Ajd Betmene, uči, pa kad naučiš javi se

Pa šta ti meni pričaš

to ja govorim od nastanka foruma, za sve što si napisao ja se borim od početka. Da se pravila moraju poštovati bez obzira na stranu, ime i reputaciju forumaša. Air i ostali ADMINI imaju blažu politiku, ja sam zato da se neko upozori jednom, dva puta, tri puta i kraj, oni imaju strpljenja i žele da forumaški edukuju ljude pričom, ja sam za politiku edukacije kroz kažnjavanje kada posle nekoliko upozorenja ne mogu u glavu da utuve neke stvari.
Nije toliki problem sama patkometrija , već njena konstantnost i nedozvoljavanje da se ozbiljna diskusija započne. To meni smeta najviše, kada neko po hiljadu puta uleti i napiše tonu nebuloza.
Pa i ti sam koritiš vi, mi, oni, ovi, i to govoriš meni, koji ni u jedna duel sa suprotnim taborom nije ušao da meri patku, već da argumentima sruši suprotno mišljenje. Tako da si lepu dijagnozu postavio, sad pogledaj i sebe, da li si ti grešio, pogledaj prethodnu stranu?
Našao si pogrešan povod da kreneš u ovu priču, odličnu temu. Jer Zeka je prekršio mnoga pravila i upozorenja, nije dobio ban jer ga 80% ljudi ne gotivi, već je nazvao forumaša glupanom ili šta već, posle nisa upozorenja da spusti loptu.
P.S. Vidiš kako je lepo bez Robina.