bwa wrote:Jedva sam cekao da mrznja prema Niksicu izbije iz tebe. Jeste, nemamo patosa, nemamo tekuce vode, nemamo struje, nemamo kanalizacije, cuvamo koze, fale nam zubi, nosimo turske glave oko pasa, you name it... Ali kad dodje do cinjenica onda smo nenadjebivi!
Ma, kakva mrznja. Ja mnogo volim da povremeno obidjem te pasivne krajeve, provedem neko vreme sa domorocima, pojedem malo sira, prsuta i hleba ispod saca i tako to. Sve je teze danas, u ovom usranom globalizovanom svetu, naici na takve autenticne sredine koje su izbegle civilizacijske okove i lance. Mali, Amazonija, pustinja Gobi, Crna Gora, neki delovi Aljaske. Nema ih jos mnogo.
A ovo za brisanje patosa ti i nije neka referenca. Svako malo se javi poneko ko ne ume sline da obrise da veselo obznani svetu kako je mnome obrisao patos. Sve ti je to go intelektualac i akademik na ovom forumu, moj Milovac. Briljantni umovi, koji cak dobacuju i do "mama ima Mimu, Mima ima lutku". Mi retardi realno nemamo sansi pored takvih monumentalnih intelektualaca.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.