by Antimage88 » 24 Nov 2024, 03:45
Ocekivana greska velikog trenerskog maga Save Lazica i pokusaji rusenja Ilketa nad Fabjanom u saucenistvu sa genijem za fizicke performanse, DR. Krkelom, coveku su se napunile ruke i noge, nije mogao da stoji posle treceg minuta prve runde. Sto je najgore nije mogao ni Fabijan, apsolutno uzasna borba...
Od ostalih borbi vrednih pomena dojmio me je Budimir, iako je Mlata weight cut bully i kesa od borca, ogromna je razlika u kilazi i u godinama ( iskustvu ) , iako je ovaj mlata pre ovoga imao samo 2 pro borbe, te mi to govori da je Veljko Aleksic koji je dobio Budimira prilicno lagano ozbiljan prospekt za razliku od "katane" koji pruza manji otpor Franu od malog Stanica...
Dalje, Bojkovic je opet dokazao ( barem za mene ) svoj ogroman fight IQ, iako je ovako pretezno glup momak, to nema veze sa borbom, vidljivo je da momak evoluira kako borba tece, prima informacije o protivniku i deluje kontra toga, svaka cast.
Stefi se pokazao kao jedina svetla tacka svog kluba, iako mislim da je ogromnu ulogu odigrao ring rust Jurisica, na kraju krajeva mislim da bi kompetitivnija borba bila i izmedju Jokse i Stefija da je Stefi imao borbu za zagrevanje pre toga...
Ostalo ne bih spominjao jer je manje/vise ocekivano za bilo koga ko prati MMA sport, jedino sto sam prognozirao pogresno je da Joca Marjanovic gubi na sudijsku odluku ali dobro...
I da, Tirijel je ozbiljan prospekt iako su mu doveli kesu za pocetak, ozbiljne fizikalije ima i cuo sam od dosta momaka da je jaci nego sto izgleda a izgleda prejako...