Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby M.S. » 30 Sep 2011, 23:02

sjajno, posebno ova konstatacija za mačku. kod mene još opsadnije stanje-nikad nisam imala mačku u stanu ni na pet minuta, a čudim se kako neko može bez nje :D .

mi izgaramo od želje da nabavimo jednu (ako ne psa), ali smo istovremeno uvek u nekim silnim izgovorima zašto je to loš potez. bilo bi dobro da nam neka pufna jednostavno prepreči put jednog dana, možda bismo skupili hrabrost.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Maki » 30 Sep 2011, 23:23

Harpercic :jos: dogodovstina sa Momcilom. :laugh:
Maki

Postby CherieBgd » 30 Sep 2011, 23:37

M.S. wrote:mi izgaramo od želje da nabavimo jednu

M.S. 2007 godina je bila jedna jako losa godina za mene, sa puno losih informacija i losih dogadjanja... Jednog lepog decembarskog dana, prolazeci Knez-Mihajlovom ulicom, naletim na sator gde su bile smestene zivotinje za usvajanje... Ovo moje macece cudoviste je tad bila jedna tigrasta pufna, koja je sedela u kavezu potpuno nezainteresovana za okolna zbivanja... Rekoh to je to sto nedostaje i vec za 5 minuta smo ja i pufna (u kutiji od cipela br. 37) jurile put kuce... Nikada pre nisam imala nikakvog kucnog ljubimca, ali je cici od prvog dana bila moj antidepresiv i moj stress-releif... Ni jednog momenta nisam zazalila sto sam je dovela kuci, i sada ne mogu da zamislim da se vratim kuci a da me ona ne doceka... Zato nemoj mnogo da razmisljas, nego ...

@ harper jel Momcilo osvojio krevet? :biggrin:
CherieBgd

Postby Maki » 30 Sep 2011, 23:48

Image

Sherie,alcesta i M.S. :inlove:
Maki

Postby harper lee » 01 Oct 2011, 00:26

CherieBgd wrote:@ harper jel Momcilo osvojio krevet? :biggrin:

Osvojio je sve zivo ali kad je video da mu ne branimo nesto narocito izgubio je interesovanje da se muva po krevetu. Iz nekog razloga narocito je usvojio tastaturu (ne moju, in your face zenetino :lollol: ) na jednom od kompjutera. Odatle ne mrda, narocito kad bolja polovina gleda neki film ili seriju. Gleda malo i on pa zadrema (oduvek sam govorio da su serije dosadne kad se gledaju u seriji).

Ima vec i prvi trofej. Jutros smo svecano sahranili ono sto je ostalo od nekog filo... filodrn... od nekog cveca.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby harper lee » 01 Oct 2011, 00:27

Maki wrote:Image

Momcilo,alcesta i M.S. :inlove:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Delester » 01 Oct 2011, 13:01

harper lee wrote:Pre neku noc vracamo se zena i ja iz neke setnje i u dvoristu nas zaskoci komsinica tuznom pricom o macetu koje se popelo na neku zidurinu visoku nekoliko metara i kako je uspela da ga spusti ali ne zna sta ce s njim posto vec ima kokera u stanu. Udjem ja u ulaz a tamo jedna pufna debela okrugla sa ovolikim ocima gleda kao mis iz trica nepoverljivo. Sagnem se ja i kazem pufni - hoces s nama, a pufna ce prozuklo i jedva cujno - mijau. I tako uprtim ja pufnu i odnesem kuci. Evo nas vec tri-cetiri dana u modu sreca-sreca-radost jer se pufna (koja je u medjuvremenu avanzovala od pufne u Momcila) razgacila, odomacila i u svaki jebeni cosak zavukla, svaku prasinu pokupila, svaku laganiju stvar srusila i sve sto je mogla gricnula, a dok sve to radi nas dvoje gledamo i topimo se od milja kao sladoled u Sahari.

Sinoc nesto sedimo i gledamo TV a bolja polovina ce zamisljeno i mrtvo ozbiljno - meni uopste nije jasno kako neko zivi bez macke u stanu. :biggrin: Smejao sam se do ujutru. Bolja polovina, naravno, nikad nije imala macku tako da od "dresure" (ne racunajuci basics oko sranja, pisanja, buva, glisti i drugih crvenih linija koje sam povukao) i onog "NE TAMOOOO" vec nema nista i sve je propalo. Mislim da kad bih dreknuo na Momcila probudio bih se sa satarom u glavi. pa makar mi Momcilo spavao na vrhu iste te glave. Osecam se tako suvisno. :crybaby:

Ali koja radost, koji antidepresiv, koja kocnica za svaku nervozu. Skroz sam zaboravio kako macke efektno smiruju nerve.

Momcilloooooo, ne tamo, jebem ti sto bogova....

haha, genijalno!
imala sam istu situaciju sa muzem, samo je pas bio u pitanju. od nekoga ko nije obracao paznju na zivotinje, nije mogao da zamisli zivot sa njima u stanu, nikada nije imao kucnog ljubimca, nivo pedantnosti da ne pominjem i slicno, imam nekog ko se sada tog psa ne bi odrekao ni za zivu glavu. i isto je bila izjava tipa -ja ne znam kako sam mogao da zivim bez psa.
u krv mu je usla. svuda je vodi i od mene je brani i kad je najstrasnije kriva. :biggrin:
i takodje tvrdi da nije nje, ne bi bilo ni njegovih zivaca :biggrin:
:lollol: momcilo, cool ime
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Altair » 02 Oct 2011, 17:19

Evo nesto za Janka
bravo Tipso i dobro si se setio :okk:

I'm working on a dream
Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream
And i know it will be mine someday
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby alcesta » 02 Oct 2011, 22:00

Ja sam prvo htela da pročitam samo ovu zadnju stranu, a onda sam naravno morala da se vratim nekoliko strana unazad, pogodite zašto :biggrin: ali Momčilo je dobar protivotrov čak i za Marijanu Mateus :okk: neverovatno je koliko mačići smanjuju stres, jedino mi je uvek žao što rastu tako brzo :inlove:

harper lee wrote:Sinoc nesto sedimo i gledamo TV a bolja polovina ce zamisljeno i mrtvo ozbiljno - meni uopste nije jasno kako neko zivi bez macke u stanu. :biggrin: Smejao sam se do ujutru.

Šta je tu smešno, moliću? :teacher: Potpuno je razumem :biggrin: moji nisu podnosili mačke kad sam bila mala, trebale su mi godine i godine kuknjave da ih nagovorim da uzmemo mače, a sad se ne zna ko je luđi. :biggrin: Nažalost rešili smo da više ne uzimamo mačku otkako nam je ta prva nestala, ali majku i dalje povremeno spopada kriza kad počne da kuka za nekim mačetom, i ako joj se nekad neko dovoljno slatko i bespomoćno nađe na putu mislim da će to biti to. :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby alcesta » 02 Oct 2011, 22:03

Btw, ja došla na temu s namerom da čestitam odbojkašicama ali ste me s mačićima izbacili iz koloseka pa zaboravih :biggrin:
Svaka čast zlatnim devojkama, stigla sam taman na dodelu medalja i uspela sam da se rasplačem iako meč nisam ni gledala :banana: (dobro, zato sam kidala živce sinoć pa je možda i dobro što sam ih večeras sačuvala)
Svaka čast, šampioni Evrope u obe konkurencije, nije mala stvar! :blue: :blue: :blue:
alcesta

Postby Delester » 03 Oct 2011, 11:33

nije mala bogme, mada ni ja nisam stigla da odgledam mec, ali jesam sve izvestaje potom
ukljucujuci i taj da je novak prisustvovao finalu sto mi je iz nekog razloga mnogo smesno
"mala" brakocevic najbolja igracica, svaka cast zaista
kaze mi mama jutros da je po beogradu ludnica bila

kad smo kod macaka, jutros sam spasavala jedno mace sa drveta na koje ga je oterao moj pas, sluzila sam se vatrogasnm metodom i posle pola sata uspela sam. epilog-kilo smole na rukama i zaljubljeno mace koje me je pratilo pola sata po dvoristu
.......................................................................................
Delester

Postby ivana23 » 03 Oct 2011, 12:52

Delester wrote:nije mala bogme, mada ni ja nisam stigla da odgledam mec, ali jesam sve izvestaje potom
ukljucujuci i taj da je novak prisustvovao finalu sto mi je iz nekog razloga mnogo smesno

Sto? Pa Terzic mu je teca... :)

.......................................
ivana23

Postby Delester » 03 Oct 2011, 13:14

jao da, na onom doceku je pretstavio i tetku bivsu odbojkasicu
edit-napravih lapsus, krenuh da pricam o majcinoj strani, a pomenuh tetku... samo je srki tu zdepast izgleda
ali i dalje, verovatno mi je simpa sto tako posveceno bodri i prati sve nase timove.
Delester

Postby alcesta » 03 Oct 2011, 14:42

Čestitao je i teči na Tviteru :D
alcesta

Postby ivana23 » 03 Oct 2011, 15:02

Delester wrote:jao da, na onom doceku je pretstavio i tetku bivsu odbojkasicu
edit-napravih lapsus, krenuh da pricam o majcinoj strani, a pomenuh tetku... samo je srki tu zdepast izgleda
ali i dalje, verovatno mi je simpa sto tako posveceno bodri i prati sve nase timove.

Tetka i jeste Dijanina sestra... ako si na to prvobitno mislila.

........................................................................
ivana23

PreviousNext

Return to Teniski miks