milutinov tata wrote:Jeste to je to, rece da se on okrenuo "tamnim" stranama roka, a Milan otisao u pop vode Imao je i komentar o stihovima "nije dobra Katarina", kaze da je Milan to shvatio OK, kako treba, dok su mu drugi to zamerili (valjda Magi i Bojan, nije naveo ko konkretno)
Hahhha, da, to je to, Koja namcor ne mozhe nishta da precuti

A shto se zameranja tiche, Bojan mu je valjda najvishe prigovarao za to, oni su neshto od ranije bili posvadjani (dvojica basista, od kojih je jedan nevidjeni drkosh, tu ne mozhe da ne dodje do svadje

), pa nije shvatio kao shalu.
Liv wrote:Ma kakav pop, nema veze s tim. To dal' neko voli tvrdji ili meksi zvuk je samo licna preferenca.
Vidi, iz Kojine perspektive (sa celom pozadinom, svadjom oko Sharla, i stilom koji je ovaj preferirao (Hendrix, Stonsi, JJoplin i taj klasik jako tvrd rok) chisto muzichki, u odnosu na Kichmu (i mozhda El Org iz ranijeg perioda) zaista su muzichki svi ostali, a i EKV, zvuchali kao pop-rok. To ne menja ovo dole shto kazhesh, Milan je bio pesnik za primer, uz Dzhonija najveci u srpskom roku,Megi je drljala klavijature vishe nego profi, kao i Vd i Zhika bubnjeve (onog...firchija ne vredi komentarista, daleko zaostajao), dok je Bojan bio barem pristojan na basu. Sa te strane, nema se njima muzichki, narochito na prva tri albuma prigovoriti nishta, ali shvatam ja kako iz Kojine perspektive izgleda kao pop-rock.
A misalim da Van Gog vishe pokushava da koipra rane 'Brejkerse, ali je sramotno koliko im ni to ne uspeva

Ima nesto vizionarsko i iskreno u tim tekstovima i uvek me dirnu. Bas se rastuzim kad pomislim kako su zavrsili. Od nesreca, preko droge do bolesti. Poslednji album, Angel's Breath je jako interesantan i drugaciji. A Milanov glas obozavam. Kad pogledam sve sto su uradili i uporedim s drugim domacim bendovima cini mi se da su najkonstatniji u kvalitetu koji su ostavili svojoj publici i da apsolutno nemaju konkurenciju u svom pod zanru. Van Gog tu kao nesto godinama pokusava da bude verna kopija al' je to toliko lose da je iritantno.
Idiote i disciplinu bih ipak stavila u drugu kategoriju koju je Loki lepo ilustrovao.
Idit'e u tri lepe, em me baaciste u bedak sa ovom retrospektivom muzichke scene, em me kosharkashi bacishe u bedak vecheras, kako da radim ishta produktivno sad

Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.