Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Sony » 19 Sep 2011, 18:44

Hvala i tebi Liv na iskrenim savjetima. Nema dileme da cu tako i postupiti. To je jedini ispravan nacin :D

:thumbup: :thankyou:
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Delester » 19 Sep 2011, 18:48

hahaha! pa valjda bi za mene cula da sam igrala profi tenis. To igram rekreativno i iz ljubavi, to je prvi sport koji sam pocela da treniram i prestala jer su trazili osnovnu vanredno , da se totalno posvetim zbog talenta, na sta je moj cale poludeo i rekao ma vazi. Nece moje dete skolu preskakati. Onda je koji mesec kasnije rekao, sine, pogodi sta ima novo upisao sam te na rukomet (filozofija je bila skloniti dete sa ulice i omoguciti mu zdrav razvoj i disciplinu). :D. Tada nije razmisljao o tome da cu batinati i biti bivena za novac :D. A meni je zabiti golcinu bio vrh vrhova osecaj. Mada je to bruka dobar sport, spreman si kao retko ko, bukvalno kao vojnik, radis sve sto i drugi, samo jos sa 70 kila necijeg mesa na ledjima. Kud se odbojke ne seti, bar bi zube imala. Ajoj fail-a :D
Eto sale niotkuda
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby CherieBgd » 19 Sep 2011, 18:58

karambol wrote:Ovde ćemo da angažujemo JK :sick:

Onda ce da bude prazna Arena :lollol:

edit: Madaaaaaa, kad malo bolje razmislim ko dolazi na DC... :huh:
CherieBgd

Postby Liv » 19 Sep 2011, 19:27

Delester wrote:hahaha! pa valjda bi za mene cula da sam igrala profi tenis. To igram rekreativno i iz ljubavi, to je prvi sport koji sam pocela da treniram i prestala jer su trazili osnovnu vanredno , da se totalno posvetim zbog talenta, na sta je moj cale poludeo i rekao ma vazi. Nece moje dete skolu preskakati. Onda je koji mesec kasnije rekao, sine, pogodi sta ima novo upisao sam te na rukomet (filozofija je bila skloniti dete sa ulice i omoguciti mu zdrav razvoj i disciplinu). :D. Tada nije razmisljao o tome da cu batinati i biti bivena za novac :D. A meni je zabiti golcinu bio vrh vrhova osecaj. Mada je to bruka dobar sport, spreman si kao retko ko, bukvalno kao vojnik, radis sve sto i drugi, samo jos sa 70 kila necijeg mesa na ledjima. Kud se odbojke ne seti, bar bi zube imala. Ajoj fail-a :D
Eto sale niotkuda

Pa sta znam, mozda smo i culi ali neces da nam otkrijes ko si! :lol: ma kontala sam na nekom juniorskom nivou... Sad cu da kopam slike zenskih rukometnih reprezentacija :biggrin:

Posto te je tata 'sredio' nadam se bar da je isfinansirao te 'prosecne' zube :laugh: Jao, jbte. zezam se a stomak mi se okrene kad zamislim tu scenu :crybaby:
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 19:44

haha! Ma calac samo sto nije zaplako prvi put kad sam slomila, posle se navik'o :D dao je tada sve od sebe da nadoknadi sta se moze, naravno. Ali lomljeno nikad kao novo
.......................................................................................
Delester

Postby Liv » 19 Sep 2011, 19:48

Ma nije covek ocekivao da ce tebi to toliko da se svidi. Sad su mi mnoge stvari jasnije :jezik:
Liv

Postby Unexpected » 19 Sep 2011, 19:59

@Del,
rukometašica, a ni da svrati kod Vučka na topik. :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby alcesta » 19 Sep 2011, 20:00

Ne brini, Sony, ja iz škole imam ukupno dve prave drugarice koje su mi ostale, ni na godišnjice mature ne idem jer nema ko da mi javi i ništa mi ne fali sa kasnijim prijateljima. :) U školu se nikad ne bih vratila da mogu da biram, ali na studije bih :inlove:

Jezive su vam te priče sa zubima, brrr.
Delester wrote: Kud se odbojke ne seti, bar bi zube imala. Ajoj fail-a :D

Meni je uvek bilo žao što odbojka nije bila popularna kad sam ja išla u školu nego sam morala na silu boga da igram košarku i da trpim kad ceo protivnički tim skoči na mene pošto sam morala da igram centra, jelte. :girlcry: Sva sreća da su zubi preživeli, makar i ovakvi kakvi su bez proteze :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Delester » 19 Sep 2011, 20:23

Unexpected wrote:@Del,
rukometašica, a ni da svrati kod Vučka na topik. :biggrin:

da, kad sam okacila o klin, okacila sam sve
posle je bilo suvise emotivno pratiti istim, pa i manjim zarom
Delester

Postby NadjaM » 19 Sep 2011, 20:43

Del,nema tu intuicije,u rukometu lete zubi kao retko gde :laugh:
Nekoliko mojih drugarica su igrale rukomet po klubovima,pa sam cula razne price i upoznata sam malo sa tim sportom.
Ranije je rukomet bio poprilicno popularan sport u Srbiji ,nije cudo da te tata usmerio na njega.

Moja cerka je trenirala tenis i prekinula ove godine(proletos).Zao mi je sto nije ostala bar na rekreativnom nivou u klubu,ali je ona lik,sve ili nista.Doduse,skola tu trpi puno i zaista je morala da odluci,skola ili sport.Ona je odabrala skolu,hoce dete u matematicku gimnaziju,voli matis vise nego leba da jede :laugh: Nadam se, da ako joj se ambicije ostvare i krene po olimpijadama za matematicare,da ce se tada praviti doceci i za njih,da mama bude ponosna,kad vec nije u sportu olimpijac,onda "bar" u matematici :laugh: :laugh:
NadjaM

Postby Delester » 19 Sep 2011, 20:47

bogme, kod mene ide ovako, ako nije u matematici, onda bar u sportu
ipak nauka na prvom mestu i ja cestitam na odluci

da, moje je vremo bilo vreme nedje jovanovica, skrbica, perunicica, cece, milene, ljilje, maje i jos par nasih igracica koje su bile najbolje u evropi i sire, nije moglo popularnije od toga
sada je druga prica
Delester

Postby NadjaM » 19 Sep 2011, 20:55

Ma salim se naravno

mi i onako ne bi mogli jos dugo da je finansiramo u tenisu (kako je dete starije i napreduje treba sve vise novca :crybaby: ) a svesni smo da je bilo kakav uspeh cista lutrija

ona sada pliva,radi zadatke i uziva :biggrin:
NadjaM

Postby Delester » 19 Sep 2011, 20:56

znam, znam
i treba da uziva, pametno dete
najbitnije je da dete radi ono sto voli
Delester

Postby vanjabarsa » 20 Sep 2011, 06:36

a ovaj covek je chudo !!!!

cestitke srpskim odbojkasima :triprsta:

vanjabarsa

Postby Starsica » 20 Sep 2011, 10:40

Apropo price o rukometu.. Ja sam ga trenirala dve godine, bila pivot i nijedan zub mi ne fali :D Tacnije, zubi su mi k'o biseri :biggrin: Ali, batalila sam ga da bih se posvetila i vratila prvoj ljubavi, a to je folklor, jer sam pauzirala folklor tada zarad rukometa, Bog te pita zasto. Do dana danjasnjeg, folklor efektivno igram vec 12 godina :)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

PreviousNext

Return to Teniski miks