Board index Olimpijske Igre London 2012

OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Re: OLIMPIJSKI TENISKI TURNIR - LONDON 2012

Postby Sasa_Beli » 05 Aug 2012, 15:59

Ujedinili se navijaci protiv Feda :D

Samo Fed ima srebro a Djoka nista :P
Sasa_Beli

Postby Saint-Tropez » 05 Aug 2012, 15:59

AirBall wrote:
Saint-Tropez wrote:Air, seres nevidjeno.

Hvala, rekoh onako kako mislim bez zelje da povredim bilo cija osecanja...

Jednostavno mi je krivo sto Nole nije kao Murray, ili Delpo, sto Ana nije kao Robson, ili Hradecka i sto Ziki nije odigrao kao Llodra za svoju zemlju...

Jebiga... Krivo mi je sto cu morati bar jos 4 godine da cekam na medalju, a za to vreme ce se osvajati AO, US i Wimbledon koje ce igrac osvajati za sebe, a ne za zemlju...

Sto Nole nije kao Endi? Pa Novak ima 5 GS titula, a siroti Makica ni jednu. Ko je Robson? Ona nema ni jedan zapazen rezultat na GS (a da ne pricam o tome da nema GS titulu) niti na ostalim turnirima (dobro, devojka je mlada i meni licno vrlo simpaticna), Ana ima sve to i mnogo vise. Ko je Hradecka? Dubl igracica. Od kad se to dubl igraci stavljaju u isti rang s singl igracima? Llodra je mladji od Zikija.

Tako da nemoj da si bezobrazan prema tim ljudima, oni su dali svoj maksimum, i sada i ranije.

A ti se mozes lepo strpeti naredne 4 godine u fotelji, oni moraju i dalje da se znoje i treniraju (mozda se neki i penzionisu u medjuvremenu i uopste ni ne dobiju vise priliku da igraju na OI).

Nije mi jasna megalomanija u Srba. Shvatite da smo mi toliko mali i nebitni da svako ko uopste dobije sansu da se takmici na OI je vec samim tim postigao ogroman uspeh. Kakvre crne medalje? Ima da skacemo od srece sto uopste postoje ovako incidentni slucajevi kao sto su teniseri (i jos neki sportisti) koji postizu za srpsko drustvo nadprosecne rezultate na medjunarodnom planu.
Saint-Tropez

Postby nolinjo » 05 Aug 2012, 16:00

meni zao sto nie od brata hjuita ispao .bilo bi uzivanje gledati hjuita u borbi za medalju
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:00

Liv wrote:^ nije mi jasno kako moze da ti bude vaznije da je zemlja reprezentovana "kako treba" svake 4 godine, nasuprot onoga kako je predstavljena skoro svaki dan kroz nase igrace na turnirima pa da zasluzuje da pljujes toliko? Vi vrlo tvrdoglavo pokusavate da razgranicite te dve stvari a one se ne mogu razgraniciti. Kad Novak izadje na teren on je najavljen kao Novak Djokovic of Serbia. Na svakom turniru. Svaki uspeh je uspeh zemlje, svaka titula se prokomentarise uspehom za zemlju od strane novinara, voditelja i samih igraca.

Sirite neki samo vama znani "patriotizam" u samo vama poznatim uslovima. I pritom ste jako neposteni i sebicni. Ne vidite siru sliku pa makar je ovde nacrtali.

Pozelim da u dresu Srbje nikad vise nista ne odigra.

Zato sto su jos davno postavljeni standardi da se OI odrzavaju svake 4 godine za razliku od takmicenja koja se odrzavaju svake sezone i samim tim nose najvecu tezinu... Iz tog razloga se i posebno finansijski nagradjuju, drzava za svaku osvojenu medalju obezbedjuje finansijska sredstva, a sportisti koji je osvoje sticu pravo na drzavnu penziju...

Ukoliko je nas patriotizam rigidan i zaostao zbog cega svi daju maksimum i bore se na olimpijskim igrama...

Zbog cega Amerikanci placu od srece nakon osvojene medalje, a Kinez izjavi da je razocarao naciju placuci sto je osvojio samo srebro...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Fića » 05 Aug 2012, 16:00

Burke wrote:Постоје спортисти који се могу критиковати, али после свега што је учинио за Србију и њен имиџ у свету, критиковање Новака Ђоковића заслужује само један :sick:

Druze, dize se u nebesa kad napravi uspeh, valjda moze i da se kritikuje kad dozivi ovakav neuspeh, a veliki je.
Fića

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:01

Liv wrote:Pozelim da u dresu Srbje nikad vise nista ne odigra.

Sam je kriv. Trebalo je onomad da uzme britansko drzavljanstvo pa da makar ne dozivljava da ga smatraju manjim i manje znacajnim sportistom od Jasne Sekaric i Marka Keselja. iskreno, da sam tada znao kakvu ce histeriju (u oba pravca) da proizvede navijao bih da se na tako nesto odlucio. Srbija jednostavno nije zemlja koja zasluzuje da covek ista uradi za nju osim da rasiri njenu zastavu u Knez Mihajlovoj i da se obilno posere na nju.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Неша » 05 Aug 2012, 16:02

harper lee wrote:Novak je ocekivano podbacio. On ove godine jednostavno nema igru u kontinuitetu da bi dobijao ove igrace koji su u samom vrhu, cak i u Australiji je vise dobio na volju i strah Marija i Nadala od pobede nego sto je odigrao Bog zna sta i sve bitne meceve posle Australije je izgubio. Ne znam sta se desava s njim ali primetno je da je najveca razlika, mnogo veca nego sto je ona u kvalitetu igre, u tome sto u kljucnim poenima velikih meceva nema ni koncentracije ni strpljenja da ih odigra kako treba. On misli da igra dobro i u pravu je. Igri uglavnom ne fali nista. Ono sto je problem je to sto mu je glava u kljucnim momentima meca puna svega i svacega i sto, ako prvu sansu ne iskoristi da okrene mec u svoju korist, strahovitom brzinom krene da gubi samopouzdanje i da tamo negde iza oblaka pocne da trazi neke sudbinske razloge zasto "nema srece" u tim momentima.

Cetojevicu, vrati se. Sve ti je oprosteno. :biggrin:

:bravo: :blue:

Ima Novak problem od pocetka godine i ovo je samo jos jedan turnir u nizu koji je slabo odigran.
Zelim mu sto brzi povratak na prave staze.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby delgado » 05 Aug 2012, 16:03

Mislim da se po prvi put u celini slazem sa harperom :+1:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Burke » 05 Aug 2012, 16:04

Fića wrote:Druze, dize se u nebesa kad napravi uspeh, valjda moze i da se kritikuje kad dozivi ovakav neuspeh, a veliki je.

Неуспех би био да је испао од Фоњинија у првом колу. Изгубити од Мареја и Делпа није неуспех. Та два момка су топ 5 светског тениса, без обзира на Делпов тренутни палсман.
Burke

Postby Неша » 05 Aug 2012, 16:04

delgado wrote:Mislim da se po prvi put u celini slazem sa harperom :+1:

I ti si Grobarka a? :biggrin:
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Liv » 05 Aug 2012, 16:04

@ Fića, moze, ali ne na ovakav nacin

Ajmo Maki, Fed se raspada po savovima.

Harpere, o tome sam pisala jos pre proslih OI i za Anu i za Novaka pa bila napadnuta na dvojci zestoko. Sad je malo jasnije. Naravno da volim sto igraju za nas, al' me sramota umesto ovih koji treba da se stide. Ta deca su veci Srbi od svih njih zajedno.
Liv

Postby Opojni zumbul » 05 Aug 2012, 16:05

Razočaranje od drugog igrača sveta kao i druge igračice sveta, da je bar i on izgubio u prvom kolu. Njemu svake neparne godine krene a ova je najgora posle 2010. ako se gledaju rezultati.
ofkovac, nije Rafa baš kralj šljake "samo" kad ima sve GS, i Olimpijsko zlato na betonu, da ga bude osvojio u Riu gde će sigurno biti šljaka pa ajde. Dobro je sve što će Huan najzad da bude ispred Tipsarevića što je i zaslužio.
Opojni zumbul

Postby harper lee » 05 Aug 2012, 16:05

delgado wrote:Mislim da se po prvi put u celini slazem sa harperom :+1:

Drugi put, Delgisha. Belezim ja. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby AirBall » 05 Aug 2012, 16:05

Burke wrote:Неуспех би био да је испао од Фоњинија у првом колу. Изгубити од Мареја и Делпа није неуспех. Та два момка су топ 5 светског тениса, без обзира на Делпов тренутни палсман.

Real kad izgubi od Bayerna to je nacionalna katastrofa u Madridu i ako Bayern ima jedan od top 5 budzeta u LS...

Fica ima poentu, kad je pobedjivao dizan je u nebesa sada mora da istrpi kritike, izgubio je od slabijih igraca od sebe...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby novi jevrem » 05 Aug 2012, 16:06

Dosta smo kukali ovde, vreme je da se suze obrisu, pogleda istini u oci i da se od sutra puni novog samopouzdanja presaltujemo na masters u Torontu.
novi jevrem

PreviousNext

Return to London 2012