Prvo da se izvinim, nisam imao ni najmanju nameru da generalizujem.
Čini mi se da svi na ovu temu prilično slično razmišljamo, ali se nekako ne razumemo.
Loki, da si me pitao da li ima nešto čega se stidim kada je naš sport u pitanju, postavio bih ti isti klip koji si ti okačio. Ako si pratio rasprave na košarkaškim temama, mogao si videti da sam ga i ja sam postavio. Da sam se ja pitao, mnogi ne bi smeli prići parketu posle ovoga.
Liv, nisam mislio na fudbal (mada nije ni da tu nema primera), više na košarku.

Više ću dosaditi sa primerom koji sam pomenuo, ali ja jednostavno to ne mogu da shvatim, i stvarno sam mišljenja da je to nešto najnemoralnije što se desilo u sportu.
Utiska sam, naravno možda i grešim, da je kod njih shvatanje sporta dosta drugačije kod individualnih i kolektivnih sportova. Kao da im je u kolektivnim impreativ pobeda bez obzira na sredstva i kako se do nje došlo. Ovde pričam o vrhunskom sportu, moguće da to izgleda sasvim drugačije na nekim nižim nivoima.
Što se tiče Španaca generalno, nema potrebe da ih branite,

imam izuzetno lepo mišljenje o njima. Sve ljude koje sam upoznao su stvarno fenomenalni. Generalno (ovo nije generalizacija

), najviše mi prija druženje sa Italijanima, Špancima i Grcima. Nekako smo na istim talasnim dužinama.
Nadam se da sam uspeo da objasnim šta sam mislio onom nesrećno sklopljenom rečenicom.
Još jednom, ako se neko našao uvređen/povređen, stvarno nije bilo razloga, ali u svakom slučeju još jednom izvinjenje.
EDIT: @Loki, nisam mislio da si ti pomislio tako nešto, ali neko drugi bi mogao.

The End.