AirBall wrote:Saint-Tropez wrote:Air, seres nevidjeno.
Hvala, rekoh onako kako mislim bez zelje da povredim bilo cija osecanja...
Jednostavno mi je krivo sto Nole nije kao Murray, ili Delpo, sto Ana nije kao Robson, ili Hradecka i sto Ziki nije odigrao kao Llodra za svoju zemlju...
Jebiga... Krivo mi je sto cu morati bar jos 4 godine da cekam na medalju, a za to vreme ce se osvajati AO, US i Wimbledon koje ce igrac osvajati za sebe, a ne za zemlju...
Sto Nole nije kao Endi? Pa Novak ima 5 GS titula, a siroti Makica ni jednu. Ko je Robson? Ona nema ni jedan zapazen rezultat na GS (a da ne pricam o tome da nema GS titulu) niti na ostalim turnirima (dobro, devojka je mlada i meni licno vrlo simpaticna), Ana ima sve to i mnogo vise. Ko je Hradecka? Dubl igracica. Od kad se to dubl igraci stavljaju u isti rang s singl igracima? Llodra je mladji od Zikija.
Tako da nemoj da si bezobrazan prema tim ljudima, oni su dali svoj maksimum, i sada i ranije.
A ti se mozes lepo strpeti naredne 4 godine u fotelji, oni moraju i dalje da se znoje i treniraju (mozda se neki i penzionisu u medjuvremenu i uopste ni ne dobiju vise priliku da igraju na OI).
Nije mi jasna megalomanija u Srba. Shvatite da smo mi toliko mali i nebitni da svako ko uopste dobije sansu da se takmici na OI je vec samim tim postigao ogroman uspeh. Kakvre crne medalje? Ima da skacemo od srece sto uopste postoje ovako incidentni slucajevi kao sto su teniseri (i jos neki sportisti) koji postizu za srpsko drustvo nadprosecne rezultate na medjunarodnom planu.