Evo nekoliko analiza danas,mozda nekom pomognem u izboru.
Anthony C.(26,5) 1 @ 1.85 manje
- Code: Select all
Anthony je vrlo lose zapoceo sezonu sa 11 poena protiv Bucksa. Sut mu je bio 3/11 (trojke 1/5) i slobodna 2/2. Tu cak i nije bio toliko potreban jer su razbili 25 razlike. U sljedecoj utakmici je zabio 25 poena Atlanti, sut 10/20 (0/7 trojke) i 5/5 slobodna. U posljednjoj utakmici zabio je 37 u velikom dvoboju s Washingtonom. Sut mu je bio odlican, 7/13 (trica 4/5), te 11/12 slobodna. Danas igraju protiv San Antonia i za njega ce bit zaduzen Leonard koji jede sve u obrani, po meni najbolji obrambeni trenutno u ligi, bas zbog konstantnosti. Osim toga ocekujem da Anthony pola utakmice presjedi jer bi ih Spursi trebali ubiti i dodi do 20 razlike vrlo brzo. Mislim da je 27 poena previse za Anthonya danas.
Na kraju sam se ipak odlucio za Durenta,mozda ubacim i Wessa na sporednom tiketu.
Durant (27,5) 2 @ 1.85 vise
OKC igra protiv Houstona koji je katastrofalno ušao u sezonu, sigurno je prisutna određena doza rivaliteta između Westbrooka i Duranta s jedne strane i Hardena s druge, s obzirom da Westbrook danas ima nešto teži posao protiv Lawsona i Beverlya, premda ga kad "poludi" nitko ne može zaustaviti, mislim da bi Durant mogao uzeti koji šut više. Durant ide na Arizu koji je neloš obrambeni igrač , ali je Durant ipak predobar za njega. Durant ulazi u sezonu "vruć" na prosjeku je od 30 koševa po utakmici, niti jedan ulazak pod koš nije promašio, koliko god teška situacija bila, a ukupni šut iz igre je 48,3 posto, ako uzme 25 šuteva, što je realno i stavi 12 od čega 3 trice plus nekoliko odlazaka na liniju, i prešao je 30.
B.Lopez (18,5) 2 @ 1.85 vise
Ovo mi je najdraži tip danas. Monroe je loš u odbrani, Henson vuće neku povredu, a jedino što može spreciti Lopeza da pređe ovu granicu su problemi sa licnim greskama.
M.Gasol (15,5) 2 @ 1.85 vise
Memphisi nocas igraju protiv sampiona i ne treba ima veca inspiracija od toga da veceras svi budu pravi! GSW nocas najverovatnije nastupa bez svog prvog centra Boguta, sto daje prednost Gasolu jer je i visi i pokretniji od ostalih centara GSW! A i covek jednostavno voli da igra protiv njih jer ima je na zadnja pet meca ubacivao 21,19,18,21,15... To plus izostanak Boguta ovu granicu cini smesnom i mislim da Gasol ako sve bude islo kako treba ide i preko 20 pts !
L.James (24.5) 1 @ 1.85 manje
U nadmetanju sa Wadeom dao je 29 poena, njih dvojica obozavaju da igraju jedan protiv drugog. Veceras ocekujem BO, tako da Lebron nece toliko igrati. Takodje Lebron je najavio da ce ove sezone igrati sve utakmice regularnog dela, tako da ce se veceras malo i cuvati za predstojecu utakmicu sa Niksima i jos jedan vrlo zanimljiv matchup.
Takodje vuce i malu povredu, sto nam za minute i UNDER ide u prilog.
Ovo gore bi svakako trebalo da se isprati i po meni dosta sigurni parovi,e sad vredelo bi da se napravi neki sporedni tiket na manji ulog cisto da se isprati,tako cu barem ja da uradim.

Kevin Love (17,5+) 2 @ 1.85 vise
Izostanak Irvinga koji je istinski siledžija, plus nekakva nepotrebnost trošenja LBJ-a su mi, a neću reći garancija, ali jako dobar povod za odigrati ovaj par.
Filadelfija - Klivlend H2 (12.5)
Sa ili bez Dzejmsa ovde je sve jasno, Klivlend ima strasno duboku klupu i veoma dobro igraju, dosta igraca koji mogu da uzmu Dzejmsove sutove i pretvore ih u poene (Wiliams, Smith) mislim da ce ovo biti lagani blow out.
LAC over 110.5
Klipersi takodje ofanzivno mocni. Do sada Sacramento 111, Dallas 104 i Sacramento 114. Finiks igra brzo gledao sam ih 2 od 3 utakmice. Znaci Cendler za odbranu pod kosem ali nista sad posebno, i dalje je to onaj Finiks koji ne mari mnogo za odbranu i koji samo trci trci i puca. Bice dosta prostora za Kliperse.
Middleton (13.5) 2 @ 1.85 vise
U prvoj utakmici je postigao 11 poena(4 od 15 za 35min), u drugoj 18(6 od 14 za 39min) a u trecoj 8(3 od 10 za samo 29min). Vidimo da je imao los procenat suta u prve tri utakmice, ali uzima bas dosta suteva i uz par slobodnih bacanja mislim da ne bi trebalo da ima problema da predje ovu granicu. Monroe bi trebalo da ima velikih problema sa Brook Lopezom i u odbrani i u napadu, pa od njega ocekujem da uzme koji sut manje... Giannis je ove dve utakmice uzeo bas dosta suteva, tako da opet mislim da i on moze uzeti 1,2 suta manje. Nije neka analiza, vise igram na neki osecaj, ali nadam se da ce proci...
Houston - Oklahoma Okc Over PP 53.5
Igram da Oklahoma daje preko 53.5 poena u prvom poluvremenu.Jednostavno mislim da je trenutno Oklahoma bolja ekipa i u prvim utakmicama obe ekipe su igrale sa velikim brojem koseva.Ali takodje mi se svidja i da Okc daje preko 108.5 na celom mecu...