Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby enbidzi » 27 Jan 2025, 17:19

Fratelo wrote:Hvala Air, ali zaista nema potrebe za skidanjem bana, cak imam zelju ako postoji mogucnost da mi trajno izbrises ovaj nalog jer ne nameravam vise da pisem na forumu.

Da odigram ovu nba fantazi sezonu do kraja, da ispostujem i to bi bilo to.

Znam brate da tugujes i ti, ali ne brini vracamo pukovnika Stanoja, bez brige fraki
enbidzi

Postby Inzaghi » 27 Jan 2025, 17:20

Ni ja se ne bih vracao na forum :D
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby balkanski spijun » 27 Jan 2025, 17:24

Bojdo wrote:https://avangarda.in/forum/viewtopic.php?f=74&t=1722&start=54975

Evo ti stranica gdje se nalazi taj komentar. Da, licemjerno je nekoga prozivati za fasitoidne ideje, a u samom odgovru ispoljavati latentni fašizam prema Pakistancima i sličnim. To mi dosta vuče na Hitlera u drugom pakovanju. ne treba praviti geenralizacije ni prema Romima, a ni prema drugim narodima kroz isticanje negativih osobina.

Sto se tiče Ukrajinaca, uglavnom naglašavam na ratne falange koje podržavaju fašistički režim Zelenskog, razne Banderaše koji su preuzeli političke tokove u Ukrajini. Niti ja, a čak ni Rusi ne targetiraju ukrajinski narod, zato ih štede u neku ruku. Zato imaš daleko manje civilnig žrtava nego u Gazi.

pogledaj avatar od momka.

da pitam jos jednom.Jel znas sta je gvozdeni krst druge klase.To je upravo avatar.
balkanski spijun

Postby Bojdo » 27 Jan 2025, 17:28

Nisam obratio pažnju na avatar. Sada vidim.

To opet ne mijenja činjenicu da se protiv fašizma ne trebaš boriti drugim fašizmom. Domingo, nema takav avatar, ali mu je tekst kao da ga ima.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Hajzenberg » 27 Jan 2025, 18:10

Evo obrisao sam avatar, jeb'o vas avatar. Pojedincima bi bilo pametnije da gledaju samo koliko pravopisnih i gramatičkih grešaka naprave u svojim postovima (a o nebulozama i da ne pričam) a nije da pišu na telefonu pa da prave greške nego da gledaju šta kome stoji kao naslovna slika. Imao sam do sada najmanje desetak različitih avatara i niko nikad nije ništa prokomentarisao za bilo koji. To kao prvo.

Kao drugo, pojma pojedinci nemaju istoriju a pogotovo heraldiku i veksikologiju koju igrom slučaja a sve zbog posla koji sam obavljao pre dvadesetak godina poznajem i više nego dobro. Zastava je bila mornarička oznaka severnonemačke konfederacije koja je postojala u periodu 1867-1871 i bila preteča Pruske države i posle je korišćena sa razmacima zaključno sa 1935 g., al' eto ima gvozdeni krst :lollol: pa i dan, danas moderna nemačka država ima taj krst u nekom obliku kao svoju vojnu oznaku. Nije čak ni korišćena ta ''problematična'' zastava u WW2.

Posle dužeg vremena odnosno par meseci sam ispisao par postova ovih dana ali vidim da ipak nema smisla dalje nastavljati i bolje da sam ostao tamo gde sam stao negde u julu, avgustu čini mi se Ili da sam pisao i dalje kvalitetne postove samo i isključivo na temama PLS, Super liga Srbije, Niže lige, FKP, Serije, Filmovi, Uefa kalkulacije...kao što sam i godinama radio, na političkim temama će izgleda i očigledno uvek dolaziti do problema.

Ćao, prijatno i doviđenja.
Hajzenberg

Postby balkanski spijun » 27 Jan 2025, 18:26

Hajzenberg wrote:Evo obrisao sam avatar, jeb'o vas avatar. Pojedincima bi bilo pametnije da gledaju samo koliko pravopisnih i gramatičkih grešaka naprave u svojim postovima (a o nebulozama i da ne pričam) a nije da pišu na telefonu pa da prave greške nego da gledaju šta kome stoji kao naslovna slika. Imao sam do sada najmanje desetak različitih avatara i niko nikad nije ništa prokomentarisao za bilo koji. To kao prvo.

Kao drugo, pojma pojedinci nemaju istoriju a pogotovo heraldiku koju igrom slučaja a sve zbog posla koji sam obavljao pre dvadesetak godina poznajem i više nego dobro. Zastava je bila mornarička oznaka severnonemačke konfederacije koja je postojala u periodu 1867-1871 i bila preteča Pruske države i posle je korišćena sa razmacima zaključlno sa 1935 g., al' eto ima gvozdeni krst :lollol: pa i dan, danas moderna nemačka država ima taj krst u nekom obliku kao svoju vojnu oznaku. Nije čak ni korišćena u WW2.

Posle dužeg vremena odnosno par meseci sam ispisao par postova ovih dana ali vidim da ipak nema smisla dalje nastavljati i bolje da sam ostao tamo gde sam stao negde u julu, avgustu čini mi se. Ili da sam pisao i dalje kvalitetne postove samo i isključivo na temama PLS, Super liga Srbije, Niže lige, FKP, Serije, Filmovi, Uefa kalkulacije...kao što sam i godinama radio, na političkim temama će izgleda i očigledno uvek dolaziti do problema.

Ćao, prijatno i doviđenja.

nije tacno ovo sto pises.

Gvozdeni krst druge vrste je do 1939 godine imao 2 boje.Crnu u belu.To je ovo sto pises.Gvozdeni krst sto si postavio, ima tri boje: crvenu,belu i crnu.Crvena boja se postavlja dolaskom Hitlera na vlast,tj 1939 godine,invazijom na Poljsku.Otuda je i razmljiva mrznja prema Romima.

Los spin.

lektore,dovidjenja.
balkanski spijun

Postby ExEr » 28 Jan 2025, 22:25

Skini onda i Swansonu jbg
Kad ide , nek ide. Ne videh njegov greh koji je, al kad ste vec piceli
Ja se s njim ne slazem cesce no sto se slazem, al sam u gasu da se ne slazem sa onim sto govori ali da cu do smrti braniti pravo da to izgovori

Ili varijanta cutao sam kad su dosli po ove, one i one trece...a onda au dosli po mene
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby AirBall » 29 Jan 2025, 05:38

ExEr wrote:Skini onda i Swansonu jbg
Kad ide , nek ide. Ne videh njegov greh koji je, al kad ste vec piceli
Ja se s njim ne slazem cesce no sto se slazem, al sam u gasu da se ne slazem sa onim sto govori ali da cu do smrti braniti pravo da to izgovori

Ili varijanta cutao sam kad su dosli po ove, one i one trece...a onda au dosli po mene

Reseno
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ExEr » 29 Jan 2025, 06:18

Osecam da uskoro ulazim s njim u neki duel, onda ga opletem i pijem ban od bar sedmice :biggrin:
ExEr

Postby Mikisha » 29 Jan 2025, 09:36

Mislim da bi bilo ok abloirati i mog brata Dilama.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Cuburac » 29 Jan 2025, 09:46

Pridruzujem se.
Ne znam sta je napisao i kakvo bi to krivicno delo bilo, ali ostali njegovi upisi su iznad proseka, koliko me secanje sluzi.
Usput, zasto njega ne mogu da nadjem medju clanovima ?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Karelia slims » 29 Jan 2025, 09:49

bio je i onaj forumas aragon ili nesto slicno

e sad, on navija za zvezdu pa ne znam da li pomilovanje dobijaju i navijaci zvezde.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby ExEr » 29 Jan 2025, 09:49

Mikisha wrote:Mislim da bi bilo ok abloirati i mog brata Dilama.

Emigriro?
U natpolovnu smrdljivu legiju od 50 godina gde se svaba bori protiv stranca
ExEr

Postby Dikk » 29 Jan 2025, 10:18

Mozda se trebala vratiti navijacka tema, bila je jedna od boljih na forumu. Tesko da bi izdrzala dugo, ali eto, trebalo bi pokusati..
Dikk

Postby AirBall » 29 Jan 2025, 10:38

Cuburac wrote:Pridruzujem se.
Ne znam sta je napisao i kakvo bi to krivicno delo bilo, ali ostali njegovi upisi su iznad proseka, koliko me secanje sluzi.
Usput, zasto njega ne mogu da nadjem medju clanovima ?

Obrisan mu je nalog, poslacu ti na privatnu poruku sta se dogodilo
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Avangarda.in