by Hajzenberg » 24 Jul 2024, 09:10
Ubačeno po najavi 7 dodatnih kanala ES na Iris TV na pozicijama 331-337 pa neka korisnici Mtel u BiH i CG provere da li je i kod njih to ubačeno. U osnovnom je paketu, nema dodatne naplate, bar u Srbiji. Pre par dana napisah za raspored emitovanja po kanalima. Naravno, ostaje opcija za korisnike tog provajdera da mogu i klasičnu aplikaciju da skinu za pametne uređaje i za 749 dinara gledaju i više strimova.
Ko god nema MTS/MTEL u ove tri države onda može preko SBB/Telemach aktivirati Max aplikaciju za 720 dinara odnosno 6 evra i gledati na smart TV, android boksu, telefonu, kompu ili laptopu.
A ako neko nema nijednog od ovih glavnih provajdera onda pravac na sajt Max i za 8 evra se pretplatite a pre toga registrujte i to je to, posle gledajte na nekom od malopre pomenutih uređaja, dosta toga sam i skoro pisao i objašnjavao.
Dakle, nemojte sebi da dozvolite da kad počnu igre potražujete neke besplatne strimove sumnjivog kvaliteta kada ste za 6-8 evra mogli sve da dobijete a ja ću videti da li će ovih 9 kanala ES biti dovoljno za neko iole dobro praćenje putem klasične tv pa u svakom slučaju posegnuti i za aplikacijom ako bude neophodno. Nemam smart tv , imam android boks nego mi sve to cimanje oko aplikacije a ovako sa mrtvim RTS-om i ovih 9 kanala ES mislim da opet može sasvim ok da se pokrije.
Last edited by
Hajzenberg on 24 Jul 2024, 09:41, edited 1 time in total.