jabukamen wrote:Broj jedan je nesto poput kraljevske titule koja se nosi sa ponosom, pa cak i arogancijom, ti bi trebao da budes onaj koga svi gledaju i zele da dodju na tvoje mesto, sto rece pesnik da te mrze, a da ti se dive, u krajnjem slucaju i imitiraju, a ne da ti imitiras one ispod sebe. Nije isto kada imas devetnaest i kad si sesnaesti na svetu i kad si broj jedan i kad su sve kamere uprte u tebe, a ti sa plavom perikom. Mislio sam da su to decije bolesti koje je Nole davno prelezao.
Dopustam da su moji istomisljenici u debeloj manjini, ali to je moj stav.
da izvines, ali ovakva misljenja poput tvoga sam puno puta cula i po meni su totalno snobisticka, elitisticka i prakticno odraz da ljudi zele da im se servira ono sto zele da vide, tj da ne zele da prihvate sampione (citaj ljude) onakve kakvi jesu. zele natrprirodne sposobnosti i sliku nekog ugladjenog tipa dignutog nosa, a to sto ta slika nema veze s personom to nije bitno
odlican je taj recept da se ovce sisaju, da se prodaju majce, solje i ostalo, ali nema nikakve veze s tenisom. i izuzetno mi je drago sto nole ne akcentuje to , njegov Pr nije nista posebno, nisu ga jos ukalupili, sto ne znaci da nece
broj jedan ne mora da bude gospodin covek , niti bilo sta slicno, ako se nije rodio sa zlatno kasikom u ustima i titulom ispred imena, predstavljati nekoga za gospodina je licemerstvo. sto marketing i jeste. daleko mu lepa kuca
Nole je poseban lik , sa hiljadu karakteristika, i ko ga voli takvog super, kome se ne dopada , super takodje.
pakovati ga u nesto sto nije totalno je isprazno. ne bih volela da postane prazno pakovanje poput rogera i rafe , ciji imidzi za javnost nemaju veze sa njihovom stvarnom licnoscu.
prodaju masi te sablonske likove, sto rece M, opisane u jednoj reci, ovaj je Ser Roger, a ovaj je Rafa Ratnik ili whatever. boooring. Nole se ne uklapa ni u jedan sablon. bio je Joker nazalost , ali od kad je poceo sve da cisti na terenu , daleko je od saljivdzije. ne mozes ga staviti u jednu rec nikako.
da on uskrati sebi nesto sto mu dolazi prirodno, kao sto je djuskanje ili imitiranje da bi sebe upakovao u jednolicni kalup je po meni nesto ogavno. sto se nadam se , nece nikad desiti.
na kraju, i tu se slazem sa M. mislim da veoma lepo nosi br. 1. a ko je navikao na sablone morace da saceka nekog novog sablonskog broja jedan