Board index EP u Fudbalu Nemačka 2024

Европско првенство у фудбалу - Њемачка 2024

Који су домети српске репрезентације на Еуру 2024?

Елиминација у групној фази
40
56%
Елиминација у осмини финала
17
24%
Елиминација у четвртфиналу
8
11%
Полуфинале
1
1%
Финале
0
No votes
Титула
6
8%

Total votes : 72

Re: Европско првенство у фудбалу - Њемачка 2024

Postby Koridor » 20 Jun 2024, 08:12

Klasicna kozojebska.
Koridor

Postby Puta Tapar » 20 Jun 2024, 08:20

Koridor wrote:Nikad manje prekrsaja i vise autogolova na jednom prvenstvu.

Na prošlom Euru je bilo rekordnih 11 autogolova. Više nego na svim prethodnim zajedno.
Gledam jutros zvanični sajt UEFA EURO, priznali su gol Škotu Skotu
Puta Tapar

Postby Koridor » 20 Jun 2024, 08:21

Pa na ovom vec 5.
E ne vidjeh tu vijest.
Meni je ono cist autogol.
Koridor

Postby Puta Tapar » 20 Jun 2024, 08:40

Otvorio sam izveštaj sa meča.
Puta Tapar

Postby grobar_Zvornik » 20 Jun 2024, 09:00

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Inzaghi » 21 Jun 2024, 17:09

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby grobar_Zvornik » 21 Jun 2024, 17:12

Квалитетан хероин чини чуда. :biggrin:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Inzaghi » 21 Jun 2024, 17:43

A najjaci su, legende. Ovo ne mogu da prezalim sto nemamo. Kao Skoti i svi ostali.

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby fontaneros » 21 Jun 2024, 17:45

Kako su mocni
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Veljkona22 » 21 Jun 2024, 19:42

Inzaghi wrote:A najjaci su, legende. Ovo ne mogu da prezalim sto nemamo.

Oni u Roterdamu imaju više fudbalskih škola, klubova, akademija, nego mi u celoj državi.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby fighter » 21 Jun 2024, 21:57

Do sad Spanci Nijemci najvise pokazali.
Englezi i Francuzi najmanje.
Mislim na favorite.
fighter

Postby Veljkona22 » 21 Jun 2024, 22:08

Ako Česi i Gruzini u naredn 2 meča uzmu bod, Hrvati i Šiptari puknu, Škotska ostane na bodu i Slovenci izgube sa 2 ili više razlike, a mi igramo x, idemo kao treći?
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Hajzenberg » 21 Jun 2024, 22:11

Što se tiče drugih grupa trebaju nam 2 od 3 povoljna scenarija i naravno da Slovenija izgubi dva razlike. Danas je otpala priča oko grupe gde su AUT i POL i naravno ove grupe gde su Belgija i ostali i gde će proći tri tima dalje kako stvari stoje.

Škotska ako ostane na bodu onda to znači da Ugari imaju tri, piši propalo, tu mora iks. Gruzija-Češka mora iks i da izgube još po meč a Hrvati da ne pobede Italiju a Albanija Španiju a još poželjnije ustvari da šiptari izgube.

Biće na kraju da nas samo pobeda vadi za plasman dalje pa makar posle u osmini finala prošli kao u zadnjoj godini prošlog veka protiv Holandeza.
Hajzenberg

Re: Euro 2024 - Uživo praćenje utakmica

Postby Dexi » 21 Jun 2024, 22:11

Radonjaa wrote:Francuzi i protiv Austrije i u dosadašnjem dijelu ove utakmice klimaviji pozadi nego što je bilo očekivano, reklo bi se da ne uspijevaju da nadoknade Varana, mada bi im i rotacija Mendi-Teo vjerovatno ojačala odbranu.

Dexi wrote:Trebalo bi ovo veceras da bude najbolji mec na turniru do sada. :okk: .Inace po meni jako skromno i siromasno prvenstvo do sada.Steta što se igra i odbojka u isto vreme.

Ajde da razumijem skromno u pogledu kvaliteta, mada je to po meni ispričana priča koja nema puno uporišta u realnosti, ali kako siromašno? Šta je do sad nedostajalo, efektni golovi, uzbudljive završnice, atmosfera?

Bas tako, skromno u pogledu kvaliteta,skromno u pogledu majstora ,skromno u pogledu igraca koji prave razliku.Brate nemaš više niti jednog majstora za slobodnjake .

Nema igrača da kažeš da iskače po kvalitetu na turniru makar za sada.

Ovu utakmicu nisam celu gledao zbog odbojke,ali eto dovoljno je uporediti ovog Grizmana sa Zidanom,Tirama ,Dembelea sa Anrijem.Da ne pričam kod Holandjana,nema igrača ekstra klase kao što je bio Roben.

Da ne pričam o ovim ostalim slabijim reprezentacijama poput naše,Poljske,Slovačka,Rumunija itd.itd.Tu nit ima kvalitetnih igrača,nit ima neke igre .

Ne znam ,po meni današnji fudbal je baš siromašan igracima ekstra klase,sve se svodi na brzinu ,snagu,taktiku.

Bez mastovitosti,kreacije,vica.Evo recimo ovaj Dembele strasno brz igrač,ali on sve što dobro uradi koristeći brzinu,zasere jer nema kvalitetnu zavrsnicu,nema kvalitetan pas,nema kreaciju.

Mada ima i nekih pozitivnih stvari,poput igara Nemaca,Austrijanaca,Spanaca recimo.Sto se ambijenta tice kao na svakom prvenstvu jako dobra :okk:

Naravno ovo je moje mišljenje zasnovano na mnogo odgledanih prvenstava do sada od 96' pa nadalje.Jos je možda rano,ali po meni ovo je jako siromasno prvenstvo.
Dexi

Postby Radonjaa » 21 Jun 2024, 22:18

Veljkona22 wrote:Ako Česi i Gruzini u naredn 2 meča uzmu bod, Hrvati i Šiptari puknu, Škotska ostane na bodu i Slovenci izgube sa 2 ili više razlike, a mi igramo x, idemo kao treći?

Škotska nije nikakav faktor ako izgube, jer bi onda Mađari imali 3 boda, a mi 2, hipotetički. Ali ako Škoti odigraju neriješeno, onda smo ispred njih jer imamo bolju gol razliku, i čekamo oćemo li preskočiti trećeplasiranog iz još koje grupe. Najrealnije je da to bude B, jer je dovoljno da Albanija izgubi, a da Hrvatska ne pobijedi. Sem A i B, jedina grupa u kojoj trećeplasirani može imati 2 boda ili manje je F, pod uslovom da Gruzija i Češka sjutra odigraju neriješeno, s tim da bismo sigurno bili ispred Gruzije ako oni uzmu 2 boda, a da bi se za Češku brojalo ko je dao više golova, ili eventualno čak kartoni. Tako da je vrlo poželjno da Gruzija - Češka završi neriješeno, a idealno da bude 0:0.
U svakom slučaju, prije utakmice sa Danskom ćemo znati rasplet u grupama A i B, samo će biti nezgodno ako u jednoj od te dvije bude povoljan ishod, a u F se bude čekala pobjeda Turaka protiv Češke (i makar bod Portugala protiv Gruzije), onda će biti nit da napadaš, nit da ne napadaš. :biggrin:

Naravno, ne treba uzimati zdravo za gotovo da će ovakvi Englezi dobiti Slovence 2 razlike, pogotovo jer Englezi posle gola dižu ručnu, a Slovenci bi se i na 1:0 vjerovatno branili kao na 0:0 ako matematika bude kao što sam napisao.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to EP u Fudbalu Nemačka 2024