Board index Olimpijske Igre London 2012

Srbi na OI u Londonu

Koliko medalja Srbija osvaja na OI?

1
1
1%
2-3
24
30%
4-5
41
51%
6-7
8
10%
vise od 7
6
8%

Total votes : 80

Re: Srbi na OI u Londonu

Postby Reaper » 03 Aug 2012, 18:35

StefNS wrote:I da je Jasan završila svoju sportsku karijeru pre OI, Grgić ne bi išao na OI, pošto su Zlatić i Mikec bolji od njega u vazdušnom pištolju u ovom trenutku i tačka. To je cela priča.

Ajde obrazloži mi gde grešim. Ili pokušavaš da kažeš da je Grgić trebao da puca umesto nekog ko je bolji od njega u disciplini? I njih dvojica su takođe obezbedili svoje norme, a trojica ne može da puca. Šta tačno ti ne razumeš, i šta ti nije jasno?

Meni je sve jasno, ali tebi nije. Sad cu da napisem ovaj isti post koji si ti napisao samo malo drugacije, elem:

Ili pokusavas da kazes da je Jasna trebalo da puca umesto nekoga ko je bolji od nje u disciplini? I njih dve (Zorana i Bobana) su takodje obezbedili svoje norme, a tri ne mogu da pucaju.

E sad, vidis li ti tu neku nelogicnost :biggrin:

EDIT: Izvini, ipak si me gore pitao da ti obrazlozim gde gresis. Dakle, ono sto je zabranjeno je da jedna drzava ima vise od 2 strelca u istoj disciplini. Znaci sa 3 pistoljasice Bobana nije mogla da puca MK zbog Jasne (koja je otisla tako kako je otisla). Da je otisao Grgic kako je i trebalo da ide onda bi se videlo ko ne puca vazdusni/MK. Po mojoj proceni Mikec bi tu izvisio za jednu disciplinu u kojoj bi ucestvovao Gagic. A Gagic naravno ne bi pucao 2 discipline. Dok bi kod zena i Zorana i Bobana nastupile u 2 discipline.

Ti si verovatno procitao "obrazlozenje" saveza i poverovao im slepo i naivno :biggrin:
Reaper

Postby Felipao » 03 Aug 2012, 19:32

Milutinov Tata wrote:To govori o tome koliko prosecnog konzumanta OI interesuje streljastvo ili turnir u vaterpolu, a ne koliko su ograniceni.

A ko je prosecan konzument? Zavisno od podneblja ljude zanimaju razliciti sportovi,Indusi i Kinezi dominiraju po brojnosti a oni prate hokej na travi i baddminton koje amerikanci ne prate? Mislim da si prosecnog konzumenta poistovetio sa prosecnim USA konzumentom sto i ne treba da cudi s obzirom da su medijski najjachi u ispiranju mozga...

I najpopularniji sport nije tenis,cak ni izbliza kao npr fudbal.Ljudi su u tenisu culi za Novaka i Federera a pitaj ih za fudbal.Pele i Maradona ? Ispod kog pickinskog kamena si izvukao tog lika majke ti Hudini ? Mada analogija bi tu treba da se napravi teniser-tim a ne teniser igrach a verujem da su svi culi za Mancester,Juventus,Barselonu,Real,...

Ima cak dosta istrazivanja na tu temu i tenis jeste u top 20 sportova ali nije u prvih 5.Cak je neka glupost (za nashe podneblje) u fazonu ne znam ni ja,igraju Indusi i ostali azijati,Britanci i slicno popularniji od tenisa.Prvi po svim istrazivanjima naravno fudbal.
Felipao

Postby Liv » 03 Aug 2012, 19:45

^ oladi malo, vredjas jednog od najkorektnijih forumasa ovde. Bezobrazluk na kub.

Tenis je pored fudbala jedini sport koji se koliko toliko parti svuda. Ostale mozes samo po podnebljima da kategorises. Englezi recimo cak ni basket ne gledaju. Fudbal, tenis i kriket se najvise prate. A posto (mi koji pratimo tenis) znamo koliko su nasi popularni i u Aziji tesko da globalno nije jedan od najpopularnijih sportova.
Liv

Postby Felipao » 03 Aug 2012, 19:53

Liv wrote:^ oladi malo, vredjas jednog od najkorektnijih forumasa ovde. Bezobrazluk na kub.

Tenis je pored fudbala jedini sport koji se koliko toliko parti svuda. Ostale mozes samo po podnebljima da kategorises. Englezi recimo cak ni basket ne gledaju. Fudbal, tenis i kriket se najvise prate. A posto (mi koji pratimo tenis) znamo koliko su nasi popularni i u Aziji tesko da globalno nije jedan od najpopularnijih sportova.

WTF? Uvredio koga?

Pa nisam ni rekao da nije popularan,al fudbalu ne moze da prismrdi a kao dodatni argument sam dodao da nije u prvih pet po parametrima kao sto su -koliko ljudi prati,koliko ljudi igra i sta ti ja znam sta je sve uzimano u obzir...
Felipao

Postby Liv » 03 Aug 2012, 20:02

Mislim da si prosecnog konzumenta poistovetio sa prosecnim USA konzumentom sto i ne treba da cudi s obzirom da su medijski najjachi u ispiranju mozga...

Jel to Tata ne zna da misli za sebe? Niko nije ni rekao da je popularniji. Ne ide mi u glavu da vas toliko nervira taj sport a gubite vreme na hejtovanje i omalovazavanje onih koji ga prate. Zrelo nema sta. Fudbal ne mogu da smislim, pa opet ne idem okolo i karegorizujem 99% foruma kao likove koji "svrsavaju" na ovog ili onog :sick:

Harpere, kakve zivce imas (u tim godinama :biggrin: ) svaka cast :lollol:
Liv

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 20:07

Vidim ja da cemo se radovati i ako bude tri medalje na kraju...

Beda smo od sportske nacije, beda...

Nema favorita koji nije zasrao...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Burke » 03 Aug 2012, 20:09

AirBall wrote:Vidim ja da cemo se radovati i ako bude tri medalje na kraju...

Beda smo od sportske nacije, beda...

Nema favorita koji nije zasrao...

Видиш, ја баш мислим да иде све по плану. Још Ноле, ватерполисти и неко од стрелаца и ето 4 очекиване медаље... Ко се надао нечему више, био је нереалан у старту.
Burke

Postby Felipao » 03 Aug 2012, 20:10

MT sam uvredio jer mislim da je pogresio u shvatanju "prosecnog konzumenta" i josh argumentovao zasto to mislim? Jako sam ga uvredio,verovatno lije suze negde...

Da,napisano je da je najpopularniji na svetu,inache se ne bih bavio tim...Slobodno me kategorizuj,necu se potresti.A slazem se sa onim sto je Hamilkar napisao,cak je Djokovic jedan od svetlijih primera u svetu tenisa al ima retardiranu familiju koju je sad odaljio od sebe na srecu al ipak neke stvari ce ga ocigledno pratiti celog zivota.Federer,Nadal,Ana,Tipsarevic-Hamilkar je u pravu i malo je izuzetaka u svetu tenisa mada i za to me boli uvo al kad me vec vucesh za jezik...
Felipao

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 20:11

Burke wrote:Видиш, ја баш мислим да иде све по плану. Још Ноле, ватерполисти и неко од стрелаца и ето 4 очекиване медаље... Ко се надао нечему више, био је нереалан у старту.

Ma gde ide brate... Pregledao sam ponudu svih svetskih kladionica pre pocetka igara...

Arunovicka je bila 2. favoritu u vazdusnom pistolju, Cavic je bio 2. favorit na 100 delfin...

Sve sto smo rutinski trebali da uzmemo smo zasrali...
AirBall

Postby nolinjo » 03 Aug 2012, 20:11

ja bi ganjo da osvajamo jednu medalju da zlatic nie osvojio
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Hamilkar » 03 Aug 2012, 20:13

Vlade Divac da podnese ostavku!!!! :dolevlada: :dolevlada: :dolevlada: :dolevlada:
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Burke » 03 Aug 2012, 20:16

AirBall wrote:Ma gde ide brate... Pregledao sam ponudu svih svetskih kladionica pre pocetka igara...

Arunovicka je bila 2. favoritu u vazdusnom pistolju, Cavic je bio 2. favorit na 100 delfin...

Sve sto smo rutinski trebali da uzmemo smo zasrali...

У спортовима у којима се такмиче Чава и Аруновићева нема права ни на најмању грешку. Управо због тога је и сам ренкинг у тим спортовима много мање релевантан него у тимским спортовима, или тенису... Ја сам у оној анкети гласао да ћемо узети 4-5 медаља, јер сам знао да нема шансе да сви фавотири свој ренкинг потврде и у пракси.
Burke

Postby AirBall » 03 Aug 2012, 20:19

Burke wrote:У спортовима у којима се такмиче Чава и Аруновићева нема права ни на најмању грешку. Управо због тога је и сам ренкинг у тим спортовима много мање релевантан него у тимским спортовима, или тенису... Ја сам у оној анкети гласао да ћемо узети 4-5 медаља, јер сам знао да нема шансе да сви фавотири свој ренкинг потврде и у пракси.

To je najobicnija demagogija... Zasto Ukrajinka u streljastvu nije izgubila jednu od medalja (osvojila je obe)... Kad si favorit ti to moras da resis, u tome je razlika izmedju sampiona i obicnih ljudi...

Nasi jednostavno ne znaju da se nose sa teretom, velika vecina njih... Samo pogledaj dolazne rezultate i sta su napravili, velika vecina njih ne da je podbacila nego se obrukala... Pucanja 9 krugova slabije od najboljeg rezultata, plivanje od 3-7 sekundi slabije i slicno...

Jebeni turizam...
AirBall

Postby neza » 03 Aug 2012, 20:21

Hamilkar wrote:Vlade Divac da podnese ostavku!!!! :dolevlada: :dolevlada: :dolevlada: :dolevlada:

pa nije on igrao nista... mada secam se ja jos onih njegovih slobodnih bacanja kad je gusto... :roll:
neza

Postby Hamilkar » 03 Aug 2012, 20:23

A taj turizam placamo mi sa nasim porezima, jer nas porez placamo u nasoj zemlji. ( za razliku od nekih turista )Cak je i firma za koju rAadim jedan od sponzora. Samo da bi nabili sto veci broj ucesnika ovi nasi poveli neke amatere, jedan od njih bio poslednji, pa jos covek sa biciklom usao sa jos petoricom zajedno u cilj iz zezanja...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

PreviousNext

Return to London 2012