Evo obrisao sam avatar, jeb'o vas avatar. Pojedincima bi bilo pametnije da gledaju samo koliko pravopisnih i gramatičkih grešaka naprave u svojim postovima (a o nebulozama i da ne pričam) a nije da pišu na telefonu pa da prave greške nego da gledaju šta kome stoji kao naslovna slika. Imao sam do sada najmanje desetak različitih avatara i niko nikad nije ništa prokomentarisao za bilo koji. To kao prvo.
Kao drugo, pojma pojedinci nemaju istoriju a pogotovo heraldiku i veksikologiju koju igrom slučaja a sve zbog posla koji sam obavljao pre dvadesetak godina poznajem i više nego dobro. Zastava je bila mornarička oznaka severnonemačke konfederacije koja je postojala u periodu 1867-1871 i bila preteča Pruske države i posle je korišćena sa razmacima zaključno sa 1935 g., al' eto ima gvozdeni krst

pa i dan, danas moderna nemačka država ima taj krst u nekom obliku kao svoju vojnu oznaku. Nije čak ni korišćena ta ''problematična'' zastava u WW2.
Posle dužeg vremena odnosno par meseci sam ispisao par postova ovih dana ali vidim da ipak nema smisla dalje nastavljati i bolje da sam ostao tamo gde sam stao negde u julu, avgustu čini mi se Ili da sam pisao i dalje kvalitetne postove samo i isključivo na temama PLS, Super liga Srbije, Niže lige, FKP, Serije, Filmovi, Uefa kalkulacije...kao što sam i godinama radio, na političkim temama će izgleda i očigledno uvek dolaziti do problema.
Ćao, prijatno i doviđenja.