Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: (Ne)sportski start

Postby bwa » 19 Mar 2013, 16:32

harper lee wrote:
bwa wrote:Vucicevac, ovo si tacno napisao:
"Jedina taktika koju je, osim Granta, ikada iko pokusao protiv Zvezde u nasoj ligi je bilo da se grcevito brani, ispucava lopta, pa mozda i prodje neka kontra ako Bog da."

Ja sam jasno u svakom postu koji sam napisao stavio da parafraziram. Naravno, ti znas sta to znaci. E sad uzmi ono sto je Rebonja zamaskirao pa napisi za sebe. Ja necu. A evo ti jos jedna crnogorska poslovica: "Stidi se guzice kad obraza nemas"

:facepalm:

Moze Rebonja sto puta da izbrise kvalifikaciju koju sam ti uputio ali dzabe. Ti ili si retko bezobrazan ili imas semaforsku inteligenciju (zeleno - kreni, crveno - stani). Za tvoje dobro se nadam da je ovo prvo u pitanju.

Za mene moze i da se sumnja sta je od ovo dvoje ali ti si nesumnjivo jako bezobrazan...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 16:34

bwa wrote:Za mene moze i da se sumnja sta je od ovo dvoje ali ti si nesumnjivo jako bezobrazan...

Jesam. Ali to nema nikakve veze sa ovom raspravom.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby bwa » 19 Mar 2013, 16:39

harper lee wrote:
bwa wrote:Za mene moze i da se sumnja sta je od ovo dvoje ali ti si nesumnjivo jako bezobrazan...

Odje rasprava i ne postoji, posto sam obrisao patos s tobom.

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 16:45

bwa wrote:
harper lee wrote:

Sta, poceli ste da ugradjujete patose tamo u Niksicu? Sta ti je civilizacijski napredak. Jos tekucu vodu i kanalizaciju pa Bog da vas vidi.
harper lee

Postby bwa » 19 Mar 2013, 17:01

harper lee wrote:
bwa wrote:
harper lee wrote:

Sta, poceli ste da ugradjujete patose tamo u Niksicu? Sta ti je civilizacijski napredak. Jos tekucu vodu i kanalizaciju pa Bog da vas vidi.

:laugh:
Jedva sam cekao da mrznja prema Niksicu izbije iz tebe. Jeste, nemamo patosa, nemamo tekuce vode, nemamo struje, nemamo kanalizacije, cuvamo koze, fale nam zubi, nosimo turske glave oko pasa, you name it... Ali kad dodje do cinjenica onda smo nenadjebivi!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby harper lee » 19 Mar 2013, 17:17

bwa wrote:Jedva sam cekao da mrznja prema Niksicu izbije iz tebe. Jeste, nemamo patosa, nemamo tekuce vode, nemamo struje, nemamo kanalizacije, cuvamo koze, fale nam zubi, nosimo turske glave oko pasa, you name it... Ali kad dodje do cinjenica onda smo nenadjebivi!

Ma, kakva mrznja. Ja mnogo volim da povremeno obidjem te pasivne krajeve, provedem neko vreme sa domorocima, pojedem malo sira, prsuta i hleba ispod saca i tako to. Sve je teze danas, u ovom usranom globalizovanom svetu, naici na takve autenticne sredine koje su izbegle civilizacijske okove i lance. Mali, Amazonija, pustinja Gobi, Crna Gora, neki delovi Aljaske. Nema ih jos mnogo.

A ovo za brisanje patosa ti i nije neka referenca. Svako malo se javi poneko ko ne ume sline da obrise da veselo obznani svetu kako je mnome obrisao patos. Sve ti je to go intelektualac i akademik na ovom forumu, moj Milovac. Briljantni umovi, koji cak dobacuju i do "mama ima Mimu, Mima ima lutku". Mi retardi realno nemamo sansi pored takvih monumentalnih intelektualaca.
harper lee

Postby irriducibili » 19 Mar 2013, 17:35

bwa wrote:nosimo turske glave oko pasa

:uzbud:
irriducibili

Re: ФК Црвена звезда 2012/13

Postby Vigo » 22 Mar 2013, 12:19

harper lee wrote:Odsad idem na svako gostovanje Zvezde u Jagodini. Ovaj hotel Hil jeste skup ali je gotovo nestvarno dobar za srpske standarde. :biggrin:

Imas preko 40 godina a upucujes komentare poput onog sinoc? Budi malo covek. Odakle si poreklom,ako nije tajna?
Vigo

Postby harper lee » 22 Mar 2013, 12:20

Vigo wrote:
harper lee wrote:Odsad idem na svako gostovanje Zvezde u Jagodini. Ovaj hotel Hil jeste skup ali je gotovo nestvarno dobar za srpske standarde. :biggrin:

Imas preko 40 godina a upucujes komentare poput onog sinoc? Budi malo covek. Odakle si poreklom,ako nije tajna?

Tajna je. To ako ti kazem moracu posle da posaljem ljude da te ubiju. Cuti, bolje nemoj da pitas nista.
harper lee

Postby Vigo » 22 Mar 2013, 12:24

harper lee wrote:
Vigo wrote:

Tajna je. To ako ti kazem moracu posle da posaljem ljude da te ubiju. Cuti, bolje nemoj da pitas nista.

Pitam jer me zanima,odakle je ljudina poput tebe. Svima se rugas,podsmevas,kontriras....imas neki problem sam sa sobom ili si prirodni nesoj ?
Vigo

Postby bwa » 22 Mar 2013, 12:27

Vigo wrote:
harper lee wrote:
Vigo wrote:

Pitam jer me zanima,odakle je ljudina poput tebe. Svima se rugas,podsmevas,kontriras....imas neki problem sam sa sobom ili si prirodni nesoj ?

Ovu dilemu jos niko nije uspio da razrijesi a mnogi su pokusavali... Moj stav je da nije nijedno ni drugo ali na forumu voli da se ponasa kao ovo drugo. Vrlo kontraverzna osoba.
Preporuka je da ga ignorises ako ti se bas ne svadja sa nekim ali ako si raspolozen za dobru svadju probaj, super je

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby bwa » 22 Mar 2013, 12:35

lockdown wrote:
Legenda reaguje ...

Kakva je ovo dzukela i bitanga. Nije ni cudo sto je tamo proglasen za legendu! Kakav klub takva i legenda...

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby harper lee » 22 Mar 2013, 12:42

bwa wrote:
lockdown wrote:
Legenda reaguje ...

Kakva je ovo dzukela i bitanga. Nije ni cudo sto je tamo proglasen za legendu! Kakav klub takva i legenda...

Hajde, micite ovu budalu odavde.
harper lee

Postby Vigo » 22 Mar 2013, 12:43

Ne zelim se svadjati a i ne umem.Ali nije prijatno kada dobijete monstruozni predlog da se bacite sa mosta zbog obicnog komentara.

Evo,sada se ruga i Jagodini. Zato sam ga pitao odakle je....
Vigo

Re: Reprezentacija Srbije

Postby xrečeved » 27 Mar 2013, 00:18

AirBall wrote:Srbi su jedini narod u Svetu gde su igraci od 28 godina matori...

Mi svake 2 godine podmladjujemo ekipe u svim sportovima...

Ćuti, da vidiš mene u FM... :D Niko stariji od 24-25 mi ne igra u timovima. :D
xrečeved

PreviousNext

Return to Fudbalski miks