Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

UFC, K1, MMA....

Re: UFC, K1, MMA....

Postby Bojdo » 23 Nov 2024, 21:12

Vojce iako je sjebao koljeno, mislim da je dugorocno Fran talentovaniji borac sa vise potencijala.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bojdo » 23 Nov 2024, 23:41

Bojkociv ima knockout power da ladno ugasi poluteškaša u nekoj razmjeni. Nevjerovane bombe.

Barib, očekivano, pregazio Tomu. Lik je mašina. Fizikalije, boks, kretnje.
Bojdo

Postby fabricio » 24 Nov 2024, 00:08

Bravo Fabjane,

Gasi ovu kanturinu,
Masakrirao ga
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby SCAUT » 24 Nov 2024, 00:10

Le-le masakrirao ga
SCAUT

Postby Bojdo » 24 Nov 2024, 00:15

Stvarno borba Ilic-Barbir nema nikakvog smisla sa takmicarskog aspekta. Pa ujkan ce ga pregaziti, da ce to bii bolno za gledati.
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 24 Nov 2024, 00:20

Kakva greska Ilica oni pokusaji rusenja... istrosio se tu samo tako, da nije mogao da stoji na nogama vise...

Svaka cast Fabjanu za borbu!
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby Antimage88 » 24 Nov 2024, 03:45

Ocekivana greska velikog trenerskog maga Save Lazica i pokusaji rusenja Ilketa nad Fabjanom u saucenistvu sa genijem za fizicke performanse, DR. Krkelom, coveku su se napunile ruke i noge, nije mogao da stoji posle treceg minuta prve runde. Sto je najgore nije mogao ni Fabijan, apsolutno uzasna borba...

Od ostalih borbi vrednih pomena dojmio me je Budimir, iako je Mlata weight cut bully i kesa od borca, ogromna je razlika u kilazi i u godinama ( iskustvu ) , iako je ovaj mlata pre ovoga imao samo 2 pro borbe, te mi to govori da je Veljko Aleksic koji je dobio Budimira prilicno lagano ozbiljan prospekt za razliku od "katane" koji pruza manji otpor Franu od malog Stanica...

Dalje, Bojkovic je opet dokazao ( barem za mene ) svoj ogroman fight IQ, iako je ovako pretezno glup momak, to nema veze sa borbom, vidljivo je da momak evoluira kako borba tece, prima informacije o protivniku i deluje kontra toga, svaka cast.

Stefi se pokazao kao jedina svetla tacka svog kluba, iako mislim da je ogromnu ulogu odigrao ring rust Jurisica, na kraju krajeva mislim da bi kompetitivnija borba bila i izmedju Jokse i Stefija da je Stefi imao borbu za zagrevanje pre toga...

Ostalo ne bih spominjao jer je manje/vise ocekivano za bilo koga ko prati MMA sport, jedino sto sam prognozirao pogresno je da Joca Marjanovic gubi na sudijsku odluku ali dobro...

I da, Tirijel je ozbiljan prospekt iako su mu doveli kesu za pocetak, ozbiljne fizikalije ima i cuo sam od dosta momaka da je jaci nego sto izgleda a izgleda prejako...
Antimage88

Postby Bojdo » 25 Nov 2024, 00:06

Što se tiče Coach Krleta, ima dosta primjera gdje je mnogima podigao fizicku spremu. Ne samo u MMA vec i u drugim sportovima. Jednostavno vecina starije ekipe u FC je neozbiljna, nedisciolinovana i Krle tu ne može puno napraviti osim da prekine sradnju sa njima, ali posto su svi oni veliki prijatelji, to nece uraditi. Starlete.

Što se tiče ovog eventa, dobro je pripremio Negucica, pa čak i Vojčeta kojem je stradalo koljeno i uprkos tome izgurao je cijeli meč. Alekesic je takodje dobro kondicijski spreman, pogledao sam sve njegove i Micoviceve mececve.

Jednostavno, ako nema volje od strane boraca ni najbolji treneri na svijetu ih nece pripremiti kako treba.

Savo Lazic je ovdje najvise kriv, pogotovo u taktičkoj pripremi Ilicevog meča. Svako sa iole nekog minimuma razuma bi trebao znati da iakoo Ilic nekim čudom obori Mirana, jednostavno nema šanse da ga zadrži gore.
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 25 Nov 2024, 06:15

Bojdo wrote:Što se tiče Coach Krleta, ima dosta primjera gdje je mnogima podigao fizicku spremu. Ne samo u MMA vec i u drugim sportovima. Jednostavno vecina starije ekipe u FC je neozbiljna, nedisciolinovana i Krle tu ne može puno napraviti osim da prekine sradnju sa njima, ali posto su svi oni veliki prijatelji, to nece uraditi. Starlete.

Što se tiče ovog eventa, dobro je pripremio Negucica, pa čak i Vojčeta kojem je stradalo koljeno i uprkos tome izgurao je cijeli meč. Alekesic je takodje dobro kondicijski spreman, pogledao sam sve njegove i Micoviceve mececve.

Jednostavno, ako nema volje od strane boraca ni najbolji treneri na svijetu ih nece pripremiti kako treba.

Savo Lazic je ovdje najvise kriv, pogotovo u taktičkoj pripremi Ilicevog meča. Svako sa iole nekog minimuma razuma bi trebao znati da iakoo Ilic nekim čudom obori Mirana, jednostavno nema šanse da ga zadrži gore.

Upravo to. Savo me je opasno razocarao sa taktikom. Da je Ilic ostao na nogama i sve od sebe dao u stand up imao bi sanse, kakve takve. Ovako mi deluje da je poginuo bez ispaljenog metka. Ulazio je u rusenja koja su njemu uzimala vise energije nego Fabjanu i sam sebe unakazio. Uzas. Decko ne da nije rvac, vec sve suprotno od toga. Ne znam jedva cekam da cujem objasnjenje Lazicevo i Ilicevo iskreno.
KarlMalone32

Postby Bojdo » 25 Nov 2024, 07:07

Da, tu je napravio ozbiljan kiks.

Neko definitivnije misljenje o Savi kao treneru cu iznijeti kad mu njegovi talenti malo dublje udju u profi vode, poput Aleksica, Micovica, Jankovica i Katane.
Iako su pravili dobre amaterske rezultate u regionalnom smislu, to je ipak faza karijere gdje možeš da dominiraš i na osnovu velikog talenta. Vec u ozbilnijim profesionalnim vodama i sa borcima višeg nivoa potrebano ti je kvalitetno vodjenje trenera i na tom polju Savo treba da se dokaže. Za zlo mu toliko ne uzimam ove matorce Vasu, Ilketa i sl. jer je to vise prijateljski odnos bez dovoljnog nivoa trenerskog autoriteta, mada vjerujem da ga je Ilke poslušao u ovom meču. Dakle, njegov peačat ce biti ti klinci ali tek u profi vodama gdje kao što sam već naglasio pored ozbiljnog talenta dolazi do izražaja u preudan trenerski uticaj.

I ovo oko neustrašivog "Katane" je već prvo ozbiljno spustanje na zemlju. Gledajuci propagandu koju je demonstrirao u MMA institutu, očekivalo se da ce Fran Luku Djurica iznositi na nosilima, da je u svim segmentima duplo slabiji od Vojčeta. Baš bahat nastup.

Posebno u posljednje vrijeme starija ekipa iz FC bruka sprski MMA, gdje ih ovi iz ATT-a poput Croate i Pejića(a sada i Zelgov Fabjan) razbijaju sa lakocom. Samo rokaju na maksimumu Instagram zbog love a na terenu brišu pod sa njima. Ne znam kako oni mogu da budu neka zvijezda vodilja sa nesumnjivo talentovanim klincima koje su privukli dobrim marketinogm i " lažnom mangupskom pričom" koju su im prodali. Na koga da se ugledaju u borilačkom smislu? Ko je tamo neustrašiv, uporan, primjer profesionalca? Donekle, Negucic koji je novi član i izuzetak.
Bojdo

Postby Antimage88 » 25 Nov 2024, 16:46

Delimicno se slazem momci u vezi Save i Krleta, veca je odgovornost na Savi definitivno, ali zar ne bi oni u dosluhu trebali da rade na specificno potrebnoj kondiciji na osnovu taktike koju pripremi glavni trener? Naravno da Ilke nece odjednom postati olimpijski rvac u terminologiji izdrzljivosti i kondicije ali krepavanje posle 2 minuta i 2 pokusaja bacanja je sramotno. Na stranu sto se takodje slazem sa vama da to nije trebao ni da radi, vec da se pobije gore pa sta bude.

Dosta toga o toj temi se moze cuti ovde -> https://www.youtube.com/watch?v=J_TDB-L ... anSilniMMA
Antimage88

Postby KarlMalone32 » 25 Nov 2024, 17:12

Ljudi to sa kondicijom je isto smeh, kao i sa taktikom. Evo garantujem vam da sad udjem na strunjacu, bar cu jednu rundu da odrvem, pa cu onda da crknem :biggrin:

Ali oni spremaju taktiku gde ce ovaj njega da rusi non stop i to se jasno vidi iz pristupa i covek bude posle dva i po min kao probusen kurton... ne razumem majke mi.

Al pogledajte polozaj Ilketovog tela prilikom pokusaja rusenja. On je visi od Fabjana sigurno 10 cm i non stop je savijen previse kao podu, totalno neprirodna pozicija za njega. Zakiselio se samo tako. Svakako sve je pogresno bilo, sem onog high kicka koji je delimicno prosao i malo mozda i uzdrmao Fabjana...

Bolje za njega da mu sledeci mec bude sa Spahovicem nego sa Barbirom iskreno...
KarlMalone32

Postby Antimage88 » 25 Nov 2024, 17:29

Ne moze olimpijski plivac koji moze lagano da prepliva 15 duzina bazena da trci maraton a da pritom zadrzi tu izdrzljivost i kondiciju, ili obrnuto, jednostavno postoji specificna vrsta kondicije za odredjene discipline i to je to...
Totalno razlicite stvari, jbg... Zato Nemanja i potencira gotovo uvek stvari iz drugih sportova, koji nemaju dodirnih tacaka sa MMA...

Evo ovo npr ne mozemo nazvati kondicijom, vec iskustvom i navikama -> https://www.youtube.com/shorts/3ofXt72OFaM

Slazem se sa svim ostalim, Ilke da se nada da ide na Tomu a Djani neka radi sa Kobom sledeci mec....
Antimage88

Postby belpH #77 » 25 Nov 2024, 17:36

teska srca, ali moram da priznam da bi ga Barbir ubio sad trenutno...mozda se varam...

mada, meni se cini, posle onog njegovog storija, da ce on da pravi pauzu i da od tih meceva nece nista da bude...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Antimage88 » 25 Nov 2024, 18:27

Nadam se da ne smetam i ne smaram ljude posto pisem samo na ovoj temi, ali jedino to pratim uz Partizan a tamo mi je previse toksicno pisati tako da mi je ovde lepse i lakse :)

Slazem se sa upisom iznad i bolje je za Ilketa da odradi jedan mec za zagrevanje pred Barbira, mada mislim da je i samom Barbiru prijao ovaj catchweight, izgledao je ogromno, pitanje je koliko bi vratio kila da je spustao na 84, a i Toma je uz sav respekt ka njemu nabildovana kesa.
Antimage88

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi