Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Liv » 19 Sep 2011, 15:50

I bre Sony :( Verovatno nisu shvatili u trenutku ozbiljnost situacije. Bitno je da su zubi na broju :)
Liv

Postby Sony » 19 Sep 2011, 16:02

:D

Ma ionako sam u zavadi 3 godine sa pola razreda. Tako da ( kad malo bolje razmislim) i nije cudna ta reakcija. Izdrzacu jos ovih 7..8 mjeseci i odoh na faks. A kompleksasi neka zive svoj zivot...

A nije na kraju niko ni pitao nista...cak i posle svega. No..bilo pa proslo. Sve je ok..ziv i zdrav. Show must go on! :D
Last edited by Sony on 19 Sep 2011, 16:11, edited 1 time in total.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby georgina » 19 Sep 2011, 16:11

u bre soni, cuvaj se.
dobro da su zubi citavi, imala sam jednog druga koji se bas namucio sa zubima nako sto ih je polomio na nekom sportu.
georgina

Postby Sony » 19 Sep 2011, 16:13

Ma ima takvih slucajeva. Moj jedan drug je pao na beton ( isto na fudbalu) i momentalno mu je nastradao jedan prednji. i dan danas mu je na pola... :mukica:

Pogotovo sto ima ljudi ( a i ja medju njima) koji su nosili ranijih godina i proteze. Jos samo fali da se unisti sve u sekundi...

Pu pu....
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Liv » 19 Sep 2011, 16:17

Kazu ljudi da se pravi prijatelji stecu u kasnijim godinama zivota :) Nemoj se nervirati, bitno je da si OK.
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 17:07

sony, nemoj se sekirati nista, ti si super decko. Uvek ce biti onih koji se smeju bez obzira na vremena. Ljudi vole da likuju nad tudjom nesrecom jer to njihovu cini manjom. Bitno je da nisi izlomio zube, ja sam moje lomila 4 puta :D
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby NadjaM » 19 Sep 2011, 17:12

Auh Del,jel' na boksu? :biggrin:
NadjaM

Postby Delester » 19 Sep 2011, 17:50

nesto u detinjstvu, nesto u sportu :D ali nije boks, malo je grublje jer nema rukavica :D fali mi onaj krezavi smajli
.......................................................................................
Delester

Postby Sony » 19 Sep 2011, 17:50

Delester wrote:sony, nemoj se sekirati nista, ti si super decko. Uvek ce biti onih koji se smeju bez obzira na vremena. Ljudi vole da likuju nad tudjom nesrecom jer to njihovu cini manjom. Bitno je da nisi izlomio zube, ja sam moje lomila 4 puta :D

Hvala :D

Ma to je najmanji do sada povod...ne uklapam se u danasnje ''moderno''drustvo jer ne izlazim do 3h u grad..ne bjezim sa casova itd itd..

Valjda sam pogresno vaspitan ( sarkazam :D).
Sony

Postby Delester » 19 Sep 2011, 17:58

samo ti teraj svoje i ne osvrci se
Delester

Postby Sony » 19 Sep 2011, 18:03

:cheers: :bravo:
Sony

Postby NadjaM » 19 Sep 2011, 18:07

Delester wrote:nesto u detinjstvu, nesto u sportu :D ali nije boks, malo je grublje jer nema rukavica :D fali mi onaj krezavi smajli

bas htedoh da kazem za smajli :biggrin:

ako nije neki borilacki,mora da je rukomet.nema grubljeg sporta od tog,bar na ovim prostorima,narocito za zene.

Sony,
dobar si decko,bice sve u redu,ne sekiraj se.Cim si u manjini po shvatanjima ,a kad se uzme u obzir kako razmisla vecina u ovoj nasoj nesrecnoj zemlji,sa tobom je sve u redu. :biggrin:
NadjaM

Postby jabukamen » 19 Sep 2011, 18:12

Pre izvesnog vremena je jednom liku u potpunosti izgoreo stan. Sve poruke preko fejsa koje je dobio njegov sin koji je ucenik osmog razreda su bile hahaha Nikoli izgorela gajba, hahaha sad ce spavati u parku ili pod mostom i sve u tom stilu uz nezaobilazno hahaha. :dunno: Ajde ako mu ne mozes ili ne zelis pomoci, ali zaista ne vidim nista smesno u tome sto ti je drug ostao bez krova nad glavom, kazu ljudi da je humor rastegljiva kategorija sto vidimo od tv-a do stvari i dogadjaja koji nas okruzuju.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Delester » 19 Sep 2011, 18:23

dobru intuiciju imas nadja, onda te i ne moze cuditi moje shvatanje povreda u sportu. :D
Namestila sam zube, greota je veca jer su bili toliko lepi da sam mogla pastu da reklamiram, sada su prosek.
Hehe, evo ti anegdote, na nekom takmicenju dobije drugarica udarac laktom u vilicu. Sede kao pokosena. Ja cucnuh da joj pomognem da ustane i da vidim jel sve ok, kaze meni ona-gde su mi zubi jebote?! Ja zbunjena pocela da ih trazim po parketu da bismo ustanovili da je u cugu progutala peticu i sesticu (protivnica joj ih je dobro sasula) uz minim krvi, ko hirurg da ih je odstranjivao :D. Sada se tome smejemo, ali tada je zvucalo jezivo. To je bilo za repku :D
Tu je dobra stvar sto vec u sledecem minutu mozes da naplatis stetu nanosiocu ako ustanovis da je bilo namerno :D
Delester

Postby Liv » 19 Sep 2011, 18:28

Cek ja sam sad zbunjena, jesi ti igrala rukomet ili tenis za reprezentaciju? Il' oba? Ono, skupis zube pa po loptice :D
Damn, moram sad da iskopam onaj smajli :jos:

Sony, lepo ti je Nadja rekla. Dokle god si ti taj koji se razlikuje na dobrom si putu :biggrin: Samo napred, ne osvrci se za masom.
Liv

PreviousNext

Return to Teniski miks