Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby Dejan » 13 Sep 2011, 18:34

Koliko sam ja uspeo da razumem rekaoje ovo drugo :biggrin:
...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby vanjabarsa » 13 Sep 2011, 19:27

hvala :biggrin:

(meni se isto tako cini)
vanjabarsa

Re: Davis Cup

Postby Delester » 18 Sep 2011, 20:17

tako je loki, pravda za makija :D
Ako je novak sa slemom bio jednak makiju, delpo sa slemom mora biti ispod makija! :lol: ako koristimo isti kalup, naravno.
Btw, marej je bolji igrac od delpa. Delpo je razoran, ali nekompletan igrac. Conga je kompletniji.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby loki » 18 Sep 2011, 20:27

Ma, nisam ja bash tako daleko ishao (a i nisam josh uvek potpuno lud da idem toliko daleko za Novak-Mandy :D za nekoliko godina kad mi bolje prorade genetske mentalne bolesti ima bre da mislite da sam Vilander lichno :P ) , samo mislim da zakljuchiti da je DP izmislio tenis za igracha koji je u top 5 vec nekoliko godina, i konstantan je u polufinalima slemova, i onda to nazvati objektivnom ocenom, losha semantika ako nishta drugo.

A da DelPO mozhe da bude bolji igrach od Marej, tu bih se vec slozhio, i pored nekompletnosti udaraca, kompletniji je u glavu od Mareja. Shto, dodushe, i nije veliki podvig :D
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.
loki

Postby Statista » 18 Sep 2011, 20:30

loki wrote:...

OK, videćemo stanje na tabeli u vrlo bliskoj budućnost.
Del Potro je bio u stalnom usponu, dogurao je do četvrtog mesta a onda pauzirao GODINU DANA zbog povrede i praktično ispao sa liste. Nije ni malo lako vratiti se iz mrtvih i početi praktično od nule. Na našu žalost ušao je u punu formu u najgorem trenutku. Sezona se bliži kraju ali mislim da može da se popne još par mesta, možda i u 10.

Ja se izvinjavam što ne spadam u ljubitelje tenisa Andy Murray pa se unapred izvinjavam fanovima (ako takvih uopšte ima) na eventualnoj neobjektivnosti.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby loki » 18 Sep 2011, 20:39

Statista wrote:
loki wrote:...

OK, videćemo stanje na tabeli u vrlo bliskoj budućnost.
Del Potro je bio u stalnom usponu, dogurao je do četvrtog mesta a onda pauzirao GODINU DANA zbog povrede i praktično ispao sa liste. Nije ni malo lako vratiti se iz mrtvih i početi praktično od nule. Na našu žalost ušao je u punu formu u najgorem trenutku. Sezona se bliži kraju ali mislim da može da se popne još par mesta, možda i u 10.

Ja se izvinjavam što ne spadam u ljubitelje tenisa Andy Murray pa se unapred izvinjavam fanovima (ako takvih uopšte ima) na eventualnoj neobjektivnosti.

Aman, ne morash da (mi) se izvinjavash, zezam se, bogte, samo se nisam slozhio sa tvojim izrazima u komentaru, nisam se uvredio njima :)
Evo, opklada za vrlo blisku buducnost - u avatar na mesec dana, ja kazhem da ce Marej imati bolju sezonu do USOpena od Delpoa. Mozhe? :)
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.
loki

Postby Delester » 18 Sep 2011, 20:44

loki wrote:Ma, nisam ja bash tako daleko ishao (a i nisam josh uvek potpuno lud da idem toliko daleko za Novak-Mandy :D za nekoliko godina kad mi bolje prorade genetske mentalne bolesti ima bre da mislite da sam Vilander lichno :P ) , samo mislim da zakljuchiti da je DP izmislio tenis za igracha koji je u top 5 vec nekoliko godina, i konstantan je u polufinalima slemova, i onda to nazvati objektivnom ocenom, losha semantika ako nishta drugo.

A da DelPO mozhe da bude bolji igrach od Marej, tu bih se vec slozhio, i pored nekompletnosti udaraca, kompletniji je u glavu od Mareja. Shto, dodushe, i nije veliki podvig :D

salu na stranu, slazem se da dp nije izmislio tenis za mareja, kao sto rekoh, marej poseduje varijaciju koju delpo u zivotu nece. delpo jeste kompletniji u glavu, sto kazes, prevashodno zato sto je po prirodi napadac. tu lezi marejev problem. u svakom drugom aspektu igre on je jednodimenzionalan igrac kod koga hendikep jednog od dva oruzja automatski vodi do prosecnih rezultata. jedan djokovic moze da postane br 1 bez servisa, jedan marej moze 3 godine da bude br4 i da uzmesvasta nesto bez pobednickog mentaliteta i napadcke igre. isto to bi mogao i bez servisa. igra u polju je pokazatelj kvaliteta.
jedan marej moze da nadje lek za glavu, jedan delpo ne moze promeniti igru koja se zasniva na zuvanju iz fh i servisa, koliko god on meni bio gotivan.
.......................................................................................
Delester

Postby Delester » 18 Sep 2011, 20:46

Ja se izvinjavam što ne spadam u ljubitelje tenisa Andy Murray pa se unapred izvinjavam fanovima (ako takvih uopšte ima)

da stvar bude zanimljivija, ovde ima bar 4-5 makijevih 'stovalaca i navijaca sto je vrh vrhova, odmah posle novaka po brojnosti :biggrin:
Delester

Postby jedaj » 18 Sep 2011, 21:45

Novak nema servis.............hahahahaha,nevidjeno :jumpall: ,nevjerovatan podatak :tap: .

Pa servis je 50 posto tenisa.Novak poslije Feda ima najvise varijacija i intenziteta na servis.
Njegovi servisi su skoro necitljivi,mozes ih procitati samo po osjecaju,po pokretima i kordinaciji NIKADA.

Kik i slajs 2. su mu isto bez veze :P .
Last edited by jedaj on 18 Sep 2011, 21:51, edited 1 time in total.
jedaj

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 21:48

jedaju, to je bilo hipotetički :D
A Novak i nije imao servis nekoliko meseci, neću skoro zaboraviti to nerviranje, pa je i bez servisa ostao u vrhu. ;)
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Altair » 18 Sep 2011, 21:49

ne moze Marej da nadje lek za glavu, kao sto ne moze da nadje ni za srce, a oba su esencijalni deo njegovog karaktera, a ne privremena boljka. marej je pasiva po svojoj sustini , covek koji ne ume da grize. a kad sportista ne grize u svojoj 24-oj, onda nece nikad
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Panta » 18 Sep 2011, 21:50

Da se i ja ubacim :biggrin:

Za Mareja nijedan teniser nije izmislio tenis.On o tenisu zna kao bilo ko.

Razloge njegovom neosvajanju GS treba traziti na mentalnoj, a ne tehnickoj strani.

Novaku je servis, realno, najslabiji udarac.Daleko od toga da ga nema, ali se ne moze nadati velikom broju lakih poena.On protivnike ubija u polju.
Fedor is back.
Panta

Postby Delester » 18 Sep 2011, 21:55

tacno panto
novakov servis je pretpreo velike potrese, sada je to na zadovoljavajucem nivou, ali na tome ima zaista puno da rdi
jednu celu sezon kada je angazovao dr olovku je igrao prakticno bez istog
Delester

Postby Delester » 18 Sep 2011, 21:57

Altair wrote:ne moze Marej da nadje lek za glavu, kao sto ne moze da nadje ni za srce, a oba su esencijalni deo njegovog karaktera, a ne privremena boljka. marej je pasiva po svojoj sustini , covek koji ne ume da grize. a kad sportista ne grize u svojoj 24-oj, onda nece nikad

ja i kazem, napad nije u njegovoj prirodi.
ipak, ostaje da zavrsi svoju karijeru da sa sigurnoscu zakljucimo da ne moze naci leka
Delester

Postby jedaj » 18 Sep 2011, 21:58

alcesta wrote:jedaju, to je bilo hipotetički :D
A Novak i nije imao servis nekoliko meseci, neću skoro zaboraviti to nerviranje, pa je i bez servisa ostao u vrhu. ;)

Vjeruj mi ni hipoteticki se to ne moze reci.
Ostao je u vrhu bas zbog tog servisa sa kojim je tada eksperimentisao,a ostao je iz zbog fenomenalnog 2. kika i slajsa.
Ni u kakvom kontekstu se ne moze reci da covjek nema servis jer bi bio pociscen od mnogih igraca na turu,to je jedna
velika zabluda.
Nemojte ovo nigdje pricati :nargile: .
jedaj

PreviousNext

Return to Turniri