Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Engleska liga

Ko će osvojiti Premier Ligu u sezoni 23/24?

Liverpul
3
7%
Mančester Siti
16
36%
Mančester Junajted
8
18%
Arsenal
10
23%
Čelsi
0
No votes
Totenhem
0
No votes
Njukasl
7
16%

Total votes : 44

Re: Premier liga

Postby VMJunior » 06 May 2011, 14:10

Fića wrote:
VMJunior wrote:Grobar da mrzi Celsi? :facepalm:

Nemam ja te tripove kao ako volim ove volim i ove, volim sta volim. A celzi nikad nisam mrzeo, cak i gotivio ranije, al od kad je dosao abramovic i postao najveca konkurencija junajtedu, ne mogu ih gotiviti..

Ovo "tripovi" nista licno, samo kao izraz...

Pa ti jos za Man Utd navijas? :tap: :bleh:

Ma nisam se nija bas dobro izrazio (nisam mislio da kao grobar moras naviajti i za Celsi),ali neverovatno,ali neverovatno je da svi moji drugovi koji vole Partizan,naviajju i za Celsi,uopste to je nekako tako,ne znam zasto,tako je recimo i medju vecinom likova koji pisu na forumima..Nismo mi nikakvi bratski klubovi,sportski prijatelji i tome slicno ali na moju veliku srecu mnogi navijaci Partizana navijaju od stranih klubova i za Celsi.
Klub je po meni zaista poseban,ne znam,ne spada u velikane po svojoj tradiciji,ali su meni mnogo posebni,imaju neki neopsivi smek..

Ja sam za Celsi uvek navijao od stranih klubova,poceo sam u doba Zole,Vijalija,Pojeta,Di MAtea,Tore Andre Floa,Marsela Desaia,Lebefa,posle Haselbainka,Lamparda....posle je dosao Abramovic i Celsi je na moju veliku srecu postao mnogo mocan klub i tim sa velikim i ,meni najvaznije, privrzenim igracima klubu(Teri :blue: ,Lampard :blue: ,Esien,Ceh,Drogba)..
Iako nikad nisam bio u Londonu,niti na stadionu Celsija logicno,osecam zaista velike simpatije prema njima,i nikada njihove utakmice ne gledam sa ravnodusnoscu vec dobih 10-11 godina(dodao bih Fiorentinu i Romu za vreme Batigola :blue: ).
Presrecan sam zaista kad osvoje bilo koji trofej i to nije neka trenutno zadovoljstvo nego bas sreca.
Kad su izgubili u finalu od Mancestera upao sam u agoniju,nesto nalik ali nalik Partizanovom ispadanju od Artmedie(mada je to neuporedivo sa bili cime kao i Partizan sa Celsijem u mom srcu naravno).\

Celsi sam samo jednom gledao uzivo i to u Sofiji protiv Levskog(0:3 :maher: )
VMJunior

Postby Panta » 06 May 2011, 14:49

Vidi se da cita Roman 4um.

Kako ga je Dalton zazeleo na istom mestu u Partizanu, Abramovic reagovao :lol: .

Kad smo vec kod klinaca, Lampijev naslednik bi mogao da bude mali Josh Mceahran, 93. godiste, sjajan pregled , levica i slicno, inace je od sedme godine u Celsiju.

Sto naravno ne znaci da nas Frenki nece jos par godina uveseljavati :blue: .
Fedor is back.
Panta

Postby Felipao » 06 May 2011, 14:54

Mijatovic ide u Celzi a mi raspravljamo da li bi doshao u Partizan :D Celziju treba ozbiljan remont tima,kao sto sam najavljivao napravili su zesci zajeb sa El Ninom mada ko zna,moguce da ce da proigra sledece sezone...Svejedno potrebno je nekoliko igracha da se dovede,pre svega klupa je mnogo tanka i cim su se povredila 2 prvotimca-potop.
Felipao

Postby VMJunior » 06 May 2011, 15:14

Pain wrote:Mijatovic ide u Celzi a mi raspravljamo da li bi doshao u Partizan :D Celziju treba ozbiljan remont tima,kao sto sam najavljivao napravili su zesci zajeb sa El Ninom mada ko zna,moguce da ce da proigra sledece sezone...Svejedno potrebno je nekoliko igracha da se dovede,pre svega klupa je mnogo tanka i cim su se povredila 2 prvotimca-potop.

Ma El Ninjo ce se sledece godine nadavati golova siguran sam,on je klasa nad klasama,plus vec je igrao u Engleskoj,ne sumnjam ja u njega.
Neka da sad gol na Old Trafordu za pobedu i kao da je dao 20 od kad je dosao :maher:

Presrecan sam sto je on dosao.A strpljenja imam,za takvog igraca.Neka se isporomasuje do kraja sezone ako ce biti bolje kasnije.

26-27 godina,u najboljim godinama.Sevcenko je dosao kad je rekao sve.

Dosao je Luiz,ekstra 2 pojacanja za buducnost.

Ali bice vruce leto,mogao bi se malo ocerupa pevac iz Londona koji nece igrati LS:Rafa van Der Vart i Bejl.
VMJunior

Postby Felipao » 06 May 2011, 15:25

Luiz je vrhunsko pojacanje nema sta,mogao bi Celzi da nadje josh poneko u Portugalu,hoce ih to trziste :) Van Der Vart mislim da im ne treba a Bejl bi se uklopio odlicno al je trenutno preskup.Takodje mislim da bi im Lukaku legao kao kec na deset,mada sve mi se vishe cini da on sem sto je fizicki zivotinja i ne zna mnogo al bi se popravio u Engleskoj,predispozicije ima...
Felipao

Postby Fića » 06 May 2011, 16:42

VMJunior wrote:Pa ti jos za Man Utd navijas? :tap: :bleh:

Eee vidimo se u nedelju :bleh: :banana:
Fića

Postby Bane » 06 May 2011, 16:45

Panta wrote:Vidi se da cita Roman 4um.

Kako ga je Dalton zazeleo na istom mestu u Partizanu, Abramovic reagovao :lol: .

Ja ga ponudih prvo Djuri, ali posto on nece javio se Roman. Ostalo je istorija... :so:
Bane

Postby mali_buda » 06 May 2011, 22:14

VMJunior wrote:
Ma El Ninjo ce se sledece godine nadavati golova siguran sam,on je klasa nad klasama,plus vec je igrao u Engleskoj,ne sumnjam ja u njega.
Neka da sad gol na Old Trafordu za pobedu i kao da je dao 20 od kad je dosao :maher:

Presrecan sam sto je on dosao.A strpljenja imam,za takvog igraca.Neka se isporomasuje do kraja sezone ako ce biti bolje kasnije.

26-27 godina,u najboljim godinama.Sevcenko je dosao kad je rekao sve.

Dosao je Luiz,ekstra 2 pojacanja za buducnost.

Ali bice vruce leto,mogao bi se malo ocerupa pevac iz Londona koji nece igrati LS:Rafa van Der Vart i Bejl.

Torres je vrhunski napadac, pogotovo sto je u stanju da sam sebi kreira sansu. Ima dobar dribling, brzinu, sut, sve sto je potrebno, sem vremena za privikavanje. Njemu bi bilo lakse da je dosao u letnjem prelaznom roku, jer bi imao vremena za uklapanje u tim. Ovako je odmah bio pod lupom javnosti i pretpostavljam nevidjenom pritisku, da sto pre pocne da daje golove i da pokaze da nije promasena investicija.

Luiz je zaista izvanredan igrac. Nisam imao priliku da ga gledam dok je igrao za Benfiku, ali u utakmicama u dresu Celzija je vec pokazao da je u pitanju odlicna kupovina. Mlad igrac, koji odmah moze da uskoci u prvu postavu - san svakog trenera i GM kluba :maher:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby bekrinjo » 08 May 2011, 16:22

Mancester dao gol u 1 minutu?!
bekrinjo

Postby kezman » 08 May 2011, 16:25

bekrinjo wrote:Mancester dao gol u 1 minutu?!

35 sek . kakav peh jebote :cmizdr:
dokle vise
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby AirBall » 08 May 2011, 16:31

kezman wrote:
bekrinjo wrote:Mancester dao gol u 1 minutu?!

35 sek . kakav peh jebote :cmizdr:
dokle vise

Volim Chelsea, ali su luzeri za medalju...

Svake godine isto... Ako uzmu Englesku izduvaju u Evropi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Felipao » 08 May 2011, 16:33

AirBall wrote:Volim Chelsea, ali su luzeri za medalju...

Svake godine isto... Ako uzmu Englesku izduvaju u Evropi...

Brate nema tu luzeri/neluzeri.Jednostavno i druge ekipe igraju fudbal i mnogo ekipa ima boljeg trenera kao i bolji igracki kadar.Da ne pricham o tome sto nemaju srece sa povredama...

Evo 2:0 Vidic!
Felipao

Postby irriducibili » 08 May 2011, 16:34

Karlito odlazi!!! :mad2:
irriducibili

Postby Tumbas » 08 May 2011, 16:36

Strasno! :dunno:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby kezman » 08 May 2011, 16:37

Vala bas ... Toliko beskrvnu ekipu nisam video odavno sramota ... Vuju se po terenu a igraju za titulu !!!
SRAMOTA ! Svaka cast za junajted i za Vidica dade covek kad ga 5 igraca gleda ..
govor tela igraca Celzija pokazuje da ih boli ona stvar za klub ...
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal