Board index Paris 2024

Konsultacije forumaša - OI Pariz

Re: Pariz 2024 - Vesti, aktuelnosti, zanimljivosti...

Postby Nikola » 21 Jul 2024, 13:00

Skafi wrote:Je li kod nas samo RTS prenosi Olimpijske igre ili možda Arena ili Sport Klub? Uz naravno Eurosport.

RTS je EP u fudbalu koje je trajalo mesec dana radio sa samo tri komentatora. Ko će da isprati toliko sportova od njih, nemaju ukupno 10 ljudi koji bi mogli da pokriju sve to.

Ni za proslo ih nije bilo vise...
Kosjerina i Stojanovic ce voditi emisiju valjda
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Koridor » 21 Jul 2024, 13:11

Super je ako se Kosjerina vraca :okk:
Koridor

Postby Nikola » 21 Jul 2024, 16:11

Kad se dotakosmo teme komentarisanja danas, devojke prenosi Denda koji jedva govori koliko je promukao... :wacko:
P.S. Otvarajte live temu
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby grobar_Zvornik » 21 Jul 2024, 16:22

Откључана је лајв тема.

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby V.M. Varga » 23 Jul 2024, 10:14

Skafi wrote:Je li kod nas samo RTS prenosi Olimpijske igre ili možda Arena ili Sport Klub? Uz naravno Eurosport.

RTS je EP u fudbalu koje je trajalo mesec dana radio sa samo tri komentatora. Ko će da isprati toliko sportova od njih, nemaju ukupno 10 ljudi koji bi mogli da pokriju sve to.

Što se tiče prenosa, sve će moći da se gleda na HBO MAX-u, bukvalno strimovi svih prenosa će biti dostupni.

I to čak i uz standardnu pretplatu što ide uz operatere. Ne treba kupovati sport dodatak.
V.M. Varga

Postby Nikola » 23 Jul 2024, 15:44

V.M. Varga wrote:

Što se tiče prenosa, sve će moći da se gleda na HBO MAX-u, bukvalno strimovi svih prenosa će biti dostupni.

I to čak i uz standardnu pretplatu što ide uz operatere. Ne treba kupovati sport dodatak.

Da.
U SBB-u, je recimo, Max 720 dinara.
Uplati se mesec dana kome treba, posle odjavite.

Nikola

Postby Koridor » 24 Jul 2024, 09:00

Sta ce prenositi RTS danas od fudbala?
Koridor

Postby Hajzenberg » 24 Jul 2024, 09:10

Ubačeno po najavi 7 dodatnih kanala ES na Iris TV na pozicijama 331-337 pa neka korisnici Mtel u BiH i CG provere da li je i kod njih to ubačeno. U osnovnom je paketu, nema dodatne naplate, bar u Srbiji. Pre par dana napisah za raspored emitovanja po kanalima. Naravno, ostaje opcija za korisnike tog provajdera da mogu i klasičnu aplikaciju da skinu za pametne uređaje i za 749 dinara gledaju i više strimova.

Ko god nema MTS/MTEL u ove tri države onda može preko SBB/Telemach aktivirati Max aplikaciju za 720 dinara odnosno 6 evra i gledati na smart TV, android boksu, telefonu, kompu ili laptopu.

A ako neko nema nijednog od ovih glavnih provajdera onda pravac na sajt Max i za 8 evra se pretplatite a pre toga registrujte i to je to, posle gledajte na nekom od malopre pomenutih uređaja, dosta toga sam i skoro pisao i objašnjavao.

Dakle, nemojte sebi da dozvolite da kad počnu igre potražujete neke besplatne strimove sumnjivog kvaliteta kada ste za 6-8 evra mogli sve da dobijete a ja ću videti da li će ovih 9 kanala ES biti dovoljno za neko iole dobro praćenje putem klasične tv pa u svakom slučaju posegnuti i za aplikacijom ako bude neophodno. Nemam smart tv , imam android boks nego mi sve to cimanje oko aplikacije a ovako sa mrtvim RTS-om i ovih 9 kanala ES mislim da opet može sasvim ok da se pokrije.
Last edited by Hajzenberg on 24 Jul 2024, 09:41, edited 1 time in total.
Hajzenberg

Postby octopus » 24 Jul 2024, 09:17

Hvala ti Hajz, ulepšao si mi dan prosli put kad si ovo najavio. Hvala bogu, obistinilo se ovo što si pisao. Sa 9 ES kanala i RTS-om, mislim da će biti više nego dovoljno kanala za kompletan ugodjaj. Imam neke principe što ne kupujem smart tv, iskreno bio sam u nedoumici samo zbog OI da ga kupim. Ali ovo me je zaustavilo. Treba vremena i za ispratiti livescore i napisati po neki komentar. :biggrin:
octopus

Postby Baxter Stockman » 24 Jul 2024, 09:21

Gde može da se kupi to čudo?

Sorry ako je pisano već.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 24 Jul 2024, 09:39

Na šta misliš pod tim čudo :biggrin:

Ako imaš MTS onda imaš ove besplatne kanale a ako misliš na aplikaciju preko MTS onda ideš da aktiviraš HBO+HD paket za 749 dinara koji još nisu preimenovali u MAX a mislim i da preko sajta Maksa može da se aktivira jer on daje valjda opciju i za obične korisnike koji tek treba da se registruju i za one koji to žele indirektno preko nekog od provajdera sa kojima imaju saradnju. Za MTS moraš da imaš svoj nalog na njihovom sajtu ili mobilnoj aplikaciji da bi aktivirao taj paket ili direktno preko TV odeš na podešavanja pa na paketi i tu odradiš.
Hajzenberg

Re: Konsultacije forumaša - OI Pariz

Postby Baxter Stockman » 24 Jul 2024, 09:48

Nemam mts, na yettelu sam.
Jedino da cimam ćaleta da mi da iris go, ali nije mi radilo na yettelovom netu prošli put.

Ovaj max base paket završava posao?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 24 Jul 2024, 09:55

Bakster, tako je, odeš na sajt Maks i za 8 jura onaj paket uzmeš i posle instaliraš na Smart TV ili android boks app ili na kompu, kako već. Ne može mislim na bilo kom netu Iris go osim na MTS netu jer roknuli su geoblock.

Mislim da možeš i na Jetel boksu da instaliraš Max app.
Hajzenberg

Postby Los Leones » 24 Jul 2024, 10:30

Koridor wrote:Sta ce prenositi RTS danas od fudbala?

На званичном сајту је објављено да ће данас преносити две утакмице Аргентина - Мароко (15:00 РТС 1), Француска - САД (21:00, РТС 1)
Los Leones

Postby Zlaja » 24 Jul 2024, 11:07

Šta mislite o topiku koji će sadržati samo informacije o zanimljivim prenosima i satnici za svaki dan?
Zlaja

PreviousNext

Return to Paris 2024