Bonđorno Betmene
harper lee wrote:Da, idi spavaj. Verovatno je tako i najbolje.
Pre nego sto zaspes samo da ti kazem - razvlacite. Samo sto razliciti ljudi razlicito reaguju na detinjaste provokacije i budalastine. Iako nikog ne znam ovde i nisu mi dostupne nikakve informacije smem da se opkladim u sta god hoces da je bar 5-6 zahteva za mojim banovanjem do sada zavrsilo u inbox-u moderatora.
Nov si na forumu i nisi upoznat sa istorijom postovanja. Stoga imam razumevanja.
Jing Jang razvlači sve nas ovde, ne mi njega. Što tebe, Burketa, Bekrinja, Taličnog niko ne razvlači?
Vaše teme ne čitam, kao ni Kežmana i ostale patkometrijeske! Nemam želju da ulazim u klinački raspravu na nivou zabavišta, o Zvezdi zbog posla znam mnogo, veliki deo mog okruženja su Cigani, stoga mogu da vidim, čujem, osetim vašu radost, tugu, razmišljanje i nemam razloga da ulazim u vaše teme. Jedino kad vidim da je neko za koga smatram kvalitetnim posterom nešto poslednji napisao uđem i pročitam.
Na forumu me zanima samo jedno – Partizan!
To su teme koje obožavam da otvorim i sa uživanjem da ih čitam. Ovde imamo veliki broj kvalitenih postera, ljudi koji imaju informacije, koji razumeju košarku i sport.
E sad tu uleće Zeka. Od kad je počeo da postuje ništa pametno na našim temama nije napisao, ispiški se , iskaki, nastane trolovanje. Dokle? Koliko puta treba da se upozori? Koliko dugo treba da se vaspita? Pa on je ovde duplo duže od tebe i nije se promenio ni malo. Koristi to što su admini prema njemu blaži, bez želje da se promeni.
Svako od vas je dobrodošao kod nas ako želite ljudiski da pričamo, diskutujemo... Isto i mi kod vas. Za to i služi forum. Pa tako kod nas svraćaju Bekrinjo, Talični, Statista i ostali momci koji ne navijaju za Partizan ali imaju želju da kažu svoje mišljenje.
Tako da te priče o netoletrisanju nečijeg mišljenja možes slobodno da okačiš mačku o rep – NIJE TAČNO!
Niko te ljude koji normalno postuju, bez provokacija „ne razvlači“.
Zeka je neko ko zbog dosade, godina i ko zna kog razloga stalno provocira, dolazi na naše teme i piše takve nebuloze da je to počelo svima da ide na onu stvar.
Neko to kulira, neko kreće u kontranapad. Tako da je i za to „razvlačenje“ sam kriv, kao što je Kežman kriv što njega svi razvlače.
Ban apsolutno zaslužen, od kad je na forumu toliko je puta bio upozoren, i kao što reče Air ovo je samo prelilo čašu.
Što se tebe tiče, evo ja mogu da ti kažem da je par ljudi reklo da treba da te upozorimo. Prevashodno zbog onoga sa keksom. Ja to nisam video, nisam siguran kome je upućeno. Niko nije spominja ban.
I rekao sam im da si ti razuman i da nisi problem, lako ćeš shvatiti pravila igre ali je problem što će likovi poput Zeke to videti i početi da zloupotrebljavaju.
To su i činili.
Ne znam sa kog si foruma došao, drago mi je što si ovde, ne znam koja su tamo pravila ali ovde postoje neka druga. I ona se moraju poštovati.
Zeka to nije činio, dosta mu je bilo praštano, skupilo se , nazvao je čoveka glupim i apsolutno zasluženo dobio lađenje.
Burke je bio u banani kad sam ja ovde dosao. Koliko danas sam citao vapaje na temu odstranjenja kocica sa foruma, ne secam se vise na kojem topiku (kao da je bitno).
Burke je bio na odmoru, onom pravom, jedan retko kvalitetan poster koji je imao rasprave, diskusije ali nikad nije nikoga provocirao, i opet te pitam, što njega niko ne razvlači?
Kočić – POBEGULJA!
Opet te vraćam, nisi bio tu, pa stoga neke stvari ne znaš, nisu upoznat sa istorijom bezobrazluka pobegulje!
Prvih 100 postova je napisao na temi FKP, sve sa željom da provocira i troluje, bez želje da učestvuje u diskusiji. Isto kao i Zeka, nakupilo se ljudima.
Odstranjivanje sa foruma nije potrebno, da ima obraza, časti i poštenja sam bi otišao posle epizode derbi.
Nisi bio tu, nisi video šta je sve pisao, najavljivao i posle toga nestao kad ga je Tejgo ućutkao. I onda se posle par meseci vratio, kao da ništa bilo nije. No, ima nas koji pamtimo i koji ćemo to uvek isticati.
Pobegao je kao miš, nestao, umesto da u porazu bude veliki.
I ja lično sa njim nemam problem sve dok ne dolazi u našu kuću sa željom da iritira i nervira ljude.
Tesko to ide sa tolerisanjem tudjeg misljenja, znam. Takodje znam da nije uvek jednostavno za amatera da zonglira sa po nekoliko zastupnika drugacijeg misljenja koji nalecu u gomilama i da su takvi uvek u opasnosti da ivicu prekorace. Zato ih je i lako banovati, razloga uvek ima.
Hahahahah. Ako se negde toleriše tuđe mišljenje to je ovde. Sad ako ti izneseš nešto sa čime se ne slažem, ja ću pokušati da ti objasnim zbog čeka mislim suprotno. Nema ljutnje, jednostavno se borimo argumentima, pa ko pobedi. A da se poštuje, kad je argumentovano – poštuje se!
Nije lako, ako ne zna, ne treba da uleće u frku kad je slabiji, lepo kaže Čarls Barli... Ali ponavljam ti, za sve je kriv sam, došao je da meri paju a nema čime, jbg, ima ovde jačih, pametnijih, ljudi koji znaju i umeju da diskredituju sagovornike.
I opet, što niko Burketa, Bekrinja, Taličnog i tebe ne razvlači? Što Pobegulju i Zeku? Sami su krivi za sve što im se dešava, niko ih nije dirao, sami su počeli sa provokacijama. Što poseješ, to požanješ.
Uopste ne pomazete ovim momcima sto moderiraju forum. Neprijatno ste nesposobni, uz nekoliko izuzetaka koje sam vec jednom nabrojao i necu opet, uobrazice se

, da cujete bilo sta sto vam se ne dopada da cujete. Lose je to.
Loše je to što ti ulaziš u tako lošu generalizaciju, iako nisi upoznat sa 20% onoga što se dešava. Napravio si neku slku o većini napaljenih Grobara koji idu i jure Cigane po forumu, što nema veze sa istinom.
P.S. Ja sam mod na rukometu i prvi sam istakao (pre više od pola godine) da se skrene pažnja Zeki da forum ne služi za prepucavanje... On to od tad nije shvatio, šta više, samo je koristio to što mu se toleriše.
I sad je prelilo čašu, sviđalo ti se to ili ne.
Na našoj strani brda takođe ima svega, i dobili su pojedinci zaslužene banove, niko se nije bunio.