Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na košarku

Re: Klađenje na košarku

Postby AirBall » 07 Sep 2011, 16:58

Sta mislite o overu na Tepica 5,5...

Po mom misljenju trebao bi da ide preko... 2 polaganja i 2 bacanja dovoljno za prolaz...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 07 Sep 2011, 16:59

AirBall wrote:Sta mislite o overu na Tepica 5,5...

Po mom misljenju trebao bi da ide preko... 2 polaganja i 2 bacanja dovoljno za prolaz...

:bravo: moze ,nije da moze ,vec mora ...pratim
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 07 Sep 2011, 19:52

nolinjo wrote:
AirBall wrote:Sta mislite o overu na Tepica 5,5...

:bravo: moze ,nije da moze ,vec mora ...pratim

bravo air ...bar da malo smanjim minus koji sam uplatio na pobedu nasih :girlcry:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 08 Sep 2011, 00:12

Nek me ubije neko ako znam zasto je +6,5 na Gruziju protiv Makedonaca... Cinjenica je da nece igrati Pachulija, ali Shermadini je odlicna zamena... Uz to ne sumnjam da ce Kokoskov odlicno da odradi svoj deo posla...
AirBall

Postby Casper » 08 Sep 2011, 10:10

17:00 Rusia-Finska
Ukupan broj koseva u najefikasnijoj cetvrtini: (43.5) Manje 1.87 7/10

Cini mi se da ovo ide lagano ispod granice,Bacuske u samo jednoj cetvrtini od dosada odigranih 20,presli ovu granicu poena po cetvrtini!Finci 4 puta......mislim da je ovo vredno za odigrati!
"Ми навијамо за Партизан прво зато што га волимо, а тек онда - зато што је најбољи!"
"Кад Партизан не би губио, како би знао да ли га волим?"

Душко Радовић
Casper

Postby Niko123 » 08 Sep 2011, 10:58

AirBall wrote:Nek me ubije neko ako znam zasto je +6,5 na Gruziju protiv Makedonaca... Cinjenica je da nece igrati Pachulija, ali Shermadini je odlicna zamena... Uz to ne sumnjam da ce Kokoskov odlicno da odradi svoj deo posla...

Kvota na Gruzijce bezh1 3.25
Niko123

Postby AirBall » 08 Sep 2011, 11:54

Moje opklade za danas...

Sanikidze over 10,5 @ 1,85 Maxbet 9/10

Uopste ne razumem ovu liniju... Sanikidze je kljucni igrac Gruzina i neigranjem Pachulije njegove statistike bi dodatno trebale da narastu... Provodi preko 33 minuta u proseku u igri i najbolji je skakac ove ekipe....

Slovenija-Grcka 1 bez hendikepa 1,85 Mozzart 8/10

Jednostavno ne zelim da verujem da su Grci u osakacenom timu ravnopravni sa odlicnim Slovencima koji su celi mec vodili protiv Rusa i na kraju izgubili nesrecno...
AirBall

Postby nolinjo » 08 Sep 2011, 14:22

bravo aire 8 poena bez promasaja sanikidizea u prvom ...jos sam i minus cepio :)
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 12 Sep 2011, 13:09

air-e kolika je ozleda gecevskog 7.5 granica na njega u soccer ? da se gruva singl ?
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby kotrljko » 13 Sep 2011, 22:02

pa verovatno nece ni igrati,ali ako ne bude ulazio racuna ti se kvota 1,a moze da se desi da ga trener proba malo pa da naplatis bez po muke ;)
kotrljko

Postby VMJunior » 14 Sep 2011, 15:13

50 evra na H2(14.5) Slovenija i 10 evra na 2- 6.00 kvota.Juce se na LS uzela prelepa kinta.

IDEMO SLOVENCI! :biggrin:
VMJunior

Postby nolinjo » 14 Sep 2011, 15:15

VMJunior wrote:50 evra na H2(14.5) Slovenija i 10 evra na 2- 6.00 kvota.Juce se na LS uzela prelepa kinta.

IDEMO SLOVENCI! :biggrin:

mogao si na lepsi nacin baciti pare :laugh:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby kotrljko » 15 Sep 2011, 15:45

smanjili su kvotu ...bila je 2.20.
kotrljko

Postby nolinjo » 27 Sep 2011, 11:18

brate aire sta mislis o ovome >?inally some European basketball, my favorite betting area ...

Ventspils is a team that comes from Latvia last year ended up as 2nd placed teams in the championship, ahead of them was VEF Riga. Almost the entire team was changed, as reinforcements were two young players from NCAA1 S. Willard best player of the team Pacific, S.Gray the best player of the team Gonzaga, Bakic from VEF Riga, and from Charleloia Y.Young. Generally quite unknown young team. On the other hand Azovmash also much changed line-up, but due to Ventspils, Azovmash has led some prominent names: O. Pecherov (Armani Milano), D. Ewing (Prokom), R. Rancik (Galatasaray), H. Rizvic (Unics) , R. Minard (Unics), promising young center Zaitsev (Kryvbasketa), A. Drozdov (Vanoli), and J. Krispinsa which is in Italy's second division gave about 20 points per game and as a coach from FMP came Aco Petrovic. Basically, both teams changed their players, Ventspils very young team with a lot of inexperienced players, while Azovmash have big names, more experienced and better players, and since this is the first game I go here with medium stake, while a bit longer meet the team because this is the first official game.
GL !

Basketball : Eurocup qualification
18:00 Ventspils - Azovmash inally some European basketball, my favorite betting area ...

Ventspils is a team that comes from Latvia last year ended up as 2nd placed teams in the championship, ahead of them was VEF Riga. Almost the entire team was changed, as reinforcements were two young players from NCAA1 S. Willard best player of the team Pacific, S.Gray the best player of the team Gonzaga, Bakic from VEF Riga, and from Charleloia Y.Young. Generally quite unknown young team. On the other hand Azovmash also much changed line-up, but due to Ventspils, Azovmash has led some prominent names: O. Pecherov (Armani Milano), D. Ewing (Prokom), R. Rancik (Galatasaray), H. Rizvic (Unics) , R. Minard (Unics), promising young center Zaitsev (Kryvbasketa), A. Drozdov (Vanoli), and J. Krispinsa which is in Italy's second division gave about 20 points per game and as a coach from FMP came Aco Petrovic. Basically, both teams changed their players, Ventspils very young team with a lot of inexperienced players, while Azovmash have big names, more experienced and better players, and since this is the first game I go here with medium stake, while a bit longer meet the team because this is the first official game.
GL !

Basketball : Eurocup qualification
18:00 Ventspils - Azovmash
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje