Radonjaa wrote:Francuzi i protiv Austrije i u dosadašnjem dijelu ove utakmice klimaviji pozadi nego što je bilo očekivano, reklo bi se da ne uspijevaju da nadoknade Varana, mada bi im i rotacija Mendi-Teo vjerovatno ojačala odbranu.
Dexi wrote:Trebalo bi ovo veceras da bude najbolji mec na turniru do sada.

.
Inace po meni jako skromno i siromasno prvenstvo do sada.Steta što se igra i odbojka u isto vreme.
Ajde da razumijem skromno u pogledu kvaliteta, mada je to po meni ispričana priča koja nema puno uporišta u realnosti, ali kako siromašno? Šta je do sad nedostajalo, efektni golovi, uzbudljive završnice, atmosfera?
Bas tako, skromno u pogledu kvaliteta,skromno u pogledu majstora ,skromno u pogledu igraca koji prave razliku.Brate nemaš više niti jednog majstora za slobodnjake .
Nema igrača da kažeš da iskače po kvalitetu na turniru makar za sada.
Ovu utakmicu nisam celu gledao zbog odbojke,ali eto dovoljno je uporediti ovog Grizmana sa Zidanom,Tirama ,Dembelea sa Anrijem.Da ne pričam kod Holandjana,nema igrača ekstra klase kao što je bio Roben.
Da ne pričam o ovim ostalim slabijim reprezentacijama poput naše,Poljske,Slovačka,Rumunija itd.itd.Tu nit ima kvalitetnih igrača,nit ima neke igre .
Ne znam ,po meni današnji fudbal je baš siromašan igracima ekstra klase,sve se svodi na brzinu ,snagu,taktiku.
Bez mastovitosti,kreacije,vica.Evo recimo ovaj Dembele strasno brz igrač,ali on sve što dobro uradi koristeći brzinu,zasere jer nema kvalitetnu zavrsnicu,nema kvalitetan pas,nema kreaciju.
Mada ima i nekih pozitivnih stvari,poput igara Nemaca,Austrijanaca,Spanaca recimo.Sto se ambijenta tice kao na svakom prvenstvu jako dobra

Naravno ovo je moje mišljenje zasnovano na mnogo odgledanih prvenstava do sada od 96' pa nadalje.Jos je možda rano,ali po meni ovo je jako siromasno prvenstvo.