Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby karambol » 29 Sep 2011, 15:43

Uh jbt kad će puls na kioske???
:vidbudale:
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby ivana23 » 29 Sep 2011, 15:58

karambol wrote:Uh jbt kad će puls na kioske???
:vidbudale:

Puls

......................................................
ivana23

Postby georgina » 29 Sep 2011, 16:39

M.S. wrote:sve dileme će biti razrešene, jer pročitah reklamu da će autorka da objasni taj termin u intervjuu za magazin puls.takođe će da kaže kako se oseća što njenu pismenost komentarišu ljudi koji nisu putovali dalje od Segedina budući da ona promeni na nedelju dana čak i tri zemlje.

e covek se uci dok je ziv.
eto danas naucih da se pismenost postize putujuci kroz razne zemlje :roll:

ne sporim da se putujuci sticu odredjena znanja i iskustva, dragocena svakako, ali pismenost ??? eh, da sam juce umrla ostala bih uskracena za ovu mudrost :roll:

i da, marijana ocigledno nikada nije citala zen ... znate ono, ili putujes pa spoznas ceo svet ili sedis pored reke pa opet spoznas ceo svet ... sidarta bese ili tako nesto :teacher:
georgina

Postby NadjaM » 29 Sep 2011, 16:45

Sta reci za ovu zenu,koja je po zanimanju sponzorusa.Naravno da podrzava Natasu,kada su koleginice s' posla :lollol:
Ne bih dala za njih ni pisljivog boba,ali moram da se osvrnem na doticne pojave,jer imam mlado zensko dete,koje je okruzeno ovakvim primercima o kojima se po medijima prica vrlo afirmativno,a ja za nju ne bih volele takve idole.

Da okrenem malo sa nekulture na kulturu...
Sinoc posetih Atelje 212 i odgledah Gospodu Glembajeve.Za svaku preporuku.Anica D. nije vise u postavci,menja je Anita Mancic(vrlo dobra).Za mene,najlepse iznenadjenje fantasticni Nikola Ristanovski(Leon Glembaj).Toliko je dobar,da sada trazim karte za Dervis i smrt u Narodnom,posto mislim da su to jedine predstave u kojima igra u Beogradu(inace zivi u Skoplju).
NadjaM

Postby Liv » 29 Sep 2011, 17:11

Jao, sta sve nema u ovom Pulsu Image
Vidim, Nata se muvala s robijasima i nasla novog sponzora. A najpoznatija robijasica nosi MM haljine. :nisamodavle:
Zuta stampa je svuda ista. Ljudi koji su te srece da su ovako glupi a srecni jer zive u sveopstem neznanju su takodje internacionalna pojava. Ne bih se mnogo brinula za decu, dokle god se u kuci propagiraju prave vrednosti. Problem je s onima koji nemaju nikog da im na te vrednosti skrene paznju. :)
Liv

Postby ivana23 » 29 Sep 2011, 17:50

Aca S. opet lupeta po tviteru, sad je poceo i politikom da se bavi... :krsti:

1. @acastop
Aca Stojanović
Plasim se da ce ovo biti tezak vikend za Srbe i Srbiju sa dugotrajnim posledicama. A samo da smo ujedinjeni...

2. @acastop
Aca Stojanović
Forthcoming days will be difficult for my country and my people. I know there is no justice but we should do more to fight for it

http://twitter.com/#!/acastop

.............................................................................
ivana23

Postby Altair » 29 Sep 2011, 18:06

jao Liv taj smajli sa zvakom je genijalan, jer su ga uvrstili ovde il si ga kopirala od negde?

na marijanu se ne bih osvrtala, kao i na opsti kolaps naseg i svetskog drustva. ako krenem , necu stati..... te njene odlomke sam citala jos proletos. poceli su da kruze mejlovima u opstoj sprdnji ,a knjiga je tek bila pred izlaskom. zar smo mogli sumnjati da ce biti hit
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Liv » 29 Sep 2011, 18:28

nije s foruma, odavde je http://www.laie-smileys.com/, moja omiljena smajli galerija Image
Liv

Postby CherieBgd » 29 Sep 2011, 18:35

Image

Sve @acastop provale:

-Kaka je fantastican fudbaler, ali njegova majka je izjavila da joj se ne svidja njegova frizura i da misli da bi mu bilo lepse kad bi se osisao.

-Vidite kako Drogba duva u svoje kopacke, zapravo, on ima poseban ritual ciscenja, najpre ih opere vodom, a onda stavlja francuski dnevni list iznutra, jednom prilkom mu je stavljena engleska novina sto ga je veoma naljutilo.

-Vidite ove kostobrane sto nosi golman, ah ne vidite ih, ispricacu vam posle nesto u vezi njih...

-dakle, to ce biti zuti karton, a zanimljivo je da je otac Jankulovskog Makedonac, koji je sedamdesetih godina otisao u Cehoslovacku, gde se ozenio Cehinjom i prvom sinu dao ime Dragan, a drugom je hteo da da ime Marko, ali mu se supruga pobunila i dala mu ime Marek

-Liverpuldjani (stanovnici Liverpula)

-Toliko mnogo iznenadjenja na sampionatu, da bi bilo veliko iznenadjenje da ne bude nikakvih iznenadjenja.

-Cini mi se, ali mislim da sam u pravu, da je Kupe bio kod frizera, ali ne samo zbog sisanja

-Ako budete culi da sudija svira pistaljkom u ritmu, to je zato sto je on direktor muzicke skole...
CherieBgd

Postby Maki » 30 Sep 2011, 14:56

Tri dana mi nije radio internet i fiksni telefon. :girlcry: Idioti presekli neki kabal. :girlcry:
Maki

Postby CherieBgd » 30 Sep 2011, 17:42

Maki wrote:. :girlcry: Idioti presekli neki kabal. :girlcry:

Spalili Maki oko 200 optickih kablova ispod Gazele... Ja nemam net na poslu pa "radim" od kuce, gde (kuc,kuc da ne cuje zlo) net fercera :okk:
CherieBgd

Postby ivana23 » 30 Sep 2011, 21:09

........................................................................................
ivana23

Postby vanjabarsa » 30 Sep 2011, 21:40

vanjabarsa

Postby harper lee » 30 Sep 2011, 21:53

Pre neku noc vracamo se zena i ja iz neke setnje i u dvoristu nas zaskoci komsinica tuznom pricom o macetu koje se popelo na neku zidurinu visoku nekoliko metara i kako je uspela da ga spusti ali ne zna sta ce s njim posto vec ima kokera u stanu. Udjem ja u ulaz a tamo jedna pufna debela okrugla sa ovolikim ocima gleda kao mis iz trica nepoverljivo. Sagnem se ja i kazem pufni - hoces s nama, a pufna ce prozuklo i jedva cujno - mijau. I tako uprtim ja pufnu i odnesem kuci. Evo nas vec tri-cetiri dana u modu sreca-sreca-radost jer se pufna (koja je u medjuvremenu avanzovala od pufne u Momcila) razgacila, odomacila i u svaki jebeni cosak zavukla, svaku prasinu pokupila, svaku laganiju stvar srusila i sve sto je mogla gricnula, a dok sve to radi nas dvoje gledamo i topimo se od milja kao sladoled u Sahari.

Sinoc nesto sedimo i gledamo TV a bolja polovina ce zamisljeno i mrtvo ozbiljno - meni uopste nije jasno kako neko zivi bez macke u stanu. :biggrin: Smejao sam se do ujutru. Bolja polovina, naravno, nikad nije imala macku tako da od "dresure" (ne racunajuci basics oko sranja, pisanja, buva, glisti i drugih crvenih linija koje sam povukao) i onog "NE TAMOOOO" vec nema nista i sve je propalo. Mislim da kad bih dreknuo na Momcila probudio bih se sa satarom u glavi. pa makar mi Momcilo spavao na vrhu iste te glave. Osecam se tako suvisno. :crybaby:

Ali koja radost, koji antidepresiv, koja kocnica za svaku nervozu. Skroz sam zaboravio kako macke efektno smiruju nerve.

Momcilloooooo, ne tamo, jebem ti sto bogova....
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby karambol » 30 Sep 2011, 22:11

Mislim da kad bih dreknuo na Momcila probudio bih se sa satarom u glavi.

Momcilloooooo, ne tamo, jebem ti sto bogova...

Samo da vas obavestim da je naš drug harper lee dobro prošao, dobio je samo oklagijom po glavi.
Javiće se ovih dana, čim se probudi.
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

PreviousNext

Return to Teniski miks