Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby OnTheEdge » 19 Sep 2011, 05:50

Emi nagrade - dobitnici http://www.imdb.com/features/emmys/2011/nominations

Osvojio i Peter Dinklage aka Tyrion Lannister iz Igre Prestola - genijalac :uzbud: Zao mi malo sto Steve Buscemi nije dobio emija, uloga Nucky Thompsona u Boardwalk Empire mu je jedna od najboljih u karijeri. I dr House ostade bez emija, a Mad Men su pokazali da jebu kevu AGAIN :uzbud:
OnTheEdge

Postby OnTheEdge » 19 Sep 2011, 05:51

Klaudinho wrote:Da li je neko gledao seriju BBC Luther ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Luther_(TV_series)

Evo jedan odlican sajt za filmofile http://2kokice.com/

Super je Luther. Ja inace pobozno gledam sve BBC serije koje nahvatam, tu prosto nema promasaja.
OnTheEdge

Postby vicharhcp » 20 Sep 2011, 11:43

OnTheEdge wrote:
Osvojio i Peter Dinklage aka Tyrion Lannister iz Igre Prestola - genijalac :uzbud:

Moj omiljeni lik iz knjige! Pored Daenerys Targaryen :).
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Napredpartizan » 20 Sep 2011, 13:17

Jel vredi da pocnem da gledam Mad Men,kakvi su vasi utisci(ko je gledao,naravno) ?

Inace,Game of thrones 2.sezona ce se snimati na Islandu i u Hrvatskoj...
Napredpartizan

Postby Liv » 20 Sep 2011, 18:10

Ja sam ovisnik. Mnogo su me iznervirali sto nisu snimali ove godine. :sakaosto: Kvalitetna drama, nije napucana desavanjima i akcijom pa ko volis takve navali. :)
Liv

Postby dumagio19 » 21 Sep 2011, 17:43

Ne znam da li je neko vec pisao, ali meni je serija VRATICE SE RODE odlicna!!!

Nesto smo rijetko domace serije spominjali!
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby Felipao » 23 Sep 2011, 19:39

Na preporuku ovde skinuh Rim ali negde pred kraj 2 sezone (tj komplet serije) sam se iznervirao po 100-i put za vreme serije i obrisao je.Ok je ideja,i sve je to fino ali da ja hocu da gledam spansku sapunicu skinuo bih neku Marimar ili Esmeraldu...Naime zapleti kao da su uzimane iz tih serija a takvih je sve vise kako serija odmiche te u tom svetlu dobro je da ne snimaju trecu sezonu.
BTW nista protiv onih koji su preporuchili :D ukusi su razliciti,meni je serija bila ekstra na pocetku,prvih par epizoda a ovo u drugoj sezoni je sve gore i gore,ne lezi mi uopste.
Felipao

Postby Houdini » 25 Sep 2011, 17:15

Odgledah prosle nedelje nove serije How I Met Your Mother i Two and a Half Men.

HIMYM je serija koju stvarno volim, ali kao i Prijatelji je iz sezone u sezonu sve losija i losija. Mada i dalje ima dobrih fora

Two and a Half Men mi je uvek bila prosecna serija, ali ovaj novi serijal be Charle Sheena je totalni crap nad crapovima.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Unexpected » 25 Sep 2011, 17:40

Kada smo već kod humorističkih serija, meni jedna od dražih:
Coupling

The End.
Unexpected

Postby Neozbiljni pesimista » 25 Sep 2011, 23:21

Klaudinho wrote:Da li je neko gledao seriju BBC Luther ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Luther_(TV_series)

Evo jedan odlican sajt za filmofile http://2kokice.com/

Ne pratis ovaj topic :biggrin:

Neozbiljni pesimista wrote:
Ja mogu da preporucim jednu sjajnu britansku psiho-krimi seriju "Luther" (http://www.imdb.com/title/tt1474684/)
Serija je vruhnska, napeta, uzbudljiva, uvrnuta, sa sjanim likovima i glumom.
Topla preporuka svima.
Plus, serija nije dugacka i ima svega 10 epizoda :nargile:

Inace, izgleda da planiraju i trecu sezonu naredne godine i ja jedva cekam nastavak :banana:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Sasa_Beli » 27 Sep 2011, 19:42

Ne mogu da stignem od fudbala :D
Sasa_Beli

Postby Liv » 28 Sep 2011, 10:31

Jel gleda neko Modern Family? Navodno dobra, planiram da pocnem da gledam od pocetka.
Liv

Postby Unexpected » 28 Sep 2011, 19:27

среда, 28. сеп 2011, 10:20 -> 12:41
Преминуо творац серије „'Ало, 'ало“

Продуцент и коаутор познате Би-Би-Сијеве хумористичке серије „'Ало, 'ало“, Дејвид Крофт преминуо је у Португалу, у 90. години. „Деда британске комедије“, како су га често звали, остаће упамћен као аутор који је највише волео да исмева живот у војсци.

Image

Творац бројних хумористичних серија, Дејвид Крофт, преминуо је у Португалу двадесет дана након што је напунио 89 година.

Домаћој публици Крофт је већим делом познат као продуцент и коаутор култних Би-Би-Сијевих легендарних серија 'Ало, 'ало и Звонили сте, Милорде?

„Деда британске комедије", како су га често звали, преминуо је у сну, а породици и пријатељима ће и поред чињенице да је преминуо од старости много недостајати.

„Био је заиста велики човек, који ће недостајати многима који су били толико срећни да га познају и воле", наводи се у саопштењу породице славног продуцента, писца, сценаристе, редитеља и глумца.

Крофтова дугогодишња сарадња са Џимијем Перијем, изнедрила је једну од најуспешнијих британских комичних серија Dad's Army која се приказивала од 1968. до 1977. године.

Крофт ће остати упамћен по томе што је често исмевао војнички живот, али као неко ко је идеје за серије добијао из личног искуства. Имао је чин мајора у Британској војсци, а служио је у Африци, Индији и Сингапуру.

Супруга Дејвида Крофта, Ен Календер, са којом је у браку био 71 годину, преминула је пре неколико месеци. Имали су седморо деце.

RTS
The End.
Unexpected

Postby Houdini » 28 Sep 2011, 21:50

Slava mu. Preminuo je skoro autor Mucki, sada autor Alo, Aloa. Sve sve, ali Britanci su tate za humoristicke serije.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby vicharhcp » 03 Oct 2011, 19:58

Veceras je na HBO pocela serija CAMELOT. Po prvoj epizodi mislim da ce biti odlicna.

CAMELOT EP. 01 - HOMECOMING

2011 | 49 minuta |
Ciarán Donnelly

Jamie Campbell bower
Joseph Fiennes
Eva Green
Tamsin Egerton
Peter Mooney

korisnik: 0

Posle iznenadne smrti kralja Utera, čarobnjak Merlin predviđa mračnu budućnost i postavlja za kralja Artura, Uterovog nepoznatog sina i naslednika. Ali Arturova ambiciozna polusestra Morgana će se boriti za krunu do kraja…

Posle iznenadne smrti kralja Utera, Britanijom preti da zavlada haos. Kada čarobnjak Merlin predvidi mračnu budućnost, postavlja za kralja mladog i impulsivnog Artura, Uterovog nepoznatog sina i naslednika, koji je od rođenja odgajan kao običan čovek. Ali Arturova hladna i ambiciozna polusestra Morgana će se boriti sa njim do kraja, sazivajući natprirodne sile da bi mu preotela krunu u ovoj epskoj borbi za vlast. Ovo su istinski mračna vremena za kralja Artura kome je Ginevra jedina svetla tačka u tom surovom svetu. Suočen sa dubokim moralnim izborima, izazovom ujedinjenja kraljevstva razorenog ratom i zaslepljen obmanom, Artur će biti na nezamislivom iskušenju. Zaboravite sve što znate… Ovo je priča o Kamelotu koja do sada nije ispričana. Epizoda 1. Kada kralj Uter umre, čarobljak Merlin kreće na put da nađe Artura, mladića za koga veruje da može da stane na put mračnoj budućnosti zemlje. Ali Uterova ćerka Morgana smatra da ima pravo na krunu i osniva savez sa kraljem Lotom u nameri da preuzme presto.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura