Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby AirBall » 10 Mar 2013, 16:41

Znam samo da restartujem kompjuter to je sve od tehnicke s cim baratam... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby Vigo » 10 Mar 2013, 22:01

Protiv Dzajica su ionako skandirali,pa neka u Bijeljini docekaju sramotnog Misica koji je udarao covjeka bakljom.I to pred detetom.
Vigo

Postby 71:70 » 15 Mar 2013, 16:44

monopol wrote:Zna li neko sto od jutros ne radi sajt kluba nece da mi udje ?!

:ajdejebote: :ajdejebote: :ajdejebote:
:lollol: :lollol: :lollol:
71:70

Postby Otac Makarije » 15 Mar 2013, 17:05

71:70 wrote:
monopol wrote:Zna li neko sto od jutros ne radi sajt kluba nece da mi udje ?!

:ajdejebote: :ajdejebote: :ajdejebote:
:lollol: :lollol: :lollol:

Mis'im stvarno :blush:
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Hezonja » 16 Mar 2013, 01:28

Jel nasima dozvoljeno da se samozadovoljavaju pred tekmu?
Hezonja

Re: (Ne)sportski start

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 14:21

bwa wrote:
harper lee wrote:
bwa wrote:Ocigledno si zaboravio derbije u kojima je Tumba bio trener... Razumijem, godine su u pitanju, a i samoobmana je tako primamljiva ponekad.

Kakve sad Tumbakovic ima veze sa Robijevim mandatom u Zvezdi? Jesi li ti siguran da nisi totalno izlapeo? Razumem da covek pomesa ovu i onu polusezonu ali da preskoci toliko godina, to je vec prilicno ozbiljan poremecaj.

Ajde sad ponovo procitaj sta si napisao i na sta sam ti ja odgovorio, pa ako te pamcenje posluzi tih par sekundi odgovori ponovo :laugh:

:facepalm:

Ne zna da cita, ne prepoznaje kontekst, pise nekoherentne gluposti. Druze, nadam se da vam tamo Milovo zdravstveno osiguranje pokriva izvestan broj sati psihoanaliticke psihoterapije, pokazujes vrlo ozbiljne simptome. Ili to ili lapot, nema treceg.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby bwa » 19 Mar 2013, 15:01

harper lee wrote:
bwa wrote:
harper lee wrote:
bwa wrote:Ocigledno si zaboravio derbije u kojima je Tumba bio trener... Razumijem, godine su u pitanju, a i samoobmana je tako primamljiva ponekad.

Kakve sad Tumbakovic ima veze sa Robijevim mandatom u Zvezdi? Jesi li ti siguran da nisi totalno izlapeo? Razumem da covek pomesa ovu i onu polusezonu ali da preskoci toliko godina, to je vec prilicno ozbiljan poremecaj.

Ajde sad ponovo procitaj sta si napisao i na sta sam ti ja odgovorio, pa ako te pamcenje posluzi tih par sekundi odgovori ponovo :laugh:

Ne zna da cita, ne prepoznaje kontekst, pise nekoherentne gluposti. Druze, nadam se da vam tamo Milovo zdravstveno osiguranje pokriva izvestan broj sati psihoanaliticke psihoterapije, pokazujes vrlo ozbiljne simptome. Ili to ili lapot, nema treceg.

Da rezimiramo:
1. Izlapjeli bijeli medjed napisao ( parafraziram ) : Niko nikad osim Granta nije probao da napadne C Zvezdu u nasoj ligi. Sezone na koje se ovo odnosi izlapjeli bijeli medjed nije pominjao... Nikad u srpskom jeziku ima vrlo jasno znacenje.
2. Onaj ko pise nekoherentne gluposti odgovorio (parafraziram) : Izlapjeli bijeli medjed je zaboravio derbije koje je Tumbakovic vodio.
3. Izlapjeli bijeli medjed iznosi nekakve budalastine o nekom Robiju i kontekstu.
Zakljucak i preporuka za izlapjelog bijelog medjeda:
Molim IBM-a da ubuduce obrati paznju na ono sto pise da ne kazem baljezga po forumu, naravno ukoliko je u stanju s obzirom na relevantan broj godina. Ja doticnom ne zamjeram kvalitet njegove memorije zbog objektivnih okolnosti ali neko bi mozda imao i drugacije misljenje.

Ne znam sta pokriva Milovo zdravstveno osiguranje, vjerujem da on ima znatno siri spisak beneficija, ipak je premijer za razliku od mene. Moje zo pokriva deklarativno sirok spektar usluga ali na srecu dosada nisam imao priliku da to provjerim i u praksi. Za lapot sam jos premlad, naime i dalje imam sve zube ali ti bi polako moga' da pocnes da brojis....
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 15:10

bwa wrote:
harper lee wrote:
bwa wrote:
harper lee wrote:

Da rezimiramo:
1. Izlapjeli bijeli medjed napisao ( parafraziram ) : Niko nikad osim Granta nije probao da napadne C Zvezdu u nasoj ligi. Sezone na koje se ovo odnosi izlapjeli bijeli medjed nije pominjao... Nikad u srpskom jeziku ima vrlo jasno znacenje.
2. Onaj ko pise nekoherentne gluposti odgovorio (parafraziram) : Izlapjeli bijeli medjed je zaboravio derbije koje je Tumbakovic vodio.
3. Izlapjeli bijeli medjed iznosi nekakve budalastine o nekom Robiju i kontekstu.
Zakljucak i preporuka za izlapjelog bijelog medjeda:
Molim IBM-a da ubuduce obrati paznju na ono sto pise da ne kazem baljezga po forumu, naravno ukoliko je u stanju s obzirom na relevantan broj godina. Ja doticnom ne zamjeram kvalitet njegove memorije zbog objektivnih okolnosti ali neko bi mozda imao i drugacije misljenje.

Ne znam sta pokriva Milovo zdravstveno osiguranje, vjerujem da on ima znatno siri spisak beneficija, ipak je premijer za razliku od mene. Moje zo pokriva deklarativno sirok spektar usluga ali na srecu dosada nisam imao priliku da to provjerim i u praksi. Za lapot sam jos premlad, naime i dalje imam sve zube ali ti bi polako moga' da pocnes da brojis....

Milovac, umesto sto trosis dragocene sate svog zivota na pisanje ovakvih gluposti jednostavnije bi ti bilo da si pogledao post na koji sam odgovarao. Cenim da, ako si vec uspeo da procitas moj post (ne i da ga razumes, doduse, ali ne moze covek imati sve), ne bi trebalo da ti predstavlja narocitu poteskocu da procitas i Glorijev. Uostalom, i njega si djuture citirao zajedno s mojim odgovorom. Dakle, bukvar pa polako. Znam da je ljudima kojima je maternji jezik crnogorski malo teze da razumeju tekst na srpskom ali moci ces ti to ako se potrudis. Mislim, do juce si i ti pisao na srpskom, zar ne? Nisi valjda zaboravio te finese?
harper lee

Postby bwa » 19 Mar 2013, 15:16

harper lee wrote:Milovac, umesto sto trosis dragocene sate svog zivota na pisanje ovakvih gluposti jednostavnije bi ti bilo da si pogledao post na koji sam odgovarao. Cenim da, ako si vec uspeo da procitas moj post (ne i da ga razumes, doduse, ali ne moze covek imati sve), ne bi trebalo da ti predstavlja narocitu poteskocu da procitas i Glorijev. Uostalom, i njega si djuture citirao zajedno s mojim odgovorom. Dakle, bukvar pa polako. Znam da je ljudima kojima je maternji jezik crnogorski malo teze da razumeju tekst na srpskom ali moci ces ti to ako se potrudis. Mislim, do juce si i ti pisao na srpskom, zar ne? Nisi valjda zaboravio te finese?

Vucicevac, na post sam potrosio par sekundi. I to je previse za tebe.
Ja i dalje pisem na srpskom i isti mi je maternji, doduse finese nikad nisam savladao. Ali vrlo dobro znam sta znaci nikad, tako da ovo tvoje verbalno gimnasticiranje da bi dokazao da si nepogresiv kod mene ne prolazi. Probaj kod Lorensa, tamo mozda i upali...

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 15:30

bwa wrote:Vucicevac, na post sam potrosio par sekundi. I to je previse za tebe.
Ja i dalje pisem na srpskom i isti mi je maternji, doduse finese nikad nisam savladao. Ali vrlo dobro znam sta znaci nikad, tako da ovo tvoje verbalno gimnasticiranje da bi dokazao da si nepogresiv kod mene ne prolazi. Probaj kod Lorensa, tamo mozda i upali...

Par sekundi? Wow, 10 redova teksta za par sekundi, to je fantasticno. Da ti ne treba mozda posao stenografa, dobro bi mi dosao neko toliko brz da mu diktiram tekstove. Placam po slajfni.

Uzgred, za poslovicno retardirane s onijeh brda da izvedem kljucne delove rasprave na koju je Milovac poentirao Tumbom:

MorningGlory: Prosinecki je jednodimenzijalan trener koga je svaki normalan nas trener sa iole normalnom ekipom takticki razbijao.

Ja: Jedina taktika koju je, osim Granta, ikada iko pokusao protiv Zvezde u nasoj ligi je bilo da se grcevito brani, ispucava lopta, pa mozda i prodje neka kontra ako Bog da. Daleko je nas fudbal dogurao sa takvim taktickim genijima.

Obratiti paznju da je rec "jednodimenzijalan" vlasnistvo MorningGlory-ja, a ja nisam hteo da je ispravljam u duhu tacnosti onoga sto sam citirao.

U skoro 70 godina Zvezdine istorije taj klub je, naravno, nadigran od strane raznih trenera bezbroj puta. To je notorna cinjenica, kao sto je notorna cinjenica da to osim Granta u nasoj ligi niko nije pokusao dok je Prosinecki sedeo na Zvezdinoj klupi. No, valjalo bi ponekad i procitati nesto s razumevanjem. Ili mozda trazim previse? Buduci da se citanje s razumevanjem u izvesnim pasivnim krajevima bivse zajednicke domovine ocigledno smatra verbalnom gimnastikom.
harper lee

Postby bwa » 19 Mar 2013, 15:44

harper lee wrote:
bwa wrote:Vucicevac, na post sam potrosio par sekundi. I to je previse za tebe.

Par sekundi? Wow, 10 redova teksta za par sekundi, to je fantasticno. Da ti ne treba mozda posao stenografa, dobro bi mi dosao neko toliko brz da mu diktiram tekstove. Placam po slajfni.

Uzgred, za poslovicno retardirane s onijeh brda da izvedem kljucne delove rasprave na koju je Milovac poentirao Tumbom:

MorningGlory: Prosinecki je jednodimenzijalan trener koga je svaki normalan nas trener sa iole normalnom ekipom takticki razbijao.

Ja: Jedina taktika koju je, osim Granta, ikada iko pokusao protiv Zvezde u nasoj ligi je bilo da se grcevito brani, ispucava lopta, pa mozda i prodje neka kontra ako Bog da. Daleko je nas fudbal dogurao sa takvim taktickim genijima.

Obratiti paznju da je rec "jednodimenzijalan" vlasnistvo MorningGlory-ja, a ja nisam hteo da je ispravljam u duhu tacnosti onoga sto sam citirao.

U skoro 70 godina Zvezdine istorije taj klub je, naravno, nadigran od strane raznih trenera bezbroj puta. To je notorna cinjenica, kao sto je notorna cinjenica da to osim Granta u nasoj ligi niko nije pokusao dok je Prosinecki sedeo na Zvezdinoj klupi. No, valjalo bi ponekad i procitati nesto s razumevanjem. Ili mozda trazim previse? Buduci da se citanje s razumevanjem u izvesnim pasivnim krajevima bivse zajednicke domovine ocigledno smatra verbalnom gimnastikom.

Diktiranje ostavi za nekoga drugog, meni je to samo uciteljica u osnovnoj mogla da radi, Vucicevac. Ti ocigledno mislis da ja mogu da ti procitam misli ali nazalost to nije slucaj, te moram da se zadovoljim sa citanjem onoga sto napises i da na osnovu toga formiram odgovor. Dakle napisao si da u nasoj ligi nijedan trener nije nikad napao CZ. Prosineckog nisi pominjao. Ja znam da je on skoro uvijek u tvojim mislima i da je tebi sasvim logicno da ga vidis u svakoj recenici ali molim te da prihvatis da ima i par individua koje nisu toliko odusevljene doticnim i da mi jednostavno ono sto nije napisano ili receno ne mozemo uzimati u obzir u komunikaciji.

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 15:56

bwa wrote:Diktiranje ostavi za nekoga drugog, meni je to samo uciteljica u osnovnoj mogla da radi, Vucicevac. Ti ocigledno mislis da ja mogu da ti procitam misli ali nazalost to nije slucaj, te moram da se zadovoljim sa citanjem onoga sto napises i da na osnovu toga formiram odgovor. Dakle napisao si da u nasoj ligi nijedan trener nije nikad napao CZ. Prosineckog nisi pominjao. Ja znam da je on skoro uvijek u tvojim mislima i da je tebi sasvim logicno da ga vidis u svakoj recenici ali molim te da prihvatis da ima i par individua koje nisu toliko odusevljene doticnim i da mi jednostavno ono sto nije napisano ili receno ne mozemo uzimati u obzir u komunikaciji.

Istrajavas na najobicnijoj budalastini, Milovac. I poslednjem retardu je jasno da se ceo kontekst te rasprave ticao angazmana Prosineckog na klupi Zvezde. Nije uopste bilo potrebno da meni citas misli vec da prosto citas raspravu koja je dovela do tog posta.

Evo da ti ilustrujem koliko si ****. Rec "nikad" uopste nisam upotrebio u tom postu, a dva puta si rekao da jesam. Sad ja mogu tebi da kazem da si lazov i da lupas gluposti, da ne umes ni da procitas tekst koji si citirao a da ne izmislis rec koju nisam upotrebio. A mogu i da ti kazem da je konstrukcija "iko ikada" koju jesam upotrebio u tom kontekstu znaci isto sto i nikad. Ti izaberi.

Molim bez uvredljivog sadržaja. Hvala. Rebonja
harper lee

Postby Dare » 19 Mar 2013, 15:56

Al' ga i vi ljudi ukenjašte sada. :D Opustite se malo. :)
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby bwa » 19 Mar 2013, 16:07

harper lee wrote:
bwa wrote:Diktiranje ostavi za nekoga drugog, meni je to samo uciteljica u osnovnoj mogla da radi, Vucicevac. Ti ocigledno mislis da ja mogu da ti procitam misli ali nazalost to nije slucaj, te moram da se zadovoljim sa citanjem onoga sto napises i da na osnovu toga formiram odgovor. Dakle napisao si da u nasoj ligi nijedan trener nije nikad napao CZ. Prosineckog nisi pominjao. Ja znam da je on skoro uvijek u tvojim mislima i da je tebi sasvim logicno da ga vidis u svakoj recenici ali molim te da prihvatis da ima i par individua koje nisu toliko odusevljene doticnim i da mi jednostavno ono sto nije napisano ili receno ne mozemo uzimati u obzir u komunikaciji.

Istrajavas na najobicnijoj budalastini, Milovac. I poslednjem retardu je jasno da se ceo kontekst te rasprave ticao angazmana Prosineckog na klupi Zvezde. Nije uopste bilo potrebno da meni citas misli vec da prosto citas raspravu koja je dovela do tog posta.

Evo da ti ilustrujem koliko si ****. Rec "nikad" uopste nisam upotrebio u tom postu, a dva puta si rekao da jesam. Sad ja mogu tebi da kazem da si lazov i da lupas gluposti, da ne umes ni da procitas tekst koji si citirao a da ne izmislis rec koju nisam upotrebio. A mogu i da ti kazem da je konstrukcija "iko ikada" koju jesam upotrebio u tom kontekstu znaci isto sto i nikad. Ti izaberi.

Molim bez uvredljivog sadržaja. Hvala. Rebonja

Vucicevac, ovo si tacno napisao:
"Jedina taktika koju je, osim Granta, ikada iko pokusao protiv Zvezde u nasoj ligi je bilo da se grcevito brani, ispucava lopta, pa mozda i prodje neka kontra ako Bog da."

Ja sam jasno u svakom postu koji sam napisao stavio da parafraziram. Naravno, ti znas sta to znaci. E sad uzmi ono sto je Rebonja zamaskirao pa napisi za sebe. Ja necu. A evo ti jos jedna crnogorska poslovica: "Stidi se guzice kad obraza nemas"

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 16:17

bwa wrote:Vucicevac, ovo si tacno napisao:
"Jedina taktika koju je, osim Granta, ikada iko pokusao protiv Zvezde u nasoj ligi je bilo da se grcevito brani, ispucava lopta, pa mozda i prodje neka kontra ako Bog da."

Ja sam jasno u svakom postu koji sam napisao stavio da parafraziram. Naravno, ti znas sta to znaci. E sad uzmi ono sto je Rebonja zamaskirao pa napisi za sebe. Ja necu. A evo ti jos jedna crnogorska poslovica: "Stidi se guzice kad obraza nemas"

Moze Rebonja sto puta da izbrise kvalifikaciju koju sam ti uputio ali dzabe. Ti ili si retko bezobrazan ili imas semaforsku inteligenciju (zeleno - kreni, crveno - stani). Za tvoje dobro se nadam da je ovo prvo u pitanju.
harper lee

PreviousNext

Return to Fudbalski miks