bwa wrote:Vucicevac, na post sam potrosio par sekundi. I to je previse za tebe.
Ja i dalje pisem na srpskom i isti mi je maternji, doduse finese nikad nisam savladao. Ali vrlo dobro znam sta znaci nikad, tako da ovo tvoje verbalno gimnasticiranje da bi dokazao da si nepogresiv kod mene ne prolazi. Probaj kod Lorensa, tamo mozda i upali...
Par sekundi? Wow, 10 redova teksta za par sekundi, to je fantasticno. Da ti ne treba mozda posao stenografa, dobro bi mi dosao neko toliko brz da mu diktiram tekstove. Placam po slajfni.
Uzgred, za poslovicno retardirane s onijeh brda da izvedem kljucne delove rasprave na koju je Milovac poentirao Tumbom:
MorningGlory: Prosinecki je jednodimenzijalan trener koga je svaki normalan nas trener sa iole normalnom ekipom takticki razbijao.
Ja: Jedina taktika koju je, osim Granta, ikada iko pokusao protiv Zvezde u nasoj ligi je bilo da se grcevito brani, ispucava lopta, pa mozda i prodje neka kontra ako Bog da. Daleko je nas fudbal dogurao sa takvim taktickim genijima.Obratiti paznju da je rec "jednodimenzijalan" vlasnistvo MorningGlory-ja, a ja nisam hteo da je ispravljam u duhu tacnosti onoga sto sam citirao.
U skoro 70 godina Zvezdine istorije taj klub je, naravno, nadigran od strane raznih trenera bezbroj puta. To je notorna cinjenica, kao sto je notorna cinjenica da to osim Granta u nasoj ligi niko nije pokusao
dok je Prosinecki sedeo na Zvezdinoj klupi. No, valjalo bi ponekad i procitati nesto s razumevanjem. Ili mozda trazim previse? Buduci da se citanje s razumevanjem u izvesnim pasivnim krajevima bivse zajednicke domovine ocigledno smatra verbalnom gimnastikom.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.