FreddyHouse wrote:Nije uredu sto ste covku pominjali ujaka,a kamoli u tom kontekstu...On je veoma ljubazan i korektan forumas iako neko ne trpi njegov optimizam... KKP velika podrska tebi,al nisi morao na taj nacin da reagujes
pa bas da je ljubazan onako...on skace cim mu se neko usprotivi, ljuti se, duri se...dobro ga znam i sa drugog foruma, a jos neki
a iskreno drago mi sto je on potkacen na kk temama...ne mogu da verujem da ima forumasa koji njegova pisanja na kosarci uzimaju za ozbiljno, pa mu jos dodje i kao neki strucnjak
nije odgledao 10% utakmica i igraca o kojima prica, sve su mu ocene pausalne, procenjuje na osnovu karakteristika koje procita na netu, forumima, na osnovu statistika...hteo sam jos ranije da skupim par njegovih postova, gde tako skoci za nekog igraca, da ocene, dodje neko ko je stvarno gledao tog igraca, on tu s njim kao ukrsti argumente, onda se povuce i koliko sledeceg dana prica pricu tog drugog clana, al me iskreno mrzelo da ja raskrinkavam nekog
o tome sto o nekoj vesti ili igracu je u stanju da nastanca mali milion postova u toku jednog dana da ne govorim