Evo nesto sto sam ja odigrao veceras za NBA,moj tiket imate u NBA kladionica.
Na mali ulog cisto da se isprati posto me nece u zadnje vreme i necu da idem na jace.
Charlotte Detroit 2 2.10 Big All ne igra veceras,Kemba je 70% out.Detroit je kvalitetnija ekipa u ovom trenutku i kvota 2.10 mi deluje primamljivo tako da sam je odigrao.
Milwaukee Portland. 1 1.88 Daleko su kvalitetnija ekipa,igraju na domacem terenu.Odlicna kvota nisam mogao da propustim.
Minnesota L.A. Clippers BPK-3 > (200.50) Uvek u njigovim mecevima pada vise poena tako da vredi da se pokusa ovo.
Batum N. Charlotte BPK > (17.50) Big All out,Kemba verovatno out tako da Batum se cini jako izgledan over.Igrace i sa Kembom i bez njega 35+ min i uz neki pristojan procenat suta ga ocekujem u plusu.
Porzingis K. New York. BPK > (14.50) Igra protiv njegovog idola Dirka,mnogi ga uporedjuju sa njim i to je sigurno motiv vise da se dokaze veceras.Granica je po meni promasena za 2,3p.Uzece veceras suteve i ocekujem bar da da 15p.
Beal B. Washington. BPK > (20.50)Wall je juce pokupio neku povredu i upitan je za veceras,Beal uzima sve vise suteva i vratio se iz one povrede.Odlican je to igrac i ocekujem uskoro da mu nabiju i neku granicu od 22,23p.
Crawford J. L.A. Clippers BPK > (16.50) Paul ne igra,Redik je upitan za veceras.Crawford je u dobroj formi i utakmica je na veliki broj poena veceras.
Davis A. New Orleans BPK > (26.50)Boston je tragikomediju u reketu,svi ih zivi pune,pokusavaju neko udvajanje ali im to ne pomaze puno.Ocekujem neizvesnu utakmicu i trebalo bi da prodje Davis.
PS:Dramonda sam ipak preskocio,u malom je padu forme ali ne iskljucujem mogucnost da dodje veceras...jebu ga slobodna,Sarlot nema centra tako da bi trebao da prodje ali ja na neki moj osecaj necu da ga igram.