Daleko bilo da mislim da su niža vrsta. Nemam to mišljenje ni o jednoj naciji/narodu, pa tako ni o njima. Ovo se prvensrtveno odnosilo na sportske terene, time se ovde i bavimo, a što se toga tiče, mnogo je primera gde i treba da bude "uvredljivo sranje". Mislio sam da je rečenica posle citirane dovoljna da se vidi na šta mislim, očito da nije. Nebrojano puta smo bili svedoci njihovog "sportskog" ponašanja.
U "čast izuzecima", po meni, definitivno spada i Nadal.
Vidi, ja da instant skachem na zakljuchke da si ti shovinista, niti bih rekao "k'o da su nizha vrsta", niti bih ostao na blagom onelineru komentaru, a ochigledno nisam skochio na taj zakljuchak.

Ali, zamisli da uz klip (a za svaku naciju mozhe da se nadje niz shabanskih primeraka) :
dobijesh rechenicu objashnjenja "Shta da ochekujesh od Srba, chast izuzecima". Formulacija je vishe nego nesrecna/nespretna i za vecinu Srba, av erovatno i nekoga druge nacionalnosti ko ima prijatelje Srbe je uvredljiva. Jednostavno se takve stvari ne objashnjavaju nacionalnom pripidanoshcu.
modovi, mrdajte ovo gde mislite da pripada.
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.