Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: Kontejner

Postby mastro mostro » 28 Jun 2012, 14:05

AirBall wrote:Tvoje tumacenje je sasvim logicno ukoliko neko veruje da sve pocinje i zavrsava se sa njim... Medjutim, istorija jednog naroda i drzave je znatno kompleksniji proces i ne pocinje i ne zavrsava se sa nama...

To je i zapisano u cika Jovinim stihovima

Gde ja stadoh, ti ces poci,
Sto ne mogoh, ti ces moci
Kud ja nisam, ti ces doci
Sto ja poceh, ti produzi
Jos smo duzni, ti oduzi

Uz ta prica o faktickom stanju je jedna ordinarna glupost... Sta je fakticko stanje, nesto sto je napravljeno vestackim putem i postoji 5, ili 10 godina... Lepo su neki vidjeni Srbi analizirali ovo pitanje...

Image

Ako ti je ovaj pajac sa šerlokholmovskom odorom viđeni Srbin i ličnost kome treba pridati bilo kakvu pažnju, onda je svaka diskusija na ovu temu bespredmetna.

Ako već toliko slavimo katastrofalni poraz iz koga je nastao mit koji i dalje buja, što propustismo da sličan izgradimo i na porazu u Maričkoj bici, koja je po brojnosti i važnosti (jer je u njoj stradao "krem" srspke vojske što je rezultiralo kosovskim porazom) bila daeko važnija, veća i katastrofalnija od poraza na Gazimestanu.

Manite se ljudi mitova... to je za glupandere... pomozite ljudima a ne debelim krmačama koji zloupotrebljavaju Kosovo u svoje lične svrhe a na čije srceparajuće priče tako lako nasedate.
mastro mostro

Postby AirBall » 28 Jun 2012, 14:17

mastro mostro wrote:pomozite ljudima a ne debelim krmačama koji zloupotrebljavaju Kosovo u svoje lične svrhe a na čije srceparajuće priče tako lako nasedate.

Ne razumem ko je na sta naseo... :D

Konkretno ja nisam glasao ni za bivsu ni za sadasnju vlast, jer mi je savrseno jasno o kakvom profilu licnosti se radi i takvima ne bih poverio da vode ni ovce, a kamoli jedan narod... Ono sto sam ja napisao i nevoljno se ukljucio u ovu polemiku je teza o faktickom stanju koju pojedinci zastupaju... Fakticka stanja u istoriji su bila i Vavilon, pa zatim Egipat, Rim pa ih danas nema, tako da ce jednog dana nestati i ovaj poredak koji postoji... I nista manje i nista vise od toga...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Moebius » 28 Jun 2012, 14:19

Image

Image

- Ćeraću se s tobom dokle god te ne pronađem, ti navijaču nesrBskog kluba! Votsone, zovi mi ćerku da me pozove u goste u svoju emisiju da raskrinkam ove partizane jednom za svagda!
Moebius

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 14:27

Jebo te, buljim u ovaj avatar mesecima i dok ga Moebius nije ovoliko povecao ni na kraj pameti mi nije padalo da je u pitanju Ava Gardner.

ili nije? :unsure:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby mastro mostro » 28 Jun 2012, 14:30

AirBall wrote:
mastro mostro wrote:pomozite ljudima a ne debelim krmačama koji zloupotrebljavaju Kosovo u svoje lične svrhe a na čije srceparajuće priče tako lako nasedate.

Ne razumem ko je na sta naseo... :D

Konkretno ja nisam glasao ni za bivsu ni za sadasnju vlast, jer mi je savrseno jasno o kakvom profilu licnosti se radi i takvima ne bih poverio da vode ni ovce, a kamoli jedan narod... Ono sto sam ja napisao i nevoljno se ukljucio u ovu polemiku je teza o faktickom stanju koju pojedinci zastupaju... Fakticka stanja u istoriji su bila i Vavilon, pa zatim Egipat, Rim pa ih danas nema, tako da ce jednog dana nestati i ovaj poredak koji postoji... I nista manje i nista vise od toga...

U pravu si... ali kad već pričaš o nestajanjima naroda (a nestajali su samo oni narodi koji su slavili smrt i poraze), mnogo je veći problem što će Srba za 20 godina biti 30% manje (oko 5 miliona na sadašnjih 8) a Albanaca 300 % posto više (oko 6 miliona na sadašnjih 2, koliko ih ima, i to samo na Kosovu, ne računajući Makedoniju, Albaniju, Crnu Goru i dijasporu)... a šta misliš gde će sva ta bulumenta da živi?

Dok mi guslamo o nepostojećem Milošu Obiliću i ostalim postistorijski i romantičarski friziranim likovima, junacima kosovskog boja, mi ćemo kao država apsolutno nestati, i to prostim zbirom nataliteta i mortaliteta gde su naše primitivne komšije u ogromnoj prednosti. Ljudi svoju dobru volju i iskrene namere inspirisane čistim i poštenim patriotizmom (protiv čega nemam ništa protiv) usmeravaju na pogrešnu stranu, jer dozvoljavaju da ih alavi čobani poput ovaca šibaju i teraju gde njima odgovara.
U srpskoj istoriji se ova matrica stalno ponavlja, i ja se plašim da kao narod mi nikad nećemo uspeti da je promenimo, već ćemo uvek svesno ići protiv svojih interesa i tražiti način da se ponosimo svojim stradanjem i žrtvama.
mastro mostro

Postby AirBall » 28 Jun 2012, 14:35

Slazem se sa tobom i sta vise mogu da stavim potpis na tvoj post...

Sto se samog Dacica tice kada sam napisao ironicno ''evo ih nasi'' mislio sam iskljucivo iz perspektive prepucavanja na relaciji Zvezda-Partizan, jer je taj covek istinski Grobar koji je nebrojeno puta pomogao klubu sto i Danilovic stalno potencira...

Dalje od toga nisam isao, niti me preterano zanima, jer na neke globalne stvari ne mogu da uticem sve i da hocu...

Generalno ne mrzim Djilasa, ali mislim da kad bi on politicki zglajznuo da bi se KKCZBGD vrlo brzo vratila tamo i gde je bila pre dve godine...

Nazalost sport u Srbiji je zrvta politickih projekata i za buducnost istih je vrlo bitno kakva je politicka situacija u zemlji...
AirBall

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 14:36

AirBall wrote:Generalno ne mrzim Djilasa, ali mislim da kad bi on politicki zglajznuo da bi se KKCZBGD vrlo brzo vratila tamo i gde je bila pre dve godine...

A to bi bilo dobro... za koga i zbog cega tacno?
harper lee

Postby Tumbas » 28 Jun 2012, 14:38

Moebius wrote:Image

Auhh Mastro, kakva je... Kasikaru bez osiguraca bih joj iz nedara uzeo!!! :biggrin:
Ebala vas politika i narodi i vlasti!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby AirBall » 28 Jun 2012, 14:40

harper lee wrote:
AirBall wrote:Generalno ne mrzim Djilasa, ali mislim da kad bi on politicki zglajznuo da bi se KKCZBGD vrlo brzo vratila tamo i gde je bila pre dve godine...

A to bi bilo dobro... za koga i zbog cega tacno?

A sto nesto mora da ima predznak dobro, ili lose... Meni je apsolutno svejedno sta ce se sa KKCZBGD desavati, jedino mi je bitno da moj klub ne bude u neravnopravnom polozaju, to jest da se iz nekih razloga manje ulaze u njega...
AirBall

Postby Moebius » 28 Jun 2012, 14:40

harper lee wrote:Jebo te, buljim u ovaj avatar mesecima i dok ga Moebius nije ovoliko povecao ni na kraj pameti mi nije padalo da je u pitanju Ava Gardner.

Jeste, bre. Jedna od najlepših žena koja se ikada pojavila na velikom platnu.

Ovaj se zamalo nije ubio zbog nje...

Spoiler: pokaži
Image
Moebius

Postby ИлићКапитен22 » 28 Jun 2012, 14:45

иначе пуцано је бојевом муницијом.Дечко је погођен у препоне и имао је операцију.Јуначко дело шиптарске гамади.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby harper lee » 28 Jun 2012, 14:48

Moebius wrote:
harper lee wrote:Jebo te, buljim u ovaj avatar mesecima i dok ga Moebius nije ovoliko povecao ni na kraj pameti mi nije padalo da je u pitanju Ava Gardner.

Jeste, bre. Jedna od najlepših žena koja se ikada pojavila na velikom platnu.

Ovaj se zamalo nije ubio zbog nje...

Spoiler: pokaži
Image

Jedna od najlepsih!? Po meni ubedljivo najlepsa zena koju sam ikada video u bilo kojoj varijanti. Bas sam se ponadao da nije Ava Gardner, pa da zasednem Mastru na kicmu dok ne dobijem broj telefona. :biggrin:
harper lee

Re: Navijači

Postby irriducibili » 28 Jun 2012, 15:27

Zlaja wrote:Moze samo da prizna ono sto je otislo pre 13 god i da radi kao konj na poboljsanju odnosa.

Kakvo poboljsanje odnosa, ko sa teroristima poboljsava odnose? Zna se kako se sa njima razgovara, Izrael objasniotm...

Znam, znam, ucveljena gospodo demokratetm, mi nismo Izrael. Nisu ni oni bili, bili su zrtve, ali su se okolnosti promenile. I mi smo sada zrtve, nuzno je svaku ranu nasih mladica pamtiti. I cekati.......dok se okolnosti promene... :funbat:
irriducibili

Postby Moebius » 28 Jun 2012, 17:53

Examiner reader reports seeing UFO in the sky over Johannesburg, South Africa

On the evening of February 12, 2011, a video was filmed of flashing and pulsing lights in the sky in Sweden. This UFO was filmed by a cameraman through his apartment building window. Now, an Examiner reader has come forward to report seeing a UFO over Auckland Park in Johannesburg, South Africa on the very same night that the UFO was filmed in the suburb of Sävedalen, a few minutes away from Göteborg, Sweden. Unfortunately, there is no video available of the event in Johannesburg, South Africa, but it was reported that the UFO was exactly the same as the one in Sweden. Fifteen people witnessed the event.

The UFO sighting in Johannesburg, South Africa on February 12, 2011 is just one of many UFO sightings in that country. Although there is no video available from that particlular date, there is a video of another UFO sighting earlier this month. On February 4, 2011, a UFO was recorded in George, South Africa. You can see that video on the left of this page.

Image

- Bilo je neverovatno! Lebdeo je na nebu skoro petnaest minuta i sve moguće boje su se smenjivale na njemu. Prvo je bio nepokretan, a onda je krenuo da leti u cik-cak, da bi u jednom momentu naprosto nestao. Sutradan na treningu pitam igrače - niko ništa. Gledaju me ko da sam poludeo. Posle su mi rekli da su Metsimetsi, Mathebula, Ncanana, Mubaiwa i Mesebenza bili u muzeju, Ramilibana, Tshabalala, Mphafundi i kapiten Khune u pozorištu, dok su Eve i Makhata bili u bioskopu. Čudi me da niko nije bio u gradskom parku, jer se odande najbolje video.

:harmonikas:
Moebius

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby veljos » 28 Jun 2012, 20:27

Aleksa wrote:sacekacu veljosa da se izjasni..ipak on ima proverene izvore :bliss:
kada ti napisese ime stopera koji je dogovoren ja cu napisati ime mladica ,
veljos

PreviousNext

Return to Fudbalski miks