Marko- wrote:B1- postoji jedan pravi propust(dzavai) ostalo je ok
B2- Ispunjeno sve sto je od njega trazeno(rezultatski - ostalo ne znamo)
B3 - koji mladi da dobiju sansu? djekic koji je i sam priznao da se nije dovoljno zalagao na treninzima?(seti se perinog intervjua i sta je rekao za to) - kao mozda ne sto moze da se kaze za Mitrovica koji napokon(kako bi vecina vas rekla) u nikad goroj konkurenciji pokazuje znake zivota
B4 - po cemu je neostrascenost znak da neko ima objektivnost... to je licno misljenje i ne bi trebalo da se ovako nabija svima
Bogdanovic je svakako mogao da dobije Jakine minute, a da to ne utice na rezultate (odnosno moglo je da utice, ali svakako ne u negativnom smislu), kao i Besovic...Djekna je sam kriv, po onim informacijama koje dolaze u javnost, a za Aljosu je upitno koji kvalitet ima, Jaramaz nije dobio priliku da nam potvrdi niti jedno niti drugo...svakako da su igre pojedinaca (citaj Jawa i Jaka, pa i Kurta znajuci da nema konkurenciju) dozvoljavale prostor da se ova dvojica (+ eventualno Jaramaz) ranije i vise ukljuce u rotaciju.
Kada sam rekao objektivnost i neostrascenost, mislio sam da se koliko toliko realno sagledaju sve okolnosti i da se ne prepisuje sve na jednu adresu...svakako da se krug pojedinaca koji su odgovorni za sve kako dobro tako i lose ne moze zatvoriti samo sa jednom osobom...ko zeli da vidi samo lose, to ce i videti, i suprotno...objektivnost u ovome smislu znaci da treba napraviti mix svega gore izrecenog.
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.