Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Ostale lige širom sveta

Re: Ostale Lige

Postby CRNO BELI SVET » 28 Jul 2011, 03:02

4-3 Nejmar, 51. minut
Idemo dalje, koliko li će edita biti?

Edit 2- 4-4 Ronaldinjo iz slobodnjaka sa 17 metara, 68. minut, podigao ceo živi zid, i onda šutirao ispod...

edit 3- Ronaldinjo 4-5 :beyond:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby CRNO BELI SVET » 28 Jul 2011, 03:48

Uf, ne znam gde sam...
Propratio sam ovih poslednjih 20 minuta u polusnu, ali i pored sjajnog meča, uvek postoji meč koji može da mu pomuti slavu.
Poslednji Ronijev gol nisam ni video, "prebacio" sam se u Paranu, gde je Koritiba sa igračem manje od rezultata 0-4 umalo stigla do izjednačenja, na kraju ostalo 3-4...

Ne znam gde je levo, doteturaću se nekako do kreveta, a kad ustanem postaviću hajlajtse ova dva fenomenalna meča...
CRNO BELI SVET

Postby KKP » 28 Jul 2011, 09:40

Au, baš je bio razbijen meč Santos - Flamengo (4:5), to se i po rezultatu vidi, a i po ovom tvom izveštaju. Posle Lila i Marselja, još jedan sličan meč... :blue:
KKP

Postby Napredpartizan » 28 Jul 2011, 11:53

Kakav mec,kakav dribling Nejmara kod treceg gola :blue: Ronaldinho :blue: :blue: :blue:

Napredpartizan

Postby Niko123 » 28 Jul 2011, 12:50

Niko123

Postby CRNO BELI SVET » 28 Jul 2011, 12:55

E zbog ovakvih mečeva sam zavoleo brazilski fudbal pre 5,6 godina, mada je i njih zadnjih godina "pojela" taktika, tako da su ovakvi spektakli postali prava retkost.

Inače, nikad mi neće biti jasni ovi što montiraju snimke utakmica Brasiliera, uvek ubace neke nepotrebne detalje, tipa u ovom pregledu svaki put nakon nekog od golova po 30-ak sekundi prikazuju igru na sredini terena, umesto da su u tih "zagubljenih" 3,4 minuta pustili i ostale prilike, a bilo ih je na pretek, neverovatan promašaj napadača Flamenga Dejvida pri rezultatu 2-0, sa 2 metra nije uspeo da ubaci loptu u prazan gol i penal Elana kod rezltata 3-2.

Pogledajte Elanovu glupost:

I još jednom izdvojeno majstorija Nejmara. Inače, on je zapravo u ovom napadu prodao dva brutalna driblinga, prvi kod aut linije, koji se na onom klipu celog meča tek vidi na usporenom snimku, kada je navukao dvojicu protivničkih fudbalera, ja sam se tu već oduševio kakvim driblingom ih je izbacio iz igre, i kako je zatim istrčao da ispoštuje dupli pas, a nakon toga sam umalo pao u nesvest na ovaj drugi dribling i realizaciju... :blue: :blue: :blue:
Još jednom, cela akcija:

I da, na kraju veliki :blue: za Ronaldinja, tri komada, svaki napad građen preko njega, i ogromna inteligencija kod onog gola iz slobodnog udarca...Majstor ostaje majstor zauvek!
CRNO BELI SVET

Postby Kantona » 28 Jul 2011, 12:55

Nema tu nista za Rad. Ako UEFA izbaci Volos, a nece, samo bi njihov sadasnji protivnik u kvalifikacijama prosao dalje bez borbe.
Kantona

Postby Felipao » 28 Jul 2011, 13:10

Kakav dribling,ovaj mucenik iz Flamenga je samo rasirio ruke :blue:
Felipao

Postby CRNO BELI SVET » 28 Jul 2011, 13:11

Evo i golova sa drugog derbija večeri, Koritiba-Sao Paulo 3-4

Takođe neverovatan meč, Sao Paulo je vodio 3-0 na poluvremenu, imao igrača više, domaći su se samoubili katastrofalnim greškama odbrane, i onda umalo da su se od 0-4 uspeli da stignu do izjednačenja sa 10 igrača. Gledao sam Flamengo-Santos, i kad su objavili da je 3-4, prebacio sam se na taj meč, bilo je nekih 6,7 minuta do kraja, Koritiba napadala u talasima, ali su se gosti uz jedan dobijen crveni karton nekako odbranili

Dva sjajna meča sinoć, prepuna lepih pogodaka i mnoštvo prilika, šteta samo što su počinjali u isto vreme.

CRNO BELI SVET

Postby Tyrone Spong » 28 Jul 2011, 15:53

znachi Ronaldinhooooooo :blue: :blue: :blue: :blue:
Tyrone Spong

Postby CRNO BELI SVET » 28 Jul 2011, 23:30

Moraću definitivno da otvorim temu Brasileirao 2011.

Za 2-3 minuta počinje meč Vasko-Baia

Ono što je bitno napomenuti, legenda se vratila kući, a navijači su ga uneli na teren na ramenima... :blue:

Nakon 10 godina crno bela osmica i kapitenska traka su opet u vlasništvu velikog Žuninja Pernambukana! :blue: :blue: :blue:

Ko je zainteresovan neka izvoli:

http://www.rojadirecta.es/goto/www.veem ... tch?v=JOUR

Edit - 4. minut, sjajna kontra Baie, 0-1
Trend od prošle večeri bi mogao da se nastavi... :biggrin:
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 28 Jul 2011, 23:45

CRNO BELI SVET wrote:Moraću definitivno da otvorim temu Brasileirao 2011.

Ono što je bitno napomenuti, legenda se vratila kući, a navijači su ga uneli na teren na ramenima... :blue:

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=322
:blue: veliki zuninjo ...malo bolji snimak tacnije bolja rezolucija :tambura:

kakva pracka zuninja ....zamalo da udje ,ocekujem delirijum uskoro :D

ovog levokrilnog napadaca iz baje odma u partizan :biggrin:

jos jedna bomba ,kao pliska u vaterpolu :D ...

i jos jedna bomba... bas ga nece

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAL 1:1 odlican centarsut 153 po redu na utakmici ...cini mi se da je bernardo :) pogodio glavom
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby CRNO BELI SVET » 29 Jul 2011, 14:33

nolinjo wrote:http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=322
:blue: veliki zuninjo ...malo bolji snimak tacnije bolja rezolucija :tambura:

kakva pracka zuninja ....zamalo da udje ,ocekujem delirijum uskoro :D

ovog levokrilnog napadaca iz baje odma u partizan :biggrin:

jos jedna bomba ,kao pliska u vaterpolu :D ...

i jos jedna bomba... bas ga nece

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAL 1:1 odlican centarsut 153 po redu na utakmici ...cini mi se da je bernardo :) pogodio glavom

Gledao si meč,a?
Mislio sam da će ovi iz Baie linčovati sudiju na kraju meča, mogao je ono naguravanje da presudi kao faul...

Jbt. šta je Vasko sve promašivao, to je strašno, naročito u prvom delu, dok su još igrali tečno. Posle ih je nervoza obuzela, pa su pomalo divlje atakovali, puno prekida, Žuninjo je ja mislim imao jedno 4352 udarca po lopti, opteretiše čoveka već u prvoj tekmi... :biggrin:

Inače, gledao sam Vasko ove sezone jedno 6,7 puta, i mogu ti reći da su daleko tečnije igrali pre ovog meča, tada se znalo da je glavni igrač Dijego Souza, sinoć je svaki napad Žuninjo "morao" da overi loptu...
Ali dobro, kada ga uigraju, biće oni konkurentni za plasman u KOpa Libertadores, što bi bio odličan rezultat, jer su prošle godine nakon povratka u viši rang, tek dva kola pre kraja obezbedili opstanak, a sad su se fino pojačali dovođenjem Aleksandra iz Intera, Dijega Souze koji je velika zvezda u Brazilu, i sada Žuninja, a imaju relativno mlad i poletan tim.

Što se tiče Baie, taktički vrlo dobra ekipa, ovo je drugi put da ih gledam, protiv Flamenga u Riu su dobili 1-0, evo i sad su brzo poveli, fino se branili, istina imali i dosta sreće, ali i opasnim polukontrama i kontrama ugrožavali gol Vaska.

Jesi li na Lulinju mislio, on je inače Korintijansov igrač, mogao bi Đura malo da otputuje do Sao Paula, i par rečenica sa prebogatim vlasnicima, i eto Lulinje u BG-u... :biggrin:
CRNO BELI SVET

Postby Monsieur Poirot » 29 Jul 2011, 16:02

O''s ti da otvaras tu temu za Brasiliero or what? :D
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby CRNO BELI SVET » 29 Jul 2011, 16:09

Monsieur Poirot wrote:O''s ti da otvaras tu temu za Brasiliero or what? :D

Ma ne bi to zaživelo, evo ja se prijatno iznenadio kada sam malopre video Nolinjov sinoćnji post, da još neko gleda direktne prenose Brasileira...

Inače, noćas nam kreću Čileanci, Klausura, znaš šta to znači... :fies:
CRNO BELI SVET

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal