Ljudi ovo je odlicno sto se desilo sada opet ponavljam,ako se izvuku pouke i isprave greske.Desio se poraz,nama cuven pad,a opet smo u igri cak i za prvo mesto.

.
Kari mora da napravi rotaciju sa nekih 8,9 igraca,ali da mu izmene ne budu sablonske.
Recimo u 2/4 druga petorka odradi odlican posao,i on krene da vraca prvu petorku.

.
Onda prva petorka napravi +16,jbt sta ih menjas sve,drzi ih u igru pogotovo sto je vazan mec.Da se razumemo ne radi samo on to ,radio je i Dule i Zeljko radi,svi to rade,jebem li ga sto.
Drugo ne treba pljuvati Bogdana,ali treba reci da je ovo ispucavanje skandalozno

.Covek kad god je isao na prodor,na ulaz poentirao bi ili bi izvukao bacanja,pogotovo sto ga ne ide,ili poludistanca,on je uvek bio dobar sa te poludistance.Ovako poslednjih godina igra tu nsku alibi kosarku sa sutevima za tri.
Ipak verujem u Karija i ekipu

Samo moraju da ove neke stvari isprave.Cak i sa ovim pomracenjem mi smo trebali na kraju da dobijemo mec,ali poslednji napad

,pa Davidovac masi dva bacanja.
Milutinov je odigrao brutalan mec i pokazao da je najbolji centar na turniru

.Gudura dosta dobar,Ogi odlican

.
Bogdan verujem da ce nas odvesti u 1/4.Kakvi smo maleri osecam da ce Portoriko dobiti mec prptiv Dominikane.
Ipak pre svega mi treba da gledamo da odemo u 1/4,a ne razliku.Idealno da dobijemo 4 kosa i da prodjemo i mi i Dominikana,a da ispadnu Zabari.
Fontekio pokazao da je brutalan igrac nazalost.