Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby nolinjo » 21 Sep 2011, 00:28

Felipao wrote:
Keimaak wrote:Штета Фелипао...сада прекидаш серију погодака...значи савладао те притисак тј борба за прво место на ранг листи! :laugh:

Choker,usro sam se od pobede :D

ja mu kazem GG on ne slusa :)

ko je najbolji ? jos uvek.. :tambura:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 21 Sep 2011, 14:05

nolinjo wrote:ja mu kazem GG on ne slusa :)

Zadnji put kad sam te poslushao ostao sam bez cirka 200 evra tako da....Od sad slusam samo sebe (dobro i wss-a i josh ponekog a tvoja bockanja sa 650 tiketa dnevno na osnovu poluinformacija sa kojekakvih sajtova,no thanks :maher: )

LM danas su mi primamljivi Brazilci Flu 1&3+ sa Avaiem i Santos 2 protiv fenjerasha Belo Horizontea.Jake kvote preko 2...Nego kad se igra onaj klubski svetski sampionat da znam kad ce Santos da iskalkulishe?
Felipao

Postby Niko123 » 21 Sep 2011, 14:06

Felipao wrote:

Zadnji put kad sam te poslushao ostao sam bez cirka 200 evra tako da....Od sad slusam samo sebe (dobro i wss-a i josh ponekog a tvoja bockanja sa 650 tiketa dnevno na osnovu poluinformacija sa kojekakvih sajtova,no thanks :maher: )

LM danas su mi primamljivi Brazilci Flu 1&3+ sa Avaiem i Santos 2 protiv fenjerasha Belo Horizontea.Jake kvote preko 2...Nego kad se igra onaj klubski svetski sampionat da znam kad ce Santos da iskalkulishe?

Ja mislim u decembru...
Niko123

Postby nolinjo » 21 Sep 2011, 14:16

Felipao wrote:

santos igra u ful sastavu ,elano,nejmar ganso ,borges i u tim se vraca najbolji igrac lige aruka ...tako da je to fiks dana ,al to je i meni bilo pre nego sto si ti sad napisao :P
a domacima fali zadnji vezni i dva stopera a i ovako su preterano jaki :D

a to da li sam ja sad u plusu debelom ,i te poluinformacije ,sa zvanicnih sajtova ...a to da li ja igram 650 tiketa nije tvoja stvar,papir -plus minus je merilo :waiting:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Sep 2011, 18:37

AJMO ROSENBORGE EEEEEEEEEEEE
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Keimaak » 22 Sep 2011, 18:47

nolinjo wrote:AJMO ROSENBORGE EEEEEEEEEEEE

Браво Нолињо!
Овај рознеборг је до прошле године окретао као луд...е до данас није дошао сто године...ако си их још повезао са Вислом...изуо си их! :okk:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby nolinjo » 22 Sep 2011, 18:53

Keimaak wrote:
nolinjo wrote:AJMO ROSENBORGE EEEEEEEEEEEE

Браво Нолињо!
Овај рознеборг је до прошле године окретао као луд...е до данас није дошао сто године...ако си их још повезао са Вислом...изуо си их! :okk:

nisam :( cekaju se nocas neke ...ako dodje bilo koja bice ta koju sam ja odigrao :D

ladno sam teo u singlu i majmuni nisu stavili u singl

morao sam da ga upakujem :)

a nisam imo vremena da idem do druge :crybaby:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Sep 2011, 21:00

ajmo AZZEeeeeeeeeeeeee
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 22 Sep 2011, 21:35

ebem vam oca suntavog dodje mi jedna 2-1 a druga iz 2-x :(
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 23 Sep 2011, 11:24

Felipao wrote:Stugart-Hamburger 1&3+ @2.15 (Mozzart)

Stake 5/10

Stugart je jachi,zavrsice u samom vrhu tabele ove godine a sa druge strane HSV je u ocajnoj formi mada ocekujem da i oni postignu gol na ovoj utakmici.Ipak nisam bash 100 posto ubedjen u ovaj tip a i ne pratim mnogo Nemce pa stoga mid stake.

domaci bunkerasi u 451 formaciji ,gosti ocajni trubaduri ,ali danas jedini nacin za golove moze biti sto je trener gostiju izjavio da krece sa ofanzivnom odbranom i jos je rekao da mora promeniti nacin igre slazem se sa ovim delom da ce gosti postici barem jedan pogodak a ja cak mislim da hsv moze danas i da iznenadi ,nesto X-2 :)
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby FreddyHouse » 23 Sep 2011, 19:33

Interesuje me kladjenje preko interneta i cuo sam da je Moneybooker odlicna opcija.Zanima me ako bi neko bio ljubazan da mi objasni,neko sa iskustvom oko tih stvari. Kako da uplatim pare i da li da vadim karticu u banci?
FreddyHouse

Postby Tajler » 23 Sep 2011, 21:47

Moneybookers je nabolja opcija za on-line klađenje, ubedljivo. Za početak, ne možeš "uplatiti" novac na moneybookers direktno, moraš otvoriti račun u banci (na koji ćeš uplatiti novac), a za koji će ti biti vezana "internet kartica", t.j. kartica sa koje ćeš izvršiti depozit na mbookers. Kada legne uplata na mbookers, onda sa njega dalje prebacuješ na kladionicu. Mbookers ti je neka vrsta virtuelnog novčanika, i za bukvalno 1 minut će novac sa mbookersa preći na tvoj račun u kladionici. Sve kladionice dopuštaju depozit sa mbookersa, tu nemaš brige. Dobitak u kladionici takođe kasnije prebacuješ na mbookers, a od kladionice zavisi kada će ti leći. Recimo sa pinnacla vreme sa meri minutima, a u nekim kladionicama do 24h.. Novac zatim sa mbookersa prebacuješ na svoj račun, i tada tek mbookers uzima proviziju, i samo za tu transakciju. Recimo, depozitovao si 100 evra na mbookers, i video na netu da ti je recimo Lazio - Cagliari tip 1 najveća kvota (kvota 2) u 12betu, odmah otvaraš 12bet, loguješ se, vršiš depozit sa mbookersa i odigravaš par. Pogodio si tip1, uzeo 200 evra kojih povlačiš na mbookers, i odmah možeš da ih depozituješ na sledeći meč u sledećoj kladionici, mbookers ti proviziju neće uzeti; dakle sve do trenutka dok novac ne povučeš na svoju karticu provizije nema. Da bi prebacio novac na svoj račun moraš otvoriti drugi devizni račun, za koji će ti biti vezana druga kartica, jer račun za koji je vezana internet kartica nije osposobljen i za primanje uplate već samo za depozit na net.
Važno obaveštenje ti je da ne podržavaju sve banke ovu opciju, ja sam otvorio račune u Intezi. Takođe, mbookers će ti tražiti odeređenu vrstu provere(potvrde da si zaista vlasnik svog računa kod njih), i to par puta na različite načine (sve preko banke, i to u početku); i da ti odmah olakšam, šta god da ti nije jasno u vezi toga nemoj da ideš u filijalu inteze, već zovi info broj, tamo će ti objasniti šta treba; u filijalama veze nemaju, niti radnici na šalterima, niti savetnici za stanovništvo ili pravna lica, niti direktori filijala, veruj mi. A biće im glupo da ti kažu da nemaju pojma pa će ti govoriti pogrešno. Veruj mi, tonu živaca sam izgubio sa njima, a redovno posećujem bar 5-6 njihovih filijala, tako da nije do jedne i njenih zaposlenih.
Takođe, ne možeš tek tako mesečno obrnuti 15 000 evra sa mbookersa na kladionice, za to se zahteva dodatna provera, i njihovo odobrenje..zaboravio sam, ali čini mi se da je 5 000 evra početni mesečni limit, pa 15 000evra, 30 000 itd.. No, sum njam da će ti to biti potrebno, bar u početku..
Što se tiče on-line kladionica, moraš shvatiti da to nisu fer igrači. Bilo kakav pokušaj da ih "uhvatiš na foru" ti neće proći. Recimo, oni su se zeznuli tehnički, recimo zamenili kvote, i umesto kvote 1.6, stavljena je 2.5, ti staviš pare, pogodiš tip, ali pare nećeš dobiti, samo će ti vratiti uplatu. Sa druge strane, ako promašiš, ćao-zdravo sa parama. Da ne pričam o limitu; kladiš se mesecima u nekoj kaldionici, jedno veće hoćeš da staviš 100 evra na Barsa- Arsenal over 2.5, a piše ti maksimum vam je dozvoljeno 2 evra na ovu opkladu. Ali to rade sa samo dobrim tipsterima, ostali mogu da gruvaju koliko žele.. Takođe, mogu da ti zatvore račun, bez ikakvog obaveštenja, zato što im ne donosiš profit(t.j. nisi luzer), a kada se žališ kađu da imaju pravo na to, i da si to prihvatio kroz "terms of use", što svi automatski prihvataju.. Ima još dosta fora, no da te ne obeshrabrim na početku.. Takođe, svaka kladža nudi bonuse za otvaranje računa kod njih, negde i do 100% od depozitovanog novca, ali nemoj misliti da taj novac možeš tako lako da skineš pa da depozituješ 300evra misleći kako će ti oni dodati još 300 ti uzeti i zapaliti...tih 300 evra imaš samo fiktivno, t.j. moraš "obrnuti" taj depozit nekoliko puta pre nego što budeš u mogućnosti da ga uopšte koristiš za klađenje, a onda još više puta da bi mogao da ga povučeš na svoj račun/mbookers. Takođe, imaš užas kladionice(kada govorimo o kvotama) tu nikako ne treba depozitovati. Postoje i kaldionice koje imaju sjajnu in-play ponudu(uživo klađenje), ali to ti je najbrži način za gubljenje novca.
Naravno, ovo sam pisao i za one koji se, ili žele, ozbiljnije baviti klađenjem..ko želi "malo da bocka" neka otvori račun u bilo kojoj kladži i neka se igra..
Edit: jebote koliki post :krsti:
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby Felipao » 24 Sep 2011, 20:24

Osvrnuo bih se na sutrasnji mech Parma-Roma.Ne mogu da nadjem nigde te all time statistike ali gotovo sam siguran da Parma istorijski najgori skor ima sa Romom.Nikad nam Roma nije lezala,proletos je na Tardiniju iscupan bod nekako posle 0:2 sa 2 gola Amaurija.Amaurija vise nema,nezadovoljstvo na pocetku sezone u klubu je veliko i nekako isijava totalno losa energija iz kluba,Kolomba forsira pogresne igrache,igra kukavicki sa zgusnutom odbranom i samo jednim napadachem a i pored toga primljeno je 8 golova u 2 utakmice na strani dok je kuci pobedjen Kjevo 2:1.Sa druge strane Roma konkurishe za prva 4 mesta a josh uvek nemaju pobedu i mislim da je ovo utakmica gde je vredi juriti pogotovo sto je kvota preko 2.5
Felipao

Postby nolinjo » 25 Sep 2011, 11:54

Felipao wrote:Osvrnuo bih se na sutrasnji mech Parma-Roma.Ne mogu da nadjem nigde te all time statistike ali gotovo sam siguran da Parma istorijski najgori skor ima sa Romom.Nikad nam Roma nije lezala,proletos je na Tardiniju iscupan bod nekako posle 0:2 sa 2 gola Amaurija.Amaurija vise nema,nezadovoljstvo na pocetku sezone u klubu je veliko i nekako isijava totalno losa energija iz kluba,Kolomba forsira pogresne igrache,igra kukavicki sa zgusnutom odbranom i samo jednim napadachem a i pored toga primljeno je 8 golova u 2 utakmice na strani dok je kuci pobedjen Kjevo 2:1.Sa druge strane Roma konkurishe za prva 4 mesta a josh uvek nemaju pobedu i mislim da je ovo utakmica gde je vredi juriti pogotovo sto je kvota preko 2.5

http://www.footballepl.com/match/pop/st ... 4F2A682C48
nego trznuse se zadnje dve pre toga ih silovali stalno -meni jeste 2ka al za manji ulog,pre svega zbog dobre kvote i tradicije a nikako zbog romine igre
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Felipao » 25 Sep 2011, 12:15

Ne igraju Valiani i Pele,eto sanse za Parmu :D Da,naravno za manji ulog,jednostavno prejaka je kvota na dvojku i treba probati...
Felipao

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje