi u nedelju, mi izgubimo u nedelju.

Dom Rep 5:0, Italija 4:1, Srbija 3:2, Portoriko 2:3

Ovde nam radi ona pobeda od 4 ili više razlike za prolaz dalje i to sa prvog mesta. Od 1 do 3 nam donosi drugo mesto.

4.
Dominikanska pobedi danas, Portoriko pobedi u nedelju sa 33 ili više razlike, mi izgubimo u nedelju.

Dom Rep 5:0
Portoriko 3:2 1:1 +16
Srbija 3:2 1:1 +15
Italija 3:2 1:1 -31

E sad, ovaj pod 4 je najjači, jer ako tipa Portoriko dođe do 3:2 i pobedi realnom razlikom Italijane od 1 do 10 za koliko imaju kvalitet, imam osećaj da bi jako ugazili Dominikanu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Hajzenberg » 01 Sep 2023, 12:15

Šta je to bilo na SK u vezi Plavšića, bio sam danas osuđen na užasni javni servis i onu dvojicu mamlaza.

Neki nacionalni naboj pri prenosu pa mu sufleri sugerisali da smanji doživljaj ili nešto drugo, treće ?
Hajzenberg

Re: Uživo komentarisanje utakmica Mundobasket 2023

Postby Dexi » 01 Sep 2023, 12:16

Ljudi ovo je odlicno sto se desilo sada opet ponavljam,ako se izvuku pouke i isprave greske.Desio se poraz,nama cuven pad,a opet smo u igri cak i za prvo mesto. :okk: .

Kari mora da napravi rotaciju sa nekih 8,9 igraca,ali da mu izmene ne budu sablonske.

Recimo u 2/4 druga petorka odradi odlican posao,i on krene da vraca prvu petorku. :biggrin: .

Onda prva petorka napravi +16,jbt sta ih menjas sve,drzi ih u igru pogotovo sto je vazan mec.Da se razumemo ne radi samo on to ,radio je i Dule i Zeljko radi,svi to rade,jebem li ga sto.

Drugo ne treba pljuvati Bogdana,ali treba reci da je ovo ispucavanje skandalozno :biggrin: .Covek kad god je isao na prodor,na ulaz poentirao bi ili bi izvukao bacanja,pogotovo sto ga ne ide,ili poludistanca,on je uvek bio dobar sa te poludistance.Ovako poslednjih godina igra tu nsku alibi kosarku sa sutevima za tri.

Ipak verujem u Karija i ekipu :okk: Samo moraju da ove neke stvari isprave.Cak i sa ovim pomracenjem mi smo trebali na kraju da dobijemo mec,ali poslednji napad :krsti: ,pa Davidovac masi dva bacanja.

Milutinov je odigrao brutalan mec i pokazao da je najbolji centar na turniru :okk: .Gudura dosta dobar,Ogi odlican :okk: .

Bogdan verujem da ce nas odvesti u 1/4.Kakvi smo maleri osecam da ce Portoriko dobiti mec prptiv Dominikane.

Ipak pre svega mi treba da gledamo da odemo u 1/4,a ne razliku.Idealno da dobijemo 4 kosa i da prodjemo i mi i Dominikana,a da ispadnu Zabari.

Fontekio pokazao da je brutalan igrac nazalost. :okk:
Last edited by Dexi on 01 Sep 2023, 12:17, edited 1 time in total.
Dexi

Postby Brižni baštovan » 01 Sep 2023, 12:16

Srbi opet kalkulisu :D

Ne zamjeram nista momcima, osakaćeni roster, i ovi što su pošli povređuju se, nisam ni očekivao danas pobjedu. Prije svega zbog Pešića, čovjek je toliko donio reprezentaciji i narodu, ali mislim da je vrijeme za penziju sa 74. godine ma kako se završio ovaj turnir. Čovjek otežano priča, samo što mu Neša Ilić ne vodi TO. Stegnu u trećoj, povedu 16 razlike i čovjek zamijeni cijelu petorku i ovi se vrate. Kasnije, vjerovatno govori Bogdanu da nastavi da šutira iako ga neće, a završnica je tek priča za sebe. Jović, iznuđeno rešenje na pleju i koji odavno nije EL a vjerovatno ni EC igrač, izvodi loptu njima u ruke, Davidovac maši oba bacanja a onda na 7 sekundi sa centra šutiramo za pobjedu. Naravno, Bogdan je određenom broju nezahvalnika kriv za sve, a nije ni igrao kad su se ovi vratili, a tek što je bio klupiran za zadnji šut. Svaka čast momcima i što uopšte igraju kakav smo narod. Navikli od Bogdana da svaku daje 30p i da bude najbolji igrač reprezentacije i sad kad krene loše, svi pljuju. Nije ni on imao Bog zna kakvu sezonu u NBA da bi sipao po 30pts svaku. I pored loše igre imali smo šansu, a i nije sve izgubljeno ako dobijemo Dominikanu 4 razlike.
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Re: Uživo komentarisanje utakmica Mundobasket 2023

Postby Radonjaa » 01 Sep 2023, 12:16

СрбинПодгорица wrote:@Eddie Brock
Јесу најважнији али да не би силовали остали морају нешто да раде? Не знам је ли Богдан једну отворену шутнуо.

Šutnuo je i promašio nekolicinu otvorenih. Nije mnogo šutirao nerezonski, par puta mu je uvaljen i vruć krompir. Ali šut sa desnog krila na 60:44 za nas je bio potpuno neiznuđen i nerezonski u momentu kad Italijani nisu osjećali tlo pod nogama, svježe iz Pocekovog tajm-auta. Čini mi se da je čak digao u ranoj fazi napada. Odatle Fontekio daje koš i kreće njihova serija.

Usput, kad je Jović digao za pobjedu, podsjetilo me na onu trojku kojom je prelomio Hrvate na pripremama u Argentini 2016, bila je slična pozicija, ali zamalo :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Everton804 » 01 Sep 2023, 12:17

Sto je ovako naglo pala kvota na Portoriko, jel Dominikani odgovara poraz?
16.1
Everton804

Postby Veljkona22 » 01 Sep 2023, 12:18

Šta nam treba za prvo mesto +5 protiv Narcosa?
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby fontaneros » 01 Sep 2023, 12:19

Ahahahahhahah

Poludece nam Hajz :lol2:
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Гроф Тинторето » 01 Sep 2023, 12:21

Houdini wrote:Da mi gepekujemo Saleta tamo, pa da se vrate ona neuspešna vremena srebrnih medalja..

Tad nas je kenjalo. Par srebrnih, kaze nije mogo da pobedi drim tim, nema pojma :D

Isto ko Slave u fudbalu, pa dodje Krntaja i mi porobismo
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Eddie Brock » 01 Sep 2023, 12:21

Veljkona22 wrote:Šta nam treba za prvo mesto +5 protiv Narcosa?

Novi selektor
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Tegi » 01 Sep 2023, 12:22

Hajzenberg wrote:Neki nacionalni naboj pri prenosu pa mu sufleri sugerisali da smanji doživljaj ili nešto drugo, treće ?

Izvesno.

Mogu da prepoznam kada se nakon uredničkog ribanja ogorčenost prenese na javni nastup, pa kreneš malo da sabotiraš dok ti to glupo osećanje ne ispari.
Last edited by Tegi on 01 Sep 2023, 12:23, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Brižni baštovan » 01 Sep 2023, 12:22

Takođe da dodam da nisam vidio vise od 3 akcije za Bogdana na turniru, stalno sam sebi izgrađuje pozicije za šut i uzima teške šuteve….
Чак и сада, овакав какав је - рањен и на први поглед потпуно немоћан, Партизан је Партизан!
Brižni baštovan

Postby Hajzenberg » 01 Sep 2023, 12:25

Posle današnjeg poraza savršeno me zabole šta će uraditi do kraja prvenstva, pravo da ti kažem Font. Sve se nešto plašim da su ove kalkulacije samo neizbežno odlaganje onog neizbežnog, ispadanja pre polufinala. Jednostavno, ovde nešto, odnosno mnogo fali i hvala nebesima što se godinama ne nerviram što se sporta tiče ali znam da se ''iznerviram'' kada neko nešto pita a sto puta mu nacrtano šta i kako :roll:

Tnx, Tegi.
Hajzenberg

Postby Bogun » 01 Sep 2023, 12:26

Inače, kad sam završio sa kalkulatorom (do završetka meča Dominikanska Republika Portoriko), da se bacim malo na samu utakmicu.

Nažalost, Bogdan je odigrao najslabiju utakmicu u reprezentaciji od 2013. godine do danas. Možda je imao mečeve sa manje poena ili tako nešto, ali danas mi nije toliki problem 1/12 ili 1/13 koliko je imao za 3, nego što je birao loša rešenja kod barem 6 ili 7 trojki koje je šutnuo.

Dobrić je bio baš dobar, kao i Milutin.

I na kraju, sudije su stvarno bile tragične, ovo odavno nisam video.

Gledao sam u kafiću, pa nisam najbolje čuo, na osnovu čega su priznali onaj koš kada je Davidovac skidao loptu? :laugh:

Koliko faulova u napadu su im poklonili samo, neverovatno... stvarno neverovatno.

Pa mislim da je bila i ona dupla Spicua.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

PreviousNext

Return to Svetsko prvenstvo u košarci 2023.