'Ajde da vidimo koliko mogu da pomognem.

Mislim da su granice vrhunski napravljene i da se igraci mnogo tesko hvataju.
Napisacu danas neke moje predloge. U procentima cu izraziti (ne)sigurnost u ovo sto pisem.
Poeni igraca:
1. Carmelo Anthony + 25,5 pts (85%)
Igraju protiv Wizardsa koji nemaju dobrog cuvara na sf i pf pozicijama. Carmelo je prvi strelac Knicska i u 2 tekme je za sada razocarao. Ocekujem da ide na 30 pts veceras.
2. John Wall + 18,5 pts (80%)
New York je slab na poziciji 1. Ocekujem veceras veci broj poena, pa se nadam da ce JW imati 20+. U New Yorku ne moze niko da ga cuva. Probajte mozda i Beala.
3. Brook Lopez - 18,5 pts (80%)
Memphis igra jednu od najboljih odbrana u reketu. Netsi su slaba ekipa, a Brook Lopez im je glavni igrac. Ovo je mac sa dve ostrice - ali je odbrana Memphisa ovde u prednosti.
4. D. Lillard + 24,5 pts (100%)
Ocajno je krenuo ove sezone. Veceras mora da ide preko 25 poena. Ima mnogo vise poena u rukama nego sto ih trenutno postize. Vreme je da krene njegov show.
5. C. Paul + 18,5 pts (85%)
Dve tekme je odigrao u minusu, red je da odigra jednu u plusu. Rondo jeste dobar defanzivac, ali je CP3 ipak bolji strelac nego sto to trenutno pokazuje.
6. B. Griffin + 25,5 pts (90%) subjektivno
On je po meni najkompletniji PF u ligi i verovatno najbolji visoki igrac u NBA trenutno. Granica jeste visoka, ali ocekujem dobru utakmicu i veliki broj poena. Cousins nije zainteresovan preterano u odbrani, pa ocekujem da BG postigne 27 pts minimum.
7. D. Cousins + 26,5 pts (95%)
On je glavni igrac Kingsa. U prvoj tekmi pre par dana - jedva su izgubili od Clippersa. Postigao je nekoliko trojki. Jedino ko moze da zaustavi DeMarcusa je Cousins.
8. Paul George + 18,5 pts (99%)
Smesno je da glavni igrac Pacersa bude tako los u prve dve tekme. Njegov prosek poena je iznad 25 pts. Juta jeste dobra u odbrani, ali je realno da PG ide na 20+ veceras.
9. A. Davis + 26,5 pts (85%)
Obrukao se u prvoj tekmi protiv Warriorsa. Ocekujem da veceras ode u plus, jer je prethodna dva duela dosao minus.
@ utakmice
Portland 1
Sacramento h2
Wizards 1
Indiana 1
Warriors 2
Memphis vs Brooklyn - pts
@ NBA
Bolje je da kladimo na fudbal.