Board index Forum Avangarda.in

Banana Republic

Re: Banana Republic

Postby AirBall » 30 Sep 2011, 16:50

Imao je nekoliko opomena... Kumulativna kazna kao i u vecini slucajeva...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 30 Sep 2011, 16:50

Mislim da je 14 dana previse, posto mu je ovo prvi prestup mozda bi moglo na 10 da se smanji, ali kako hocete. Jbg nije skontao zajebnciju decko.

Ne kaznjavajte Vucka trebaju mi rukometne informacije iz prve ruke :D
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Withnail » 30 Sep 2011, 17:01

FreddyHouse wrote:Nije uredu sto ste covku pominjali ujaka,a kamoli u tom kontekstu...On je veoma ljubazan i korektan forumas iako neko ne trpi njegov optimizam... KKP velika podrska tebi,al nisi morao na taj nacin da reagujes

pa bas da je ljubazan onako...on skace cim mu se neko usprotivi, ljuti se, duri se...dobro ga znam i sa drugog foruma, a jos neki
a iskreno drago mi sto je on potkacen na kk temama...ne mogu da verujem da ima forumasa koji njegova pisanja na kosarci uzimaju za ozbiljno, pa mu jos dodje i kao neki strucnjak
nije odgledao 10% utakmica i igraca o kojima prica, sve su mu ocene pausalne, procenjuje na osnovu karakteristika koje procita na netu, forumima, na osnovu statistika...hteo sam jos ranije da skupim par njegovih postova, gde tako skoci za nekog igraca, da ocene, dodje neko ko je stvarno gledao tog igraca, on tu s njim kao ukrsti argumente, onda se povuce i koliko sledeceg dana prica pricu tog drugog clana, al me iskreno mrzelo da ja raskrinkavam nekog
o tome sto o nekoj vesti ili igracu je u stanju da nastanca mali milion postova u toku jednog dana da ne govorim
Withnail

Postby Sasa_Beli » 30 Sep 2011, 17:53

Odavno je on zreo za kaznu. tako da je ovo posledica mnogih prekrsaja do sada.
Sasa_Beli

Postby FreddyHouse » 30 Sep 2011, 21:13

Withnail wrote:
FreddyHouse wrote:Nije uredu sto ste covku pominjali ujaka,a kamoli u tom kontekstu...On je veoma ljubazan i korektan forumas iako neko ne trpi njegov optimizam... KKP velika podrska tebi,al nisi morao na taj nacin da reagujes

pa bas da je ljubazan onako...on skace cim mu se neko usprotivi, ljuti se, duri se...dobro ga znam i sa drugog foruma, a jos neki
a iskreno drago mi sto je on potkacen na kk temama...ne mogu da verujem da ima forumasa koji njegova pisanja na kosarci uzimaju za ozbiljno, pa mu jos dodje i kao neki strucnjak
nije odgledao 10% utakmica i igraca o kojima prica, sve su mu ocene pausalne, procenjuje na osnovu karakteristika koje procita na netu, forumima, na osnovu statistika...hteo sam jos ranije da skupim par njegovih postova, gde tako skoci za nekog igraca, da ocene, dodje neko ko je stvarno gledao tog igraca, on tu s njim kao ukrsti argumente, onda se povuce i koliko sledeceg dana prica pricu tog drugog clana, al me iskreno mrzelo da ja raskrinkavam nekog
o tome sto o nekoj vesti ili igracu je u stanju da nastanca mali milion postova u toku jednog dana da ne govorim

Ok,nekoga to nervira...ali to opet nije razlog da se pominje clan porodice u onako odvratnom kontekstu
FreddyHouse

Postby Paki » 30 Sep 2011, 23:30

KKP-a znam sa foruma partizan.net gde je otišao jer se pokačio sa jednim od moderatora.Kasnije je pisao i na košarka.rs pa je i odatle otišao.Na kraju se kao "skrasio" na zemlji košarke ali ga sad ni tamo nema.Dečko je kvalitetan forumaš,ali očigledno sve shvata preozbiljno.Iskren da budem i očekivao sam ovakav kraj.Čim se on pokačio sa Air-om znao sam da neće još dugo.Šteta...
Paki

Postby irriducibili » 01 Oct 2011, 00:00

Paki wrote:Čim se on pokačio sa Air-om znao sam da neće još dugo.Šteta...

Tendenciozno i neargumentovano!

Njegov ban nije posledica sukoba sa Airom, vec prekrsaja koje je ucinio i to ne prvi put. Nemojmo traziti skrivene namere, ovde je vise ljudi dolazilo u sukob i sa Airom i sa mnom, ali niko, naglasavam niko nije zbog toga banovan. Totalno je druga stvar kada se predje granica elementarnog vaspitanja, te se pocne ulicarski obracati drugom forumasu. Sto je u ovom slucaju vrlo eksplicitno...
irriducibili

Postby Paki » 01 Oct 2011, 00:20

irriducibili wrote:Tendenciozno i neargumentovano!

Njegov ban nije posledica sukoba sa Airom, vec prekrsaja koje je ucinio i to ne prvi put. Nemojmo traziti skrivene namere, ovde je vise ljudi dolazilo u sukob i sa Airom i sa mnom, ali niko, naglasavam niko nije zbog toga banovan. Totalno je druga stvar kada se predje granica elementarnog vaspitanja, te se pocne ulicarski obracati drugom forumasu. Sto je u ovom slucaju vrlo eksplicitno...

Ne,ne,ne!!!
Air je veoma,veoma korektan član i veoma je teško ući u sukob sa njim.On je poslednji koji bi namerno nekoga provocirao.To što sam rekao ide na dušu kkp-a.Prosto,ko se posvađa sa najkorektnijim članom foruma tome su da ni na forumu odbrojani.Čista logik,bez skrivenih namera sa moje strane.
Paki

Postby MorningGlory » 01 Oct 2011, 00:28

Jel moze neko da mi linkuje tu diskusiju gde je nastao problem ne mogu nigde da je pronadjem ?
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby irriducibili » 01 Oct 2011, 00:29

Paki wrote:Ne,ne,ne!!!
Air je veoma,veoma korektan član i veoma je teško ući u sukob sa njim.On je poslednji koji bi namerno nekoga provocirao.To što sam rekao ide na dušu kkp-a.Prosto,ko se posvađa sa najkorektnijim članom foruma tome su da ni na forumu odbrojani.Čista logik,bez skrivenih namera sa moje strane.

Ok, nismo se najbolje razumeli, ali se ni sa ovim ne mogu saglasiti. Ljudi smo, desavalo se i desavace se i da se posvadjamo. Ali sve prolazi, pa i to. Ovo je ipak forum, a ne RL. KKP je pogresio, ali to ne znaci da su mu dani na forumu odbrojani, naprotiv. Potrebno je samo da izvuce pouke iz onoga sta je uradio, a mi ne zelimo da se odreknemo ni jednog dobronamernog clana...
irriducibili

Postby Paki » 01 Oct 2011, 00:33

Pa pročitaj moj prvi post na ovoj strani pa će ti biti jasnije zašto sam to napisao :smile: Kakve sam ja rasprave imao sa Zajcevim pre par meseci pa smo to lako rešili.On(kkp) nije takav,previše lično shvata i očekivao sam da će jednom pući. :jebiga:
Paki

Postby Odin » 01 Oct 2011, 03:03

MorningGlory wrote:Jel moze neko da mi linkuje tu diskusiju gde je nastao problem ne mogu nigde da je pronadjem ?

viewtopic.php?f=11&t=197&start=4125

Ako pogledas stranu pre ove, videces tvoj post o Marfiju, koji je i bio pocetak kraja ove diskusije. Drugim recima, ti si kriv. :biggrin:

Ne bih da se mesam, ko je kriv, kako i zbog cega, ali mislim da neki forumasi preteruju sa ironijom i sarkazmom u svojim postovima, a to zna da bude bas podjebivo i da iznervira, sto verovatno i jeste cilj doticnih forumasa...
Odin

Postby Talicni Tom » 01 Oct 2011, 09:19

irriducibili wrote:... ovde je vise ljudi dolazilo u sukob i sa Airom...

Evo npr. ja. Baš mi je nešto gušt njemu kontrirati kad imam argumenata i kad sam raspoložen za fajt. :biggrin:
Nikada čovjek ne izda, ima ga na svim temama, ne čekaš ga da ti odgovori, kratak je i ne smara dugim postovima, a još navijač Partizana. Milina. :ajdejebote:
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby jedaj » 02 Oct 2011, 01:19

Odin wrote:
MorningGlory wrote:Jel moze neko da mi linkuje tu diskusiju gde je nastao problem ne mogu nigde da je pronadjem ?

viewtopic.php?f=11&t=197&start=4125

Ako pogledas stranu pre ove, videces tvoj post o Marfiju, koji je i bio pocetak kraja ove diskusije. Drugim recima, ti si kriv. :biggrin:

Ne bih da se mesam, ko je kriv, kako i zbog cega, ali mislim da neki forumasi preteruju sa ironijom i sarkazmom u svojim postovima, a to zna da bude bas podjebivo i da iznervira, sto verovatno i jeste cilj doticnih forumasa...

Mora da je bio u klincu sa nasim duhovnim vodjom :laugh: i ne nije ga navukao :laugh: .
Dajte molim vas i zbog samog Pops-a prepolovite mu pola kazne na mene,decko je korektan forumas i ovi sto ga pljuju
iznad trebali su to da rade kad je bio na slobodi a ne sada.
jedaj

Postby Sony » 20 Oct 2011, 17:38

I ja se slazem da mu se prepolovi kazna.

Nije to bio toliko ogromni prekrsaj...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

PreviousNext

Return to Avangarda.in