nolinjo wrote:http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=322 
veliki zuninjo ...malo bolji snimak tacnije bolja rezolucija

kakva pracka zuninja ....zamalo da udje ,ocekujem delirijum uskoro

ovog levokrilnog napadaca iz baje odma u partizan

jos jedna bomba ,kao pliska u vaterpolu

...
i jos jedna bomba... bas ga nece
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAL 1:1 odlican centarsut 153 po redu na utakmici ...cini mi se da je bernardo

pogodio glavom
Gledao si meč,a?
Mislio sam da će ovi iz Baie linčovati sudiju na kraju meča, mogao je ono naguravanje da presudi kao faul...
Jbt. šta je Vasko sve promašivao, to je strašno, naročito u prvom delu, dok su još igrali tečno. Posle ih je nervoza obuzela, pa su pomalo divlje atakovali, puno prekida, Žuninjo je ja mislim imao jedno 4352 udarca po lopti, opteretiše čoveka već u prvoj tekmi...
Inače, gledao sam Vasko ove sezone jedno 6,7 puta, i mogu ti reći da su daleko tečnije igrali pre ovog meča, tada se znalo da je glavni igrač Dijego Souza, sinoć je svaki napad Žuninjo "morao" da overi loptu...
Ali dobro, kada ga uigraju, biće oni konkurentni za plasman u KOpa Libertadores, što bi bio odličan rezultat, jer su prošle godine nakon povratka u viši rang, tek dva kola pre kraja obezbedili opstanak, a sad su se fino pojačali dovođenjem Aleksandra iz Intera, Dijega Souze koji je velika zvezda u Brazilu, i sada Žuninja, a imaju relativno mlad i poletan tim.
Što se tiče Baie, taktički vrlo dobra ekipa, ovo je drugi put da ih gledam, protiv Flamenga u Riu su dobili 1-0, evo i sad su brzo poveli, fino se branili, istina imali i dosta sreće, ali i opasnim polukontrama i kontrama ugrožavali gol Vaska.
Jesi li na Lulinju mislio, on je inače Korintijansov igrač, mogao bi Đura malo da otputuje do Sao Paula, i par rečenica sa prebogatim vlasnicima, i eto Lulinje u BG-u...

San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.