Board index Košarka Košarkaški miks

Vlada Jovanović

Re: Vlada Jovanović

Postby 1n54jd3r » 10 Apr 2011, 23:08

kvalitet tima je ispod onoga sto je placeno...kvalitet trenera je bas u skladu sa onim koliko je placen...rezultati za debitantsku sezonu su ok...igra daleko od onoga kako partizan igra godinama unazad...mladi nisu napredovali i nisu dobili adekvatnu sansu...stranci pate od kurtobolje, nasi veterani ne mogu protiv svojih tela i godina
e sad, oni koji nisu ostrasceni i koji su uspeli da zadrze optimum objektivnosti za svaku falinku mogu da oznace krivca - glavom i bradom
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Re: KK Partizan 2010/2011

Postby jedaj » 10 Apr 2011, 23:17

Panta wrote:Nije moj atar, ali moram da reagujem.

Jedaj, ti ne mozes da govoris statisti (ili bilo kome) ni "da te zaobiazi u sirokom luku" niti da "putuje", jer je ovo 4um koji sluzi za razmenu misljenja "neistomisljenika svih boja" , a ako ti se nesto ne svidja imas IL (mada nisam siguran da li postoji ta opcija ovde)

O tome da ljudima nije bitna igra niti razvoj mladih talenata, u sezoni kada konkurencija u regionu i Srbiji bukvalno nema sta da jede, necu ni da pricam, a pogotovo o poredjenju Duleta i Vlade.

Pro et contra Vlade na stranu, ali ne verujem da iko, pa ni sam Vlada, moze biti zadovoljan nasom sezonom u EL.

Onaj koji se snishodljivo i potcijenjivacki odnosi prema mom timu i mom treneru,koji zloupotrebljava Pesakovu povredu,
koji mi govori u zadnjem postu drugi put eto kako sam ja mongoloidan pa mora da mi crta i farba kako bi razumio njegov
jedinstveni stil pisanja.................jel mi za njega govoris da ne mogu da mu kazem da me zaobilazi svojim saljivim
dosjetkama i doskocicama.
jedaj

Postby irriducibili » 10 Apr 2011, 23:21

Bodi Bond wrote:Neko u svemu traži crno, dok drugi vide posle kiše dugu.

Ovde si definitivno u pravu, samo bih dodao da neko gleda kroz ruzicaste naocare. Jer ovo nije kisa, ovo je elementarna nepogoda u nasem klubu, koja moze da nacini veliku stetu. Srecom, svaka nepogoda ima svoj kraj, te ce i ovoj jednom doci
irriducibili

Postby Marko- » 11 Apr 2011, 01:19

1n54jd3r wrote:B1kvalitet tima je ispod onoga sto je placeno...B2kvalitet trenera je bas u skladu sa onim koliko je placen...rezultati za debitantsku sezonu su ok...igra daleko od onoga kako partizan igra godinama unazad..B3.mladi nisu napredovali i nisu dobili adekvatnu sansu...stranci pate od kurtobolje, nasi veterani ne mogu protiv svojih tela i godina
e sad, B4oni koji nisu ostrasceni i koji su uspeli da zadrze optimum objektivnosti za svaku falinku mogu da oznace krivca - glavom i bradom

B1- postoji jedan pravi propust(dzavai) ostalo je ok
B2- Ispunjeno sve sto je od njega trazeno(rezultatski - ostalo ne znamo)
B3 - koji mladi da dobiju sansu? djekic koji je i sam priznao da se nije dovoljno zalagao na treninzima?(seti se perinog intervjua i sta je rekao za to) - kao mozda ne sto moze da se kaze za Mitrovica koji napokon(kako bi vecina vas rekla) u nikad goroj konkurenciji pokazuje znake zivota
B4 - po cemu je neostrascenost znak da neko ima objektivnost... to je licno misljenje i ne bi trebalo da se ovako nabija svima
1 coach, 2 days, 3 fingers, 4 quarters, 5 players, 6 one hundreds of a second and 7th of May!
♥ PARIS BERCI - PARTIZAN MERCI ♥

11/9/2010 THE DAY THAT WE ALL REALIZED THAT A TEAM CAN'T WIN THE REFS...
Marko-

Postby 1n54jd3r » 11 Apr 2011, 08:15

Marko- wrote:B1- postoji jedan pravi propust(dzavai) ostalo je ok
B2- Ispunjeno sve sto je od njega trazeno(rezultatski - ostalo ne znamo)
B3 - koji mladi da dobiju sansu? djekic koji je i sam priznao da se nije dovoljno zalagao na treninzima?(seti se perinog intervjua i sta je rekao za to) - kao mozda ne sto moze da se kaze za Mitrovica koji napokon(kako bi vecina vas rekla) u nikad goroj konkurenciji pokazuje znake zivota
B4 - po cemu je neostrascenost znak da neko ima objektivnost... to je licno misljenje i ne bi trebalo da se ovako nabija svima

Bogdanovic je svakako mogao da dobije Jakine minute, a da to ne utice na rezultate (odnosno moglo je da utice, ali svakako ne u negativnom smislu), kao i Besovic...Djekna je sam kriv, po onim informacijama koje dolaze u javnost, a za Aljosu je upitno koji kvalitet ima, Jaramaz nije dobio priliku da nam potvrdi niti jedno niti drugo...svakako da su igre pojedinaca (citaj Jawa i Jaka, pa i Kurta znajuci da nema konkurenciju) dozvoljavale prostor da se ova dvojica (+ eventualno Jaramaz) ranije i vise ukljuce u rotaciju.
Kada sam rekao objektivnost i neostrascenost, mislio sam da se koliko toliko realno sagledaju sve okolnosti i da se ne prepisuje sve na jednu adresu...svakako da se krug pojedinaca koji su odgovorni za sve kako dobro tako i lose ne moze zatvoriti samo sa jednom osobom...ko zeli da vidi samo lose, to ce i videti, i suprotno...objektivnost u ovome smislu znaci da treba napraviti mix svega gore izrecenog.
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby Marko- » 11 Apr 2011, 11:37

1n54jd3r wrote:Bogdanovic je svakako mogao da dobije Jakine minute, a da to ne utice na rezultate (odnosno moglo je da utice, ali svakako ne u negativnom smislu), kao i Besovic...Djekna je sam kriv, po onim informacijama koje dolaze u javnost, a za Aljosu je upitno koji kvalitet ima, Jaramaz nije dobio priliku da nam potvrdi niti jedno niti drugo...svakako da su igre pojedinaca (citaj Jawa i Jaka, pa i Kurta znajuci da nema konkurenciju) dozvoljavale prostor da se ova dvojica (+ eventualno Jaramaz) ranije i vise ukljuce u rotaciju.
Kada sam rekao objektivnost i neostrascenost, mislio sam da se koliko toliko realno sagledaju sve okolnosti i da se ne prepisuje sve na jednu adresu...svakako da se krug pojedinaca koji su odgovorni za sve kako dobro tako i lose ne moze zatvoriti samo sa jednom osobom...ko zeli da vidi samo lose, to ce i videti, i suprotno...objektivnost u ovome smislu znaci da treba napraviti mix svega gore izrecenog.

Kada je doveden Jaka, najavljen je kao dobro sutersko pojacanje kao i igrac koji moze komotno da igra pozicije 1-2. Dati mesto BB koji je za sad samo talenat po recima bez ijedne sekunde seniorske kosarke ispred osobe koja je igrala tu seniorsku kosarku cak i u EL, koji je reprezentativac svoje zemlje(koja uopste nije losa u zadnje vreme) je totalno nerealno. E sad to sto Jaka nije ispunio ocekivano(ni blizu toga) je nesto sasvom drugo. Cak i Dule madjionicar je imao propuste i previde sa nekim kosarkasima koji jednostavno nisu bili u stanju da ispune od njih ocekivano na terenu.
1 coach, 2 days, 3 fingers, 4 quarters, 5 players, 6 one hundreds of a second and 7th of May!

Marko-

Postby 1n54jd3r » 11 Apr 2011, 11:48

Jaka je sa svojih 23-24 godine i dalje samo potencijal i nista vise. Cak se moze reci da vise nije ni to. Koje on ima igre iza sebe koje bi bile podloga da dobije toliko minuta u KKP? On od odlaska iz Slovana apsulutno nista nije pokazao. Bogdan vazi za najveceg talenta u svom godistu, ima dobre fizikalije, svakako je mogao da dobije sansu ranije. Em je 5 godina mladji od Jake koji nam je zauzimao mesto stranca i igrao sigurno za dosta veci kesh nego sto bi Bogdanu bio ponudjen.
1n54jd3r

Postby Marko- » 11 Apr 2011, 12:25

1n54jd3r wrote:Jaka je sa svojih 23-24 godine i dalje samo potencijal i nista vise. Cak se moze reci da vise nije ni to. Koje on ima igre iza sebe koje bi bile podloga da dobije toliko minuta u KKP? On od odlaska iz Slovana apsulutno nista nije pokazao. Bogdan vazi za najveceg talenta u svom godistu, ima dobre fizikalije, svakako je mogao da dobije sansu ranije. Em je 5 godina mladji od Jake koji nam je zauzimao mesto stranca i igrao sigurno za dosta veci kesh nego sto bi Bogdanu bio ponudjen.

Ali to znamo sada, kada je dovodjen to nismo mogli da znamo. Kao i cinjenicu koliko je BB/Jare bio spreman za 15-20 minuta seniorske kosarke.
Posle bitke je lako biti general ;)

Marko-

Postby 71:70 » 11 Apr 2011, 12:32

Čini mi se da je Duško Ivanović izjavio jesenas da je Jaka strašan igrač, da je hteo da ga dovede ali da je on hteo u kkp.
71:70

Postby Marko- » 11 Apr 2011, 12:33

71:70 wrote:Čini mi se da je Duško Ivanović izjavio jesenas da je Jaka strašan igrač, da je hteo da ga dovede ali da je on hteo u kkp.

To je verovatno VJ zavera protiv DI :D

Marko-

Postby 1n54jd3r » 11 Apr 2011, 12:34

Procitaj ponovo: Jaka dolazi u Partizan nakon ocajne sezone u Olimpiji i nakon par odigranih minuta na SP (sto svakako ne govori o njegovom bajnom kvalitetu vec o deficitu kvaliteta onih koji su spremni da igraju za Sloveniju). A BB igra za mladi tim i krije se od ociju javnosti. Gotovo da je splet slucajnosti doveo do toga da ga uopste gledamo u superligi. Nema tu preterano naknadne pameti, greska je ucinjena.
1n54jd3r

Postby Marko- » 11 Apr 2011, 12:38

1n54jd3r wrote:Procitaj ponovo: Jaka dolazi u Partizan nakon ocajne sezone u Olimpiji i nakon par odigranih minuta na SP (sto svakako ne govori o njegovom bajnom kvalitetu vec o deficitu kvaliteta onih koji su spremni da igraju za Sloveniju). A BB igra za mladi tim i krije se od ociju javnosti. Gotovo da je splet slucajnosti doveo do toga da ga uopste gledamo u superligi. Nema tu preterano naknadne pameti, greska je ucinjena.

A sta mislis koliko je takvih gresaka napravio dule? Koliko igraca nasih nije uspelo zato sto smo imali stranca koji je ispunjavao svoj deo posla? Koliko igraca nije dobilo sansu zbog njih? To izgleda nema veze jer to je bio dule, a kada je vlada e onda je smrtni greh!!! 25 po ledjima...

Marko-

Postby 1n54jd3r » 11 Apr 2011, 12:41

Marko- wrote:A sta mislis koliko je takvih gresaka napravio dule? Koliko igraca nasih nije uspelo zato sto smo imali stranca koji je ispunjavao svoj deo posla? Koliko igraca nije dobilo sansu zbog njih? To izgleda nema veze jer to je bio dule, a kada je vlada e onda je smrtni greh!!! 25 po ledjima...

Opet ne citas pazljivo...nigde se nisam okomio na VJ niti branim DV (jedan sam od onih koji je jos tamo™ pisao da ga ne zelim u KKP vise, jer ima previse stvari koje mi smetaju kod njega)...sustina koju sam hteo da istaknem je da odgovornost nosi vise ljudi a ne samo VJ...ne znam koliko je to tesko za shvatiti...povlacim se iz dalje rasprave na ovu temu jer se mozemo ganjati™ u beskonacno
1n54jd3r

Postby Marko- » 11 Apr 2011, 12:48

1n54jd3r wrote:
Marko- wrote:A sta mislis koliko je takvih gresaka napravio dule? Koliko igraca nasih nije uspelo zato sto smo imali stranca koji je ispunjavao svoj deo posla? Koliko igraca nije dobilo sansu zbog njih? To izgleda nema veze jer to je bio dule, a kada je vlada e onda je smrtni greh!!! 25 po ledjima...

Opet ne citas pazljivo...nigde se nisam okomio na VJ niti branim DV (jedan sam od onih koji je jos tamo™ pisao da ga ne zelim u KKP vise, jer ima previse stvari koje mi smetaju kod njega)...sustina koju sam hteo da istaknem je da odgovornost nosi vise ljudi a ne samo VJ...ne znam koliko je to tesko za shvatiti...povlacim se iz dalje rasprave na ovu temu jer se mozemo ganjati™ u beskonacno

Znaci krivi su drugi ljudi a ne samo VJ ili DV... ali to se pise u VJ topiku gde SVI pljuju njega?.... ako si tako neto hteo vec da kazes onda barem naglasi da ne dolazi do ovakih nerazumevaja i na kraju bezveznih postova.

Marko-

Postby 1n54jd3r » 11 Apr 2011, 12:53

1n54jd3r wrote:Kada sam rekao objektivnost i neostrascenost, mislio sam da se koliko toliko realno sagledaju sve okolnosti i da se ne prepisuje sve na jednu adresu...svakako da se krug pojedinaca koji su odgovorni za sve kako dobro tako i lose ne moze zatvoriti samo sa jednom osobom...ko zeli da vidi samo lose, to ce i videti, i suprotno...objektivnost u ovome smislu znaci da treba napraviti mix svega gore izrecenog.

Ovo po tebi nije dovoljno naglaseno?
1n54jd3r

PreviousNext

Return to Košarkaški miks