Board index Život van sporta Sve i svašta

Smešni video klipovi/fotografije/vicevi

Re: Smesni video clipovi/fotografije/vicevi

Postby Tyrone Spong » 01 Sep 2011, 01:34

hahaha koji car :D
Tyrone Spong

Postby Milos-BC » 01 Sep 2011, 07:47

^^ Covek olaksao svoju dusu :lol:

"Radio sam......dobro ja nisam nigde radio, ja sam ucio skolu neku i tako dalje. Ja sam jedan veliki drmr" :lol:
Milos-BC

Postby dumagio19 » 01 Sep 2011, 13:20

Policija dobija privatno obezbeđenje tokom Parade ponosa

BEOGRAD, 1. septembar 2011, (Njuz) – Nezavisni policijski sindikat Srbije postigao je dogovor sa Vladom Srbije da će obezbeđivati Paradu ponosa, koja je zakazana za 2. oktobar. Predstavnici Vlade pristali su na zahtev policijskog sindikata i odlučili su da angažuju privatnu agenciju za obezbeđenje „Sigurnost“, koja će brinuti o bezbednosti pripadnika MUP-a Srbije.

- Zahtevali smo od države da nam garantuje bezbednost tokom Parade ponosa i dobili smo uverenje da će Vlada Srbije angažovati poznatu agenciju za obezbeđenje „Sigurnost“ – izjavio je Momčilo Vidojević, predsednik Nezavisnog policijskog sindikata – Nakon prvih razgovora sa predstavnicima „Sigurnosti“, dobili smo garancije da će pored svakog pripadnika MUP-a stajati po jedan radnik obezbeđenja koji će ga braniti u slučaju napada huligana.

Vlasnik agencije „Sigurnost“ Stanislav Cenić izjavio je da je obezbeđivanje policajaca tokom Parade ponosa verovatno najopasniji posao kojim se njegova firma bavila i da je na njega pristao samo uz garancije da će njegovi službenici biti bezbedni.

- Zbog potencijalnih opasnosti po naše radnike, odlučili smo da angažujemo agenciju za fizičko i tehničko obezbeđenje „Herkul“, koja će biti zadužena za bezbednost pripadnika agencije „Sigurnost“ – najavio je Cenić.

Milan Perić, vlasnik agencije za obezbeđenje „Herkul“, u kratkoj telefonskoj izjavi za Njuz, prokomentarisao je da postoji veliki bezbednosni rizik za njegove službenike tokom Parade ponosa, i da će on lično tražiti od policije da obezbedi sve njegove radnike.

Marko Dražić

Istok Pavlovi

:triprsta: :triprsta: :triprsta:

http://www.njuz.net/policija-dobija-pri ... de-ponosa/
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby Felipao » 01 Sep 2011, 14:42

Felipao

Postby KKP » 01 Sep 2011, 15:19

Ovom Panteliću dupe pomeraju od zezanja, znači ne prestaju na Vukajliji! :lol:
KKP

Postby dumagio19 » 01 Sep 2011, 15:40

KKP wrote:Ovom Panteliću dupe pomeraju od zezanja, znači ne prestaju na Vukajliji! :lol:

Sve po zasluzi! :okk:

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby FreddyHouse » 02 Sep 2011, 08:36

KKP wrote:Ovom Panteliću dupe pomeraju od zezanja, znači ne prestaju na Vukajliji! :lol:

Drugar koji radi na aerodromu,na pakovanju prtljaga u avione,prica mi prekljuce kad su nasi putovali u Belfast da je jedino Panteliceva torba bila otvorena i da je iz nje virio CEO boks pljuga :triprsta:
Kaze sve razumem,al ceo boks za par dana,pa majku mu... :biggrin:
FreddyHouse

Postby Napredpartizan » 02 Sep 2011, 12:24

Houdini wrote:

Svakakve gluposti sam cuo ali ovo je neprevazidjeno :lol: :jumpall: :lol:

:uzbud: :uzbud: :uzbud: :lol: :lol:
Napredpartizan

Postby Panta » 02 Sep 2011, 13:10

:D

edit: vicharhcp: yt klip
Fedor is back.
Panta

Postby mortician » 03 Sep 2011, 22:44

Obratite pažnju na ime izvodjača i numere :triprsta:

mortician

Postby Milos-BC » 04 Sep 2011, 08:24

Hahahaha :lol:
Milos-BC

Postby bekrinjo » 05 Sep 2011, 00:32

Ovo je navodno istinit dogadjaj i odgovor na testu iz hemije na Univerzitetu u Washingtonu. Odgovor jednog od studenata je bio toliko "dubok", da je profesor odlucio da ga podeli sa svojim kolegama preko Interneta.

Pitanje: "Da li je pakao egzoterman (predaje toplotu) ili endoterman (absorbuje toplotu) ?"

Vecina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Boylovog zakona (gasovi se hlade kad se sire i zagrevaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu...

Jedan od studenata je napisao sledece:
"Prvo moramo znati zapreminu u koju duse ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah mozemo pretpostaviti, da dusa koja jednom udje u pakao, vise ne izlazi.. Znaci, broj dusa se povecava. Da bi dobili ideju o tome koliko je u paklu dusa, osvrnimo se na razlicite vere koje danas postoje na svetu. Vecina tih vera tvrdi, da onaj ko nije pripadnik bas te odredjene veroispovesti ide u pakao. Dakle, zakljucak je da ce sve duse zavrsiti u paklu. Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, mozemo ocekivati da broj dusa eksponencionalno raste. Dakle, obratimo paznju na odnos promene zapremine pakla, jer prema yleovom zakonu za zadrzavanje istog pritiska i toplote zapremina mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih dusa. To nam pruza 2 mogucnosti:

1) Ako se zapremina pakla povecava manje od potrebnog prosecnog broja dusa koje stignu u pakao, toplota i pritisak pakla ce toliko porasti da ce pakao eksplodirati.
2) Ako se pakao siri brze od proseka koji mu je potreban da primi sve duse, toplota i pritisak ce toliko opasti da ce se pakao smrznuti.

Koja od mogucnosti je ispravna? Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategoricki iznela Tereza s prve godine a koja glasi "Pre ce se pakao smrznuti nego, sto cu ja sa tobom da spavam ..!" i to da je samnom spavala juce, mora biti ispravna teorija br. 2, dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se! Zakljucak ovog izlaganja je, da ako je pakao smrznut, ne prima vise duse i preostalo je samo nebo, sto je dokaz postojanja Boga, a to objasnjava i zasto je Tereza sinoc vikala "Ah, moj Boze !"

Ovaj student je jedini dobio 10 poena

Mozda je bilo ali je stvarno odlicno :laugh:
bekrinjo

Postby dumagio19 » 05 Sep 2011, 09:35

Tinejdžerka saznala ko joj gleda profil

KRUŠEVAC, 4. maj 2011. (Njuz) – Milica Avramović (17), učenica četvrtog razreda srednje medicinske škole iz Kruševca, prva je osoba u Srbiji koja je saznala ko joj gleda profil na Fejsbuku. Ovom vešću, Milica je opovrgnula sve skeptike koji već mesecima u mnogobrojnim diskusijama na najpoznatijoj društvenoj mreži žele da ubede ostale da ovako nešto nije moguće saznati.

Tinejdžerka je otkrila da joj je profil gledao jedan drug iz susednog odeljenja, čiji identitet nije želela da otkrije, jer on ima devojku. Milica je izjavila da je predivan osećaj saznati ko ti zaista gleda profil, kao i da će učiniti sve da podatak do kojeg je došla ne utiče na njen odnos sa ovim drugom, što u školi, što na Fejsbuku.

- Svakodnevno sam se pitala ko mi sve gleda profil, kliktala sam na sve aplikacije na kojima je pisalo da rade 100%. Ne mogu da opišem koliko sam samo želela to da saznam, čak smo jednom moja drugarica Bojana i ja napravile spisak frajera za koje smo bile sigurne da nam gledaju profil. Na mom ih je bilo više, pa smo se posvađale – kaže Milica i otkriva kako je došla do velikog otkrića.

- Išla sam kod druga da mu vratim svesku iz matematike i na vratima sam se srela sa njegovom mamom koja se vraćala iz prodavnice, tako da nisam zvonila. Došla sam do njegove sobe i otvorila vrata. Nisam kucala, jer nemam tu naviku, i čim sam ušla videla sam ga kako sedi za kompjuterom, a na monitoru mu je bio uključen moj profil. Trgo se kad me je video, pocrveneo je i odmah je kliknuo na nešto drugo – otkriva Milica.

Istog dana svetom je odjeknula vest koja je takođe izazvala slične reakcije. Jedan mladić iz pakistanskog grada Abotabade izjavio je da je video mrtvog Osamu Bin Ladena, čime je demantovao upozorenja da ne treba kliktati na aplikaciju koja nudi gledanje fotografija njegovog leša, na koju je naišao svaki korisnik Fejsbuka tokom protekla dva dana.

Read more: http://www.njuz.net/tinejdzerka-saznala ... z1X471LqK5

dumagio19

Postby KKP » 05 Sep 2011, 12:49

http://vukajlija.com/zabava/posteri

Sve na jednom mestu! Ima puno zajebancija sada oko naših košarkaša, pa bolje sami da gledate, nego da "kačimo" posebno... :D
KKP

Postby vicharhcp » 05 Sep 2011, 13:37

:vidbudale:

:ajdejebote: :siroma:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

PreviousNext

Return to Sve i svašta