Board index Evropsko prvenstvo u košarci 2025.

Grupa A - Riga (Por, Est, Tur, Češ, Let, Srb)

Koje reprezentacije prolaze dalje?

Poll ended at 27 Aug 2025, 16:50

Portugal
4
3%
Estonija
8
7%
Turska
30
25%
Češka
16
14%
Letonija
30
25%
Srbija
30
25%

Total votes : 118

Re: Grupa A - Riga (Por, Est, Tur, Češ, Let, Srb)

Postby Гроф Тинторето » 04 Sep 2025, 06:26

I dalje osvajamo, nemoj da padate :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby veljkos161 » 04 Sep 2025, 06:31

Гроф Тинторето wrote:I dalje osvajamo, nemoj da padate :biggrin:

To je duh :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby cobecobe123 » 04 Sep 2025, 06:34

Najveci problem je sto Gudura ne moze da nadje mosnice kad igra za reprezentaciju!

Sve mu se otvorilo da postane prvi bek jedne od najboljih evropskih reprezentacija, al jbg.
cobecobe123

Postby Inzaghi » 04 Sep 2025, 06:38

:srce:

"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby leteceprase » 04 Sep 2025, 06:43

veljkos161 wrote:@ leteće prase, ne, nisi me razumeo, naravno da sme da se kritikuje.
Samo mi je nejasna ideja da se njemu smanjuje minutaža
I daje Milutinovu, jer nas to drastično oslabi, i da se to nije desilo pre tri godine ona Italija famozna se najverovatnije ne bi ni dogodila. A zamisli, imali smo defanzivnog terminatora Milutinova na terenu pa su nas natrpali dok je ovaj bio na klupi. Nismo isti tim u ovoj situaciji gde nam sve više igrača fali ili je rovito, a ono najvažnije još nije ni počelo.
A što se tiče teze da je on ubedljivo najslabiji defanzivac ne bih se složio sa tim, pa nismo mi oni Pistonsi.
Jokić u odbrani često preseca pasove, meni dovoljno s obzirom šta daje na drugoj strani.
I nisam ja nikakav "čuvar vatre" nego neko ko diskutuje i reaguje na nejasnoće.
Uostalom, da nam je Jokićeva odbrana ili Jokić najveći problem mi bi sve ovde dobili 40 razlike.

A protiv te Italije verovatno ja sam branio onog Spisua na piku celu utakmicu sa svojim drugarom Micicem i ja nisam rotirao celu utakmicu u odbrani pa su nam ubacili oni paraplegicari 100poena i 15 trojki ko i ovi juce? Sta je on ovde beli medved pa ne sme nista da se kaze protiv njega? Prvo ga cekamo do poslednjeg trenutka da kao javi oce da igra a mi celo leto kao licitiramo ko majmuni. A Bogdana kad pitaju u decembru on kaze naravno da igram nemojte da me pitate iste gluposti svake godine . Juce mu Sengun nije dao kos samo kad nije hteo,sreca pa video to Pesic pa je ZBOG TOGA ubacio Milutinova da igra s njim da cuva Senguna inace bi ovaj otiso u 50.
leteceprase

Postby pikanterije » 04 Sep 2025, 07:04

Posle Finske s kim se ukrstamo? Jel sa Francuzima
Samo jaka prcevina
pikanterije

Postby Olimp » 04 Sep 2025, 07:06

Gudurić i Vasa su jučer odigrali dobre mečeve osim u kreaciji.
Njih treba u nastavku koristiti samo kao bekove šutere, a kreaciju prepustiti u potpunosti Stefanu Joviću i ako se oporavi Aleksi.
OK Aleksa je isto priučeni plej a ne prirodni ali ne gubi lopte tako kao ova dvojica.
Gudurić posebno, jednostavno mu to ne ide, ali šut je digao i našao samopouzdanje.
Ako treba neka Stefan igra i 32-33 minute.
Olimp

Postby Ćoba » 04 Sep 2025, 07:18

Ima li info za Aleksu?
Ćoba

Postby gargamel » 04 Sep 2025, 07:24

Problem za Stefana sto nikada nije igrao 30+ min, tako da teska prica
Raspao bi se poslije prve utakmice

Sto se tice poraza, sta bi izlazili smo iz grupe i kao cetvrti pa uzimali medalje :basket2:
gargamel

Postby JoeSample » 04 Sep 2025, 07:27

Главни проблем утакмице је што смо им дозволили да нам трче у леђа олако и нисмо правили мале фаулове на време. Турци су ушли у свој ритам и почела је клацкалица у првом полувремену. Тас је могао и на нашу страну да превагне...

Можда није лоше у овом тренутку изгубити утакмицу.
JoeSample

Postby veljkos161 » 04 Sep 2025, 07:29

Dobro prase, Nikola Jokić je problem košarkaške reprezentacije Srbije.
Da nas on ne sputava moćni Gudura, Vasilije i Milutinov bi sve rutinirali, al jbg ovaj Jokić rupetina pa ih sputava.
Protiv Italije je lik za beše 27 minuta na terenu spakovao 32 poena, imali smo plus 11 za to vreme a ove tvoje defanzivne vedete su u preostalih 13 minuta izgubile 19 razlike.
Ali da, biće da je Jokić razlog tog i svakog drugog poraza.
Ne radi se o medvedima i drugim životinjama nego elementarnoj sposobnosti da se prepozna ono što se gleda na terenu i detektuje problem.
veljkos161

Postby fontaneros » 04 Sep 2025, 07:30

Kao prvo, da se Gojic nije povredio mi bismo ovo dobili

Kao drugo, propust Svetislava da na poluvremenu promeni odbranu na Sengunu (valjda je ocekivao da nece sutirati kao u prvom pol.)

Za kraj, na terenu i Jokic i Milutinov, a mi ne mozemo skok da pokupimo... Jebiga bas.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby veljkos161 » 04 Sep 2025, 07:31

Da se nadamo da je Aleksa dobro pa polako, turnir tek sad počinje.
veljkos161

Postby leteceprase » 04 Sep 2025, 07:38

veljkos161 wrote:Dobro prase, Nikola Jokić je problem košarkaške reprezentacije Srbije.
Da nas on ne sputava moćni Gudura, Vasilije i Milutinov bi sve rutinirali, al jbg ovaj Jokić rupetina pa ih sputava.
Protiv Italije je lik za beše 27 minuta na terenu spakovao 32 poena, imali smo plus 11 za to vreme a ove tvoje defanzivne vedete su u preostalih 13 minuta izgubile 19 razlike.
Ali da, biće da je Jokić razlog tog i svakog drugog poraza.
Ne radi se o medvedima i drugim životinjama nego elementarnoj sposobnosti da se prepozna ono što se gleda na terenu i detektuje problem.

Nisam reko da je problem ali nije ni svemoguc da bude nepodlozan kritici. Ako oces do brojeva jer vidim da ih volis juce je njegov direktni rival ubacio 30 uz skoro tripl dabl a ti nisi vratio tu na drugoj strani,prosto.
leteceprase

Postby Ziks96 » 04 Sep 2025, 07:40

Ma imao je Jokic kikseva ali je maliciozno stavljati njegovu glavu na panj pored onako impotentnog zamalo MVP finala EL i Mr Sabat. Opet kazem bozija je nepravda sto se Bogdan povrijedio koji je i na 50% bolji igrac od svih ovih bekova zajedno. Nije Jokic bas tolika rupa u odbrani koliko se predstavlja, jednostavno je Sengun sinoc bio sjajan.

Turci su uz nasu bas losu odbranu za 3 stvarno nenormalno sutirali ono nisam gledao odavno ali tako to bude kad pustas ljude da prangijaju. Oni ovo ponovit nece a mi moramo bolje.

Zasto Vanja nije vise igrao, odradio je korektno minute? Jovic je bas daleko od zrelog igraca tj. neke vrste lidera za repku. Kari opet ubacuje investitora u zavrsnici kao da je Lebron James pa daj sad ce on da izmisli nesto, da privede utakmicu kraju, ono je sramno sta radi lik i zasluzio je svaku mogucu kritiku. Imao je selektor jos par losih rotacija na kraju ali ajd nije ni on bezgresan.

Ja vjerujem da mozemo dosta bolje, u momentima nam je odbrana bila odlicna, jednom smo ih nacerali da ne sutnu loptu za 24s tako da se ocigledno moze samo je pitanje koncentracije, uz naravno pojavljivanje bekova ako im nije cimanje puno. Obzirom da je Aleksa hodao i radio neke vjezbice mislim da su velike sanse da ga skroz osposobe za 1/4 finale.
PKAŠ
Ziks96

PreviousNext

Return to Evropsko prvenstvo u košarci 2025.