Fića wrote:VMJunior wrote:Grobar da mrzi Celsi?

Nemam ja te tripove kao ako volim ove volim i ove, volim sta volim. A celzi nikad nisam mrzeo, cak i gotivio ranije, al od kad je dosao abramovic i postao najveca konkurencija junajtedu, ne mogu ih gotiviti..
Ovo "tripovi" nista licno, samo kao izraz...
Pa ti jos za Man Utd navijas?
Ma nisam se nija bas dobro izrazio (nisam mislio da kao grobar moras naviajti i za Celsi),ali neverovatno,ali neverovatno je da svi moji drugovi koji vole Partizan,naviajju i za Celsi,uopste to je nekako tako,ne znam zasto,tako je recimo i medju vecinom likova koji pisu na forumima..Nismo mi nikakvi bratski klubovi,sportski prijatelji i tome slicno ali na moju veliku srecu mnogi navijaci Partizana navijaju od stranih klubova i za Celsi.
Klub je po meni zaista poseban,ne znam,ne spada u velikane po svojoj tradiciji,ali su meni mnogo posebni,imaju neki neopsivi smek..
Ja sam za Celsi uvek navijao od stranih klubova,poceo sam u doba Zole,Vijalija,Pojeta,Di MAtea,Tore Andre Floa,Marsela Desaia,Lebefa,posle Haselbainka,Lamparda....posle je dosao Abramovic i Celsi je na moju veliku srecu postao mnogo mocan klub i tim sa velikim i ,meni najvaznije, privrzenim igracima klubu(Teri

,Lampard

,Esien,Ceh,Drogba)..
Iako nikad nisam bio u Londonu,niti na stadionu Celsija logicno,osecam zaista velike simpatije prema njima,i nikada njihove utakmice ne gledam sa ravnodusnoscu vec dobih 10-11 godina(dodao bih Fiorentinu i Romu za vreme Batigola

).
Presrecan sam zaista kad osvoje bilo koji trofej i to nije neka trenutno zadovoljstvo nego bas sreca.
Kad su izgubili u finalu od Mancestera upao sam u agoniju,nesto nalik ali nalik Partizanovom ispadanju od Artmedie(mada je to neuporedivo sa bili cime kao i Partizan sa Celsijem u mom srcu naravno).\
Celsi sam samo jednom gledao uzivo i to u Sofiji protiv Levskog(0:3

)